![]() |
|
a ty kim jestes ze mowisz ze on hunted jest?
Nie wiecie o co chodzi to cicho ;o |
japcok jest waszym liderem _/
|
a to wybacz XD
|
Cytuj:
|
zal dupe sciska jak was sie ku*** czyta
rzal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pojedz mu po ambicji ;) Gogogogo |
Cytuj:
Nie wpier~da~laj sie w czyjes polenizacje :D @co do dzisiejszej openki nie bylo zle (?) http://www.***********.com/224117773.html Morixara [cam] http://www.***********.com/816370291.html Dektrala [rec] |
NS & CC deaths(16):
Bud'bundy Dekos Wakusei Falgon Gotin Gyxorio Inferno Iros Jaba Mortiz Katsu Pat'Primo Polo of Darknes Rhymes Toots Royal Vreax Ryan Ice Soledor Skuriz Vichy Nouveay Zolth Zuulek Pall Inmates deaths(37): Arthor Tedir Bulldog fool 2 x Butibof Colo Rogat Demon Mwardish Dzut Elder Ella Elzagii Falatan Cenionden Fast'keff Feliex Gamroth the Behemoth Harythoria Herr Krigare Jagiellon Jenwic Kodek the Cursed Kuldiseyto Verdiwerr Lesik Lord of Sorce Magus Julion Myshka Pa Xuck x2 Pan Wasabi Riptur Robin Hood The Fair Sir Dunka Soldek Speed'Mono Sucio Therrax Thil Dark x2 Vakito Zeri nova Xavieradu =P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skad wiesz kto prowadzil ;> nie do konca prawda ;*
|
Cytuj:
|
Hrhr byllooo zabawnie _/
PS. Sell SOV/MPA?:P @downd Hail cichy support. |
Najlepsi sa Ci co stoja na piramidach przy samym north gate ;D
Ich ziomy leją się m.in. za ich wolność (;p) a toci tyłka nawet nie ruszą... gz... Na kilku ostatnich openkach Inmates ma znaczącą i gołym okiem widoczną przewagę liczebną nad RoM, tylko, że większość z nich robi wszystko byleby nie ucierpieć. Z dala od frontu i tylko patrzą czy na tyłach już RoM im nie siedzi. Krótko mówiąc - żałosne pawiany bez krzty honoru i odwagi;< PS: a przepraszam... NS, a nie RoM |
Po co pierdolicie jak sami nie walczycie ?. wbij lvl i pokaz jak to sie robi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sykus wiem kto liderowal. Moglbys czasem wbic na vent @Losek no Ty chyba wiesz o czym mowie. Ja zawsze robilem pz'ta a czasem 2 razy sie wyjebalem :P ale sie wyjebalem i dalej walczylem. |
@up
Na japcoka uwagi zwracać nie musisz... ;) |
jak jestem na kompie zawsze jestem na vent :) a ty skad wiesz kto leaderowal ?
|
Cytuj:
|
battle bylo by wygrane na luzie zeby tak jak ktos napisal jakby ludzie (wszyscy ludzie bo czesc sie slucha) sluchali lidera a wogle to by ich rozjebali i w prezencie by bylo zeby ta czesc co powinna sie sluchac i by to robila to jeszcze zeby zaczela myslec.. moze naucza sie z czasem a przynamniej garstka z tych co nie robia tego co napisalem wyzej
chujowo ze wyszlismy na ten drugi open bo tak bylo prawie po rowno we fragach ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uhuhuhuhu;p;p
|
Witam wszystkich:)
|
Elo Elo! ;)
|
Elo 5,2,0,Siema,cześć,witaj,pozdro,elo,ziom yo yo,serwus...(...)
Armagedon jest blisko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Możesz ściślej co do apostrofu przed u?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro frajerze ;-) |
@up
niekazdy jest rdy 24h/day wiec niewiem o co sie plujesz ;| istnieje tez cos takiego jak rl life... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jak juz masz zamiar spamowac to byloby milo zobaczyc twoj nick po lewej stronie lub w ktoryms z postow ;] |
Trulliz hacked
|
Z armagedonem chodzi o to ,że koniec romu sie zbliża. ;)
A ty frajerze zostaw mojego miśka Dukkiego -.-. A właśnie jest jeszcze jakaś gildia ex lege ktora toczy wojne z legion of chaos? |
No chyba nie RoMu, akurat? -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |
|