![]() |
|
Cytuj:
a gdzieś indziej to dc z monkiem i na assassiny i dark monki:D Cytuj:
Cytuj:
|
Ponawiam pytanie
Ponawiam pytanie.
17 pall 53/40 bolty/strzaly/speary 7mlvl p set soldier helmet butki dwarven shield.Gdzie expic bez ihow/uhow? Czy moze jednak nazbierac na uhy/ihy |
Knight 20 lvl 4 mlvl skile 60/60
EQ: K Set Bright Sword/Giant Sword, Meduza Shield, Cruset Helmet. 1. Gdzie expic 2. Dobre skile jak na ten lvl ?? |
Ponawiam pytanie
Ja mam 44 Elder Druida z 52 magic lvlem. Jaki opłacalny exp polecacie?:baby:
|
Druid
Lvl: 24 Mlvl: 28 EQ: Blue Robe, Crown Helmet, Crown Shield, Volcanic Rod, Plate Legs, Boots of Haste Miejsce... bez wiekszego ryzyka, sredni exp. |
Gdzie mam expic 37 druidem z 38 mlvl ?? Kopy w kazO , mi sie nudza :baby:
|
LUDZIE!!Wszyscy tylko pytaja i pytaja a kto ma odpowiedziec??po 10 pytaniach jest odpowiedź.trzeba cos z tym zrobic bo ja musialem robic 2 posty i nikt mi nie odpowiedzial.Widze ze inni tez ponawiaja posty i co??KUPA
|
Cytuj:
Ja bym Ci polecil kopalnie i soldki =] a tak btw to ihy i uhy to sie zawsze ze soba nosi nie mowie o duzych ilosciach, ale chociaz 1/2 bp ihow i 1/2 bp uhow =] zawsze Ci moga tylek uratowac @Umcik Jak chcesz zarabiac to proste GUARDY =] @Polru To zalezy jeszcze czy masz pacca czy nie masz bo jak nie to pozostaje ci DC i to koniec expowisk dla faccow jak dla druida/sorca na tym lvlu =] |
czy ja swoja posacia druid 17 lvl eq: p set crown armor scarf dragon shield leather bootsy i monolight rod dam sobie rade na amazon capm? mlvl: 12 :P [wiem ze slabo] czy brac jakies ih [ew. inne runki]?? prosze o w maire szybka odpowiedz :P B)
|
@UP
Na amazon campie na pewno dasz rade z p setem i c armor??(ocb??pisze sie p set jak ma sie legi i arma.Nieidz na witche ani pod ziemie bo sa witche(uwazaj!)ktore wala po 45 albo podpalaja.Wylotujesz czasem pro amulet czy tez p armor |
Mam postać na 33 lvl elite knight 4 mlvl i skille dość słabe 56/42 i tu jest moje pytanie gdzie moge expić tą postacią??
Bardzo proszę o tereny dla pacc ale jeśli jakieś miejsce jest naprawde warte polecenia to może być ostatecznie dla facc. Moje eq to: crusader helmet, crown armor, bright sword, scarf :D, dragon shield, knight legs i leather boots. TEKST W STYLU DOSKILUJ ALBO COŚ W TYM STYLU PROSZĘ ZOSTAWIĆ DLA SIEBIE. NIE WIESZ NIE PISZ. |
@up
roty darashia bo z takimi skillami zostaje tylko to |
Expie na rotach i carrion wormach w Liberty Bay (lepsze od Darashi) i w tym problem, że mam dość rotów.
Zna ktoś może jakieś inne miejsca? |
Cytuj:
A ja mam 44 Elder Druida i po raz 3 pytam gdzie można w miare opłacalnie se podexpic? |
To teraz JA
Knight lvl 18 49/46 Fire Sword, Plate Armor i Legs, Dwarven Shield, Soldier Helmet, Buty (standardowe) ^^ W kopalniach chodze na Dwarvy Soldiery (2 na raz biore spokojnie) 1 rzadko bierze mi HP Skiluje na Rotach i Dwarvach (Knive) To wszystko, pozdro Tibijczycy :) |
Pora na mnie.(Lepiej odpowiedziec bo i tak bede powtarzal to co pare pytan:]
22 knight skile 60/60(slabe...wczesniej jak mialem 62/62 to amazon szlo na hita albo rotworm)4 mlvl k arm p legi k axe guardian shield steel helmet PS.1 Gdzie dla pacc sa corion wormy i czy dam rade. PS.2 mam 3 k kupic Uhy czy zbierac na k legi?? |
Ja na skillu 65/65 28 lvl'em z pacc expie na złówiach, żabach znajdujacych się, exp leci bardzo szybko loot niestety taki że gdzie skończa się nam uhy to jestesmy zazwyczaj na 0. eq ja mam: v-shield, skull staff, p-arm ,p-legs, crus.helmet.
|
Cytuj:
Cytuj:
JA PONAWIAM MOJE PYTANIE. 44 ELDER DRUID, 52 MAGIC. JAKI W MIARE OPłACALNY EXP POLECACIE? |
odpowie ktoś??
mam skile (zobaczcie sobie na profilu) i gdzie jest najlepszy dla mnie zarobek< nie chodzi mi o exp tylko o gp (jestem na Candii więc wszystko drogie, a gp jak nie było tak nie ma)
|
Up
Jak facc to polecam roty kolo venore.Możesz zbierać mace i iść sprzedać do sklepu w ven .A jak chcesz zaryzykować to widziałem takich na twoim lvlu na katedrze :). Umcik: Proponuje guardy tłóc,lub dragi z summonami,albo hunty na Hydrach. A ja mam pytanie: Jestem 33 knight ,72/72,4 mlvl.Gdzie mam expić ?Bo już na katedrze sie nudno robi coraz wolniej leci exp.Opyla mi się iść na elf fortrec?Z 1 han czy z 2hand bronią ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|