![]() |
|
Bo to jest tibia.pl, tutaj albo wytryski, albo alkohol.
|
...a gdy kończą się rozmowy o jednym i drugim zostaje tylko pogoda...
|
@Gonzo: miałem na odwrót z pewnym userem, poznałem go na forum jakieś 2 lata temu a w te wakacje w RL (niezależnie od siebie) xP
|
jak już jesteśmy w tych klimatach, niedawno gadałem w tibii z kolesiem, jak się później okazało, to mój kumpel którego znam z 5 lat już, a nawet nie wiedziałem że on w tibie gra ;d wygladało to mniej wiecej tak:
on- ja z bsk jestem ja- a znasz tego i tego? on- lol, to ja : D |
Cytuj:
|
Jeszcze się okaże, że wy też się znacie.
@down: czyli pamiętasz, jak Cię jechałem po tym proszku co Ci dosypałem do mineralki? Kurde ;x |
Łasy, a my sie nie znamy?
|
Xr3@
Kurfa mam taką samą bluzę, i też w żabce kupuję ; < Nawet wczoraj byłem. A glany masz? Huahua |
@ Xr3
Do twarzy ci z tą torebką : P. |
Bardzo nieładnie się bawisz. Mogłeś zrobić sobie krzywdę!
|
Cytuj:
hfhwofhowahf |
Byłem kiedyś we Wrocławiu i mi się nie podobało. Ale to pewnie dlatego, że jakieś remonty były i ulice rozjebane, a do tego zimno.
|
Cytuj:
A jednej z dwóch głównych ulic dojazdowych do A4(wyścigowa) to palcem nikt nie tknie, mimo iż jedynym momentem gdy się da tamtędy przejechać bez wielkich szkód dla auta to gdy cała ulica jest zawalona od świateł do świateł korkiem, a Ty więcej stoisz niż jedziesz. Nie wspominając o totalnie zawalonym centrum w godzinach szczytu, czyli dla Wroclawia 13-19... A tak poza tym jednym mankamentem to Wrocek fajne miasto.... Tylko dojechać nigdzie nie idzie... :/ |
w obrebie samego wrocka to sa tramwaje, taniej i szybciej ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gonzo: a poranne godziny szczytu? Cóż - i tak najczęściej kiedy jedziesz do/ze szkoły/pracy, właśnie jest największe możliwe natężenie.
Btw, urodziłem się we Wrocławiu, mieszkałem na Krzykach. Dwa pierwsze lata podstawówki nawet tam byłem, w nieistniejącej już 81 xP |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kto chodzi z parasolem w zimie?
Masz minę, jakby ktoś uprawiał z Tobą stosunek analny (przy czym Ty byłeś z przodu) bez nawilżacza. |
apropos wrocka i spotkań w real to spotkalem sie z ziomkiem, na festwialu bylismy na wakacjach. mieszkalismy na krzykach, jak Lasooh ;p i co ważne: nie ejakulowalismy pod kołderką. hihi. ale miasto to fajne macie.
|
Lasooch, jeśli łaska ;)
Zamierzam w tym mieście studiować, pewnie skisnę w korkach, już się tego boję ;x |
Lasooch ;p nie wiem, na wakacjach nie było tak źle. tramwajem to szybko pol miasta objechac idzie ;p
|
Z tego co pamiętam (lecz mogę się mylić), to takie korki jak są teraz we Wrocławiu, późną wiosną i latem raczej nie mają już miejsca (z wyjątkiem chyba dwóch dróg głównych). Jak kolega wyżej wspomniał, tramwaj - dobra opcja.
|
Ano, ja też na studia się wybiorę, ale to po technikum, więc rok później.
Wrocław jest kul, ale ja wole swoją wieś - nie za duże, nie za małe, wszędzie mam blisko bo w centrum mieszkam, korków za dużych nie ma ;] |
Chłopie, aleś zarósł!
|
@Michos:
Też mam gdzieś takie foty, jedną chyba nawet jak w ten sposób piwo piję xD Wujek Coś ftw! /m/ ; D |
ale blysk w oku na 2 focie
|
Dżołk! Rotfl LMAO! Wujek coś tam z tych Adamsów czy jakoś tak Xd ale fotka szpanerska! Brafa dla Michossa!
|
Kuzyn Coś, matoły, KUZYN. Cousin Itt, w oryginale.
|
A myślałem, że wujek... ; <
|
@Michoos:
DŻILET - najlepsze dla mężczyzny;) |
Chewbacca jak się patrzy. : ))
|
Średnio fotogeniczny jesteś.
|
@ Snopeczek
Co się po lasach szlajasz pedobearze? ;D |
Czy tylko mi się wydaje, że Michoss jest tak gruby, że wręcz wylewa się z kadru?
|
Cytuj:
|
Pewnie kilogramy zielska chowa w sobie + gruba warstwa włosów. Przynajmniej zimno ci nie będzie ; ].
|
At-Snopeczek:
Jakbym widział moją emo-znajomą. Ma identyczne foto, tylko trochę dłuższe włosy. At-Grue: Lawl, nie ma to jak być pacyfistą. |
wiedziałem, że jestem emo. Chociaż generalnie foto zrobiłem znajdując okulary ''Italy Sport'', krzywiąc twarz i kierując sobie prosto w oczy żarówkę lampki biurkowej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |
|