Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

Fluro 20-08-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariox16 (Post 945200)
Witam posiadam maga na 25 lev prawie 26 no wiec po wbiciu 27 mam zamiar chdozic z 2 monkami na dwarfy guardy wiemz epotrzebuje pare runek gfb troche uhh i manaski moje eq to crown helmet blue robe plate legs vamp shield i wand of cossmic energy czy dam rade i jaka koplania i jakie pietro zeby nie bylo waste i zebym nie musila lootbaga robic bo swiat no-pvp secura a mzoe gdzie indziej mam expic ??? czekam na wasze propozycje pozdrawiam

kopalnia z budrikiem albo w miescie kazzo :D
a gdzieś indziej to dc z monkiem i na assassiny i dark monki:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rebeh (Post 945262)
Profesja: Knight
Level: 34
Skille: 80/80
Eq: Platinum Amulet, Cruzander Helmet, Bright Sword, Knight Armor, Vampire Shield, Plate Legs
Server: Honera (non-pvp, USA)
Gdzie moge expic?:)

jak masz gsa i stac cie na uhy to dwarf gurardy :D albo smoki albo cyclopy :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaskowy duch (Post 945369)
mam skile (zobaczcie sobie na profilu) i gdzie jest najlepszy dla mnie zarobek< nie chodzi mi o exp tylko o gp (jestem na Candii więc wszystko drogie, a gp jak nie było tak nie ma)

polecam Dark Catedre zbeirasz tylko kase i brass armory :) albo dwarf soldki kase dwarven shieldy i battle axy i sprzedajesz w kazo :) bo lootbaga nie zrobisz bo non-pvp :(

Johny Króliczek 21-08-2006 08:21

Ponawiam pytanie

Ponawiam pytanie.
17 pall 53/40 bolty/strzaly/speary 7mlvl p set soldier helmet butki dwarven shield.Gdzie expic bez ihow/uhow? Czy moze jednak nazbierac na uhy/ihy

matitek 21-08-2006 11:20

Knight 20 lvl 4 mlvl skile 60/60
EQ: K Set Bright Sword/Giant Sword, Meduza Shield, Cruset Helmet.

1. Gdzie expic
2. Dobre skile jak na ten lvl ??

Umcik 21-08-2006 16:16

Ponawiam pytanie

Ja mam 44 Elder Druida z 52 magic lvlem. Jaki opłacalny exp polecacie?:baby:

Hirgon 21-08-2006 18:09

Druid
Lvl: 24
Mlvl: 28
EQ: Blue Robe, Crown Helmet, Crown Shield, Volcanic Rod, Plate Legs, Boots of Haste

Miejsce... bez wiekszego ryzyka, sredni exp.

Polru 21-08-2006 18:11

Gdzie mam expic 37 druidem z 38 mlvl ?? Kopy w kazO , mi sie nudza :baby:

Johny Króliczek 21-08-2006 20:36

LUDZIE!!Wszyscy tylko pytaja i pytaja a kto ma odpowiedziec??po 10 pytaniach jest odpowiedź.trzeba cos z tym zrobic bo ja musialem robic 2 posty i nikt mi nie odpowiedzial.Widze ze inni tez ponawiaja posty i co??KUPA

Raayden 21-08-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Króliczek (Post 947355)
LUDZIE!!Wszyscy tylko pytaja i pytaja a kto ma odpowiedziec??po 10 pytaniach jest odpowiedź.trzeba cos z tym zrobic bo ja musialem robic 2 posty i nikt mi nie odpowiedzial.Widze ze inni tez ponawiaja posty i co??KUPA

Dziwisz sie ludzia czemu nie zagladaja? Bo im sie niechce nic pisac.Pozostaje Ci cierpliwie czekac

Ja bym Ci polecil kopalnie i soldki =] a tak btw to ihy i uhy to sie zawsze ze soba nosi nie mowie o duzych ilosciach, ale chociaz 1/2 bp ihow i 1/2 bp uhow =] zawsze Ci moga tylek uratowac

@Umcik
Jak chcesz zarabiac to proste GUARDY =]
@Polru
To zalezy jeszcze czy masz pacca czy nie masz bo jak nie to pozostaje ci DC i to koniec expowisk dla faccow jak dla druida/sorca na tym lvlu =]

Vick Sind 22-08-2006 14:47

czy ja swoja posacia druid 17 lvl eq: p set crown armor scarf dragon shield leather bootsy i monolight rod dam sobie rade na amazon capm? mlvl: 12 :P [wiem ze slabo] czy brac jakies ih [ew. inne runki]?? prosze o w maire szybka odpowiedz :P B)

Johny Króliczek 22-08-2006 15:24

@UP
Na amazon campie na pewno dasz rade z p setem i c armor??(ocb??pisze sie p set jak ma sie legi i arma.Nieidz na witche ani pod ziemie bo sa witche(uwazaj!)ktore wala po 45 albo podpalaja.Wylotujesz czasem pro amulet czy tez p armor

Erhion 22-08-2006 17:37

Mam postać na 33 lvl elite knight 4 mlvl i skille dość słabe 56/42 i tu jest moje pytanie gdzie moge expić tą postacią??

Bardzo proszę o tereny dla pacc ale jeśli jakieś miejsce jest naprawde warte polecenia to może być ostatecznie dla facc.

Moje eq to: crusader helmet, crown armor, bright sword, scarf :D, dragon shield, knight legs i leather boots.

TEKST W STYLU DOSKILUJ ALBO COŚ W TYM STYLU PROSZĘ ZOSTAWIĆ DLA SIEBIE. NIE WIESZ NIE PISZ.

Progmaniak 22-08-2006 19:28

@up

roty darashia bo z takimi skillami zostaje tylko to

Erhion 22-08-2006 20:11

Expie na rotach i carrion wormach w Liberty Bay (lepsze od Darashi) i w tym problem, że mam dość rotów.

Zna ktoś może jakieś inne miejsca?

Umcik 22-08-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 948891)
Expie na rotach i carrion wormach w Liberty Bay (lepsze od Darashi) i w tym problem, że mam dość rotów.

Zna ktoś może jakieś inne miejsca?

Larvy.

A ja mam 44 Elder Druida i po raz 3 pytam gdzie można w miare opłacalnie se podexpic?

kaniak16 22-08-2006 22:43

To teraz JA

Knight lvl 18 49/46

Fire Sword, Plate Armor i Legs, Dwarven Shield, Soldier Helmet, Buty (standardowe) ^^

W kopalniach chodze na Dwarvy Soldiery (2 na raz biore spokojnie) 1 rzadko bierze mi HP

Skiluje na Rotach i Dwarvach (Knive)

To wszystko, pozdro Tibijczycy :)

Johny Króliczek 23-08-2006 16:28

Pora na mnie.(Lepiej odpowiedziec bo i tak bede powtarzal to co pare pytan:]
22 knight skile 60/60(slabe...wczesniej jak mialem 62/62 to amazon szlo na hita albo rotworm)4 mlvl k arm p legi k axe guardian shield steel helmet

PS.1 Gdzie dla pacc sa corion wormy i czy dam rade.
PS.2 mam 3 k kupic Uhy czy zbierac na k legi??

Mortens 23-08-2006 18:12

Ja na skillu 65/65 28 lvl'em z pacc expie na złówiach, żabach znajdujacych się, exp leci bardzo szybko loot niestety taki że gdzie skończa się nam uhy to jestesmy zazwyczaj na 0. eq ja mam: v-shield, skull staff, p-arm ,p-legs, crus.helmet.

Umcik 23-08-2006 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Króliczek (Post 950292)
Pora na mnie.(Lepiej odpowiedziec bo i tak bede powtarzal to co pare pytan:]
22 knight skile 60/60(slabe...wczesniej jak mialem 62/62 to amazon szlo na hita albo rotworm)4 mlvl k arm p legi k axe guardian shield steel helmet

PS.1 Gdzie dla pacc sa corion wormy i czy dam rade.
PS.2 mam 3 k kupic Uhy czy zbierac na k legi??

Carrion Wormów i rotów jest bardzo dużo pod polami w Liberty Bay. Kup knight legi, bo uhy się tam nie przydadzą. Carriony dają 70 exp ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mortens
Ja na skillu 65/65 28 lvl'em z pacc expie na złówiach, żabach znajdujacych się, exp leci bardzo szybko loot niestety taki że gdzie skończa się nam uhy to jestesmy zazwyczaj na 0. eq ja mam: v-shield, skull staff, p-arm ,p-legs, crus.helmet.

Po co uh? Lepiej wypic ze 2mf i exura. Ja bym zszedł na -2 bo tam nie ma tych denerwujących toadów, przy dziurze może byc spory resp albo jak ropujesz po 1 to da się wejśc :P Potem to max pójdą 2 Thorbacki i kilka żółwi, 3 thornbacki na raz to rzadkośc :P Spróbuj niżej poexpic :]

JA PONAWIAM MOJE PYTANIE. 44 ELDER DRUID, 52 MAGIC. JAKI W MIARE OPłACALNY EXP POLECACIE?

Piaskowy duch 25-08-2006 10:14

odpowie ktoś??

mam skile (zobaczcie sobie na profilu) i gdzie jest najlepszy dla mnie zarobek< nie chodzi mi o exp tylko o gp (jestem na Candii więc wszystko drogie, a gp jak nie było tak nie ma)

Gall Dordor 25-08-2006 10:29

Up
Jak facc to polecam roty kolo venore.Możesz zbierać mace i iść sprzedać do sklepu w ven .A jak chcesz zaryzykować to widziałem takich na twoim lvlu na katedrze :).

Umcik:

Proponuje guardy tłóc,lub dragi z summonami,albo hunty na Hydrach.

A ja mam pytanie:
Jestem 33 knight ,72/72,4 mlvl.Gdzie mam expić ?Bo już na katedrze sie nudno robi coraz wolniej leci exp.Opyla mi się iść na elf fortrec?Z 1 han czy z 2hand bronią ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.