![]() |
|
Cytuj:
3/4 ma włączony self healing , heal friends czy inne 'lamerskie' gówna , więc coś za coś. Żeby przełamać obronę bota trzeba atakować botem ;p Zresztą teraz pvp ograniczyło się do uciekania/gonienia kogoś/trapowania/dobrego oceniania położenia i planowania. |
Dowodu na to nie ma.
A sharowanie postaci to to samo co botowanie. Oba maja na celu zwiekszenie szans w bitwie, wiec czemu to ma byc lamerstwem? |
Czemu nikt nie pisze o bloknietych hotkey`ach znowu dla Virona ?!
hauhasuahuhshas |
Cytuj:
|
jeszcze troche i napewno sie uda wygrac ob
do trzech razy sztuka zbloczylem virona i mewtu B) szkoda ze mendill nie padl |
asilles to high skill :D ja patrze i sie smieje, juz widze cialo asillesa na glebie... a tu nie! on wyszedl hahaha ;]
|
karolek najezdzasz na divine bo uzywaja bota ... nie zaprzeczam ale nie pierdziel glupot ze wy nie uzywacie, bo to widac ... jak padalismy w 7 na hellgate na schodkach, to co ktos wyszedl na gore, obrywal 10 sd w sekundzie, tak ze jak chealiee zmienil sqm, to polecialo w niego automatycznie tyle sd ze ledwo przezyl.
Btw. Moze ktos chce kupic 77 maga na arcani za gp na iridii ? :) |
Po to stworzyli boty, żeby ich używać:cup::cup: a Divine itak wygra ten warX(X(. Karolek, zawsze najeżdzałeś na Royal Demonica, że nic nie potrafił i dał gościowi z innego serva passy żeby walczył, wy robicie to samo.
|
mogl dla kolegi z gildi dac passy np dla mnie, ja to bym 100 rp ogarnial tamte czasy;d
|
Bo Ty jesteś zajebisty i najlepszy i wogóle. Nie, nie jesteś i według mnie pozwalanie walczyć osobom z innych serverów swoimi charami tylko dlatego, że sami nie bylibyście w stanie wygrać jest bardziej lamerskie od bota, którego zresztą sami używacie.
|
Racja.
Samym botem nie wygrasz bitwy lols |
my pro prosimy o pomoc bo my sux :[
|
|
eloeloeloeleoelo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podobno Virtue szuka "pezeta" w depocie na Fibuli, czy ktoś coś o tym słyszał?? |
Cytuj:
|
Nom, bo teraz jest Vironomania:cup::cup::cup::cup:
|
A co się stało z naszym kochanym VINCENTO?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zakochalem sie w jego postach more plzplz:*:*:* |
^ epic fail
|
jutro testy , trzymajcie kciuki , nawet jak mnie nie lubicie bo muszę to dobrze napisać :confused:
dobranoc (trzeba się kiedyś wyspać) ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
metek kohanje |
HUAHUAHUAHUAHUA karolkowi znudzila sie gra w tibie? "130 RP iridia tibia Okazja" :) Pewnie feav powie zebym kupil ;] hahah z pewnoscia <lol2>
:) Borutka w thais nuddaaaaaa ;] A to jeden z jego negatywow xD "Brak kontaktu ze sprzedającym , olewa kupujących a potem wystawia komentarz negatywny, odradzam :((((((((( !!!!!!!!!! [Odpowiedź z:pon 02 paź 2006 14:40:30 CEST] Pizde sklej ty palo niemyta :D" HA HA HA |
zdenerwowalem sie ;]
|
|
gl anas kiro!
btw lordnazgul przed open batle;] http://img215.imageshack.us/my.php?i...krator1ot3.jpg |
Cytuj:
@kretel - cienkie, jesteście jeszcze sto lat za murzynami z południowej burkiny faso :cup::cup::cup: Kolejny gracz do kolekcji Zbierz Ich Wszystkich: http://img247.imageshack.us/img247/3035/002vironrf5.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
[CHAR]Cardivual[/CHAR] deded:
13:03 Van Hellsin [128]: 000masz przejebane na tym servie 13:03 Van Hellsin [128]: SLUCHAJ NIE MASZ ZYCIAZMIEN POSTAC ... 13:04 Van Hellsin [128]: Wy*******aj jebany bangosie |
Cytuj:
poblokuje wam hotkeye!!!!!!!!! |
odpierdolic sie od virona!
|
Mendill (*) +1,040,400
Neztas (*) +810,261 ........ |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
otwarte za 1pkt mysle 9-10/10 ogloszenie 4/4 charakterystyka 13-16/16 rudy to blondyn damn XD |
up
ale sie cfaniak nisko ocenil ;p |
Cytuj:
Karol dlaczego bronisz Virona, zastanawiające jest jak można zablokować hotkeye. Btw jestem Ciekawy kto to pisał stary Viron czy młody. HAHA |
Cytuj:
'ok' moron |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |
|