![]() |
|
Cytuj:
Ku**a wez ty Jovere'xik sie odp******* od Olika, byłes kiedys na wojnie założe sie, że nie napewno zazdrościszmu, że ma taka okazje, żeby jakos zaistniec sfraguj kogos obojetnie kogo.... Juz mam dosc tych ludzi co na Gandamira wjeżdżaja założe sie, że niegdy 50+ wbili... |
Na kyrze byłem na wojnie tylko nob harem, zazdrościć mu mogę tylko tego, że gra knightem, bo też bym sobie pograł;(
Jeśli jesteś taki pewny, że nie mam 50 lv to zapraszam na Isare, Arcanie;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na kyrze owszem 60+ ale ja na nikogo nie wjeżdżam, że jest free fragiem itd.
Teraz po updatcie co wprowadzili hotkeye 100 ek leci na sd combo wiec knight juz nie jest "niesmiertelny" jak kiedys. Ja tez adokatem nikogo nie jestem, ale slyszalem jak ktos ze Snox kiedys mowil, ze Polacy powinni sie trzymac razem. No tak ale wjezdzając na kogos napewno do tego nie doprowadzisz. @Jove Mialem kiedys 40 msa na Arcania szybko po jej wyjsciu ale sie przenioslem na inny serv ;P |
Ja mam z 45+ postaci z 40 levelem wszystkie zrobilem na macro.
P.S, Znam ludzi co maja wiecej |
Hehe... Pamietam jak z kumplem pkowalismy z miech temu 10 lvlami obok veno wlazimy na roty 36 druid boci lejemy lejemy 20 hp mu zostalo i sie obudzil.. padl za 20 sekund wpada Princes xd
|
Czyli teraz czas na pochwalenie się swoimi osiągnięciami z tibi:]
|
Paior na Account Information masz napisane , ze jestes z wroclawia, chyba, ze to nie jest twoja postac, ale jesli jest twoja, to powiedz mi na jakiej ulicy mieszkasz. Jesli to nie tajemnica:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol... awera sprzedalismy juz dawno temu.. na 105 lvl : ) |
na starofrodzkiej 15
|
Cytuj:
|
wiesz co to jest ironia?
|
Tak, wiem co to jest, ale w rozmowie pisemnej nie bardzo mozna sie jej doszukac...
|
Cytuj:
|
uhauahhahuahaehu
|
Cytuj:
Tak sie wlasnie zachowuje przydupas. |
Cytuj:
|
03:14 Avorian [149]: MASSLOGG AND KILL ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banished: until Apr 10 2007, 03:29:20 CEST because of excessive unjustified player killing Zdenerwowal sie ! No Fear zabilo mu brata chyba, (napewno z rl). Pozostalych niepotrzebnych tez beda lac, zobaczycie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |
|