![]() |
|
Tasiemce:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
O Bleachach i Narutach
Ukryty tekst:
|
@Kuma
FAIL :< @Rayza Przeciez Koszyk mnie bierze... @3 x up OMFG... Znowu? |
@gro
przecież all ustaliśmy ze koszyk ma schudnąć i całą elite wpakować do siebie :< a ty razem z nim razem lecieć... |
Obejrzalem dzis nowy odc Naruciaka i zastanawiam sie co z robią z tym nowym fantem... : D
Ukryty tekst:
|
@Rayza
Daniel sam sie zaoferował xD, to czemu miałbym go odrzucić. A Nari jeszcze będzie mój. Jestem ambitny i stworze sobie własną grupę. @Koszyk Myślę, że albo nic z tego nie będzie albo cała akcja(jak zwykle) po zakończeniu fillerów zostanie zapomniana. |
@Otakuma
Chcesz miec shonen haremik?:< @Topic Ogladal ktos Candy Boy? Taka mala OAVkowa seria. |
@gro
każdy hetero chciałby mieć shojo harem nie? a jesli sie jest homo >D ..... @kuma firzz za stary , frizz może isc,i nowego sobie wziołeś |
Cytuj:
|
@Rayza
Tia... Razem ze znajoma amerykanka znalezlismy dobre informacje ;) Bilet do Tokio w obie strony - 3000 zł. Przez Moskwe. |
@UP
Z przesiadką na Syberii? |
@Gro
Pojedziesz przez Moskwę i twoja wycieczka skończy sie w Rosji xD |
TA, a wiadomo jak to w rosji,lubią popić z byle kim i rano zastaniemy cie w jakimś nie przyzwoitym miejscu z nie przyzwoitymi ludźmi xD
|
@up
Ty sie martw o siebie, żeby cię nie zatrzymali za posiadanie i rozprzestrzenianie tentacli. |
nie mają dowodów ; ] je można w kazdej chwili przywołać/odwołać !
ja bym sie o swój zad martwił z rosyjskimi otaku niema zartów... |
@Koszyk
Z przesiadka w Moskwie. @Kuma Zatrzymac nie maja prawa, bo przy przesiadce nie opuszczasz terminalu ;) @Up Gdzie ty masz rosyjskich otaku?xD |
Cytuj:
|
@Up
Z plecow? Z czola! xD |
nawet z ..."tamtąd" , można! xD
@ wiesz grupa P na mokonie przyleciała z moskwy... |
Jak już w temacie niewolnictwa jesteśmy to ja chętnie mogę być niewolnikiem ;p Co ty na to Kuma-chan?
PS. A jednak nie Nipah! Corgar Frizz |
Masz taki na myśli taki rodzaj niewolnictwa jak w DMC?
@PS. Chętnie :), jakby co pisz na gg |
Raczej miałem na myśli pomaganie w piciu alkoholu, oglądaniu anime itd. Jednak jeśli chcesz wersje DMC, to też się zgodzę ;p
|
Zastanawialiscie sie jak wyglada prawdziwa japonska szkola?
http://www.youtube.com/watch?v=m-d0SOWIBFs&NR=1 :D |
@frizz
dmc? nie wolisz byc niewolnikiem seksu kumy : p ? jak to z innymi w jego haremie było?... |
Cytuj:
|
W końcu po 3 tygodniach skszkoły - nareszcie w domciu, a co za tym idzie - oglądanie anime =d
No więc dokończyłem Clanand After Story (tzn. 'dokończyłem' - 14ep skończony i czekam aż na wbijam pojawi się 15 =s /mój inglisz r0x\). No i powiem, że kilka razy się uśmiałem i to nawet mocno ; P Ukryty tekst:
Narazie chyba pooglądam Bleach, chyba, że coś natchnie mnie na oglądanie Konokon'a (w co szczerze wątpię). No... 2 tygodnie ferii przede mną, więc mam nadzieję, że będą one dobrze spożytkowane (czyt. kilka serii done =d). *dałn No scena była śmiesznawa - nie chce mi się jej opisywać. Ale w sumie mogła być śmieszna tylko dla mnie - każdy ma inne poczucie humoru ; ) |
ta z 3:06 jest ładna : 3
@up nie skumałem tego w [.hide] : / |
@Rayza
Ja tez. Co do filmiku, polecam wszystkie tego uzytkownika. Naprawde pokazuje ciekawe zycie w Japonii. |
@rohas
co jest śmiesznego w zdaniu: Cytuj:
|
Obejrzalem 7 epow Clannada i się poddaje, to anime jest tak nudne, ze mam ochote poczytać biblie.
|
Chodziło ogólnie o sytuację. Omfg. Nie opiszę Ci tego >.< Oglądałeś? To wiesz o co chodzi. Nie oglądałeś? Psikus.
*up Też tak miałem, ale później jakoś się przyjemniej ogląda. |
lubicie didżimony?
|
@Snopeczek
Oczywiscie, szczegolnie takie jak ty. @Rohas Ja ogladalem i tez nie kojarze... @Soul Eater 41 Fajne te motywy z szalenstwem Steina... no i szykuje sie niezla akcja ;) |
Skończylem ''Full Matal Panic!? Fumoffu'' nie najgorsze ;)
hmm szkoda ,że było mało wątków z Tessą Testarossą 8o8o : ) |
@Hanndo
Starczy ^.^ A ja znalazlem siostre Horo! O: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...me_1_cover.jpg xD |
|
@Up
To takoyaki z igla w srodku? |
bez.. w tym wypadku nie chce jej zabic.. za słodka scena : p
@edit 6 rano kończę NHK... |
@Bleach :
Strip her :D @Naruto: Ukryty tekst:
@TLR: Faaajne :]. Też bym tak chciał;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |
|