![]() |
|
To jest stary spammer na nowym koncie :cup:
Edit Down: I bardzo się ciesze ze nie jestem tob±. |
lol nie jestem toba
|
@Eneris
ale wiesz ja tam bede z 3-4 dni , w sumie mozemy byc tam ile chcemy bo mamy nocleg za free haa ;d i nie jest to dworzec :D! (mowie 'my' bo to delegacja 2-4 osobowa):p wiec jesli bedziesz mial tylko time to bardzo chetnie dostane tego kosza irl :P |
Cytuj:
xddddddddddddddddd prosto i na temat ;d |
Cytuj:
|
bedac na miejscu enerisa nie chcialbym sie zaglebiac w ludzi ktorych poznalem w tibii :>
|
troche dwuznacznie to zabrzmialo =)
|
oczywiscie mi chodzilo o dziewczyny poznane na tibii.
mowie to z wlasnego doswiadczenia bo mialem incydent z dziewczyna ktora poznalem na plemionach patrzac z perspektywy czlowieka ogarnietego teraz to sie smieje i wstydze z tego:> |
Artur jak mozesz ;(
|
ubububhahahahaha poznal dupe w plemionach jak to zabrzmialo :P wiem wiem pewnei dla ludzi z plemion poznac dupe z tibi pewnei tez dziwnie brzmi ale cuz :)
|
Smiej sie smiej :> sam sie smieje z tego;] ja mam dystans do siebie mozesz mowic co myslisz
nie byla ladna ale trzeba sie odwrocic do normalnych ludzi zeby to zobaczyc :> |
Też znaleĽli¶cie sobie temat do gadania
@Weronika Nie robie nić złego :< |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91738 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
plemiona, tibia jedna dupa, liczy sie bariera monitorow pomiedzy tymi dwiema osobami.
ja bym chyba nie umial nawet zaczac gadki w rl z osoba ktora znam tylko przez neta. w druga strone tak - ale z neta do rl to nie. moze dlatego to dla mnie dziwne. tym bardziej dziwne jest dla mnie to malzenstwo. no ale (niemal) kazda droga by sobie poruchac jest dobra. |
Cytuj:
Bariery s± po to, żeby je łamać. :) |
kazda droga by sobie poruchac jest dobra
hhaaha dorbe xd no elva wlasnie poszla droga tibi zeby se poruchac |
Cytuj:
a co do trola z forum to mam pare sugestii 1. 16 letni prawiczek 2. Nie zna nikogo z tibi na rl a zwlaszcza kobiety 3. Nie wiem czemu sie wypowiadasz na tematy osob ktorych nie znasz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |
|