![]() |
Może w tym momencie źle mówie...ale moim zdaniem lepiej by było dla ROYAL NAVY gdyby przyjeła w swoje progi graczy z dawnej gildii KILLEMAL np. Ehazin albo Solle'steinhold (to jest też szansa powrotu na server tych graczy...) zwiększą się szanse Royal Navy na wygranie WARA. B)
|
prędzej dojdą do Avis niż do Royal Navy
|
Ta fantazjujcie dalej swe razem z polakami widac jakie pojecie macie ż@l.
|
Cytuj:
P.S. No chyba, że była tam trudno dostrzegalna aluzja, jeżeli tak to zwracam honor. |
Witajcie, dzisiaj około godziny 14 pewien koles o nicku "Astermind" wypatrzyl jak wyjmuję 45 platynek nad depo i wszystkie je zastawił, po chwili dołączył do niego "Herumbrad" i razem zastawiali mi cały czas. Ja starałem się wszystko odkładać ale raz się zamachnąłem i wyszedłem stamtąd, po czym on (Astermind) tam wszedł i zakosił mi kasę ... wiem, że przez moją nieostrożność się to stało, ale chcę was ostrzec aby wam się to nie przytrafiło.
|
Cytuj:
@Kafar Co tam u Valyrr'a? xDDD Gra jeszcze w tibię? |
Cytuj:
Dzieki, bede ostrozny tato. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
co to za muzyczka na filmiq? o.0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fatboy Slim - Right Here, Right Now :p |
Cytuj:
_/RN |
Cytuj:
Znudziła mu sie ta gra :P Zresztą i tak jest chyba hunted :P Jeśli wygramy war to moze wróci :) |
Elven~ hacked? ... Aż żal jak dajecie się hackować. Zamiast w pacc zainwestujcie lepiej w antyvirus...
|
Cytuj:
|
nie dziwi was ze od rozpoczecia wojny juz 4 czlonkow RN zostalo hacknietych? o.0
|
how sad =)
@Elven 5898295 nietypowy.op.pl? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |