![]() |
|
nie bylo czasu zbytnio na to wiesz... myslalem, ze mari sia gdzie pojdzie dlatego w miare szybko sie zorganizowalem z tym wszystkim.
Pozniej dopiero pisalem podczas uciekania ;p grataz sskow :) |
Btw: Kris jaki miales reason zabicia Mari~?
|
Dhq
mission complete:)
http://img227.imageshack.us/img227/8889/uo0187ib9.jpg 3 helmy 2 tarcze booty:)zajebisty quest:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Senphateus aka Errion <albo ktoś z rl od basty> DL nigdy nie będą skonczeni :] |
I co z tego ze widziales mnie na moscie przez pol sec skoro cala reszta mojej guild widziala cie tak samo dlugo wiec nie wiem co ty teraz gadasz. Dostalem fraga bo czekalem z Bysenem i Donem na przygotowanym trapie i jak zlazles to bylem 1 z pierwszych osob ktora zaczela Cie lac wiec dlatego dostalem fraga zreszta w dupie to mam czy ja czy kto inny. Ale tak mi najbardziej zalezalo zebys padl. Wiec wez nie pierdol o niesprawiedliwosci bo zal.
Aaa jeszcze czytalem wyzej twoje posty jak pisales ze nie mogles sie wykazac na wojnie lol. Jakie moze miec zadania 220 ms na wojnie jak nie bieganie z przodu i fragowanie ludzi? Wrzucasz Guto~ a sam jestes nieprzydatny w wojnie i dobrze o tym wiesz i zaslaniasz sie jakimis bzdurami , wez sie ogarnij. |
Mag przyznaj z pvp nigdy nie byłeś zbyt dobry, a może byłeś a nie pokazałeś ?
|
Co to za pvp w aktualnej tibi? To,że każdy widział go pół sekudny wystarczylo aby klkiknac myszka na niego w battlelist sdkiem czy czyms innym. Jedyne co zostało z pvp w tejże tibi to rzucanie mwalli/trapowanie, nic wiecej. Każdego da sie z łatwością zabić, jeżeli niezauważyliście to 190ek padaja od 50lvli i nikt nie robi z tego wielkiego szumu (bynamniej na tym forum), lecz jeżeli padnie ktoś na kogo jesteście cięci to odrazu 3strony kłótni, docinki i inne bzdety.
@Topic Przypominam iż jest to temat do wklejania zdjęć a nie pogaduszek, od tego jest inny dział. Coś starego, nowe dam kiedy indziej. http://img375.imageshack.us/img375/4439/77levelxp5.jpg |
@up
Ty grasz na kinie domowym xD ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
co ty wygadujesz to juz niewiem, dl jest rozje**ne w tym momencie wszyscy o tym widza, sam fakt ze szukacie ludzi ktorzy niemaja nic doczynienia z wojna sami robicie sobie nowe problemy i macie wiecej osob przeciwko sobie, wygadujecie bzdury o tym kto jakim charem gra, kto sharuje, a to wy najwiecej syfu robicie, wiec albo niepisz nic, albo pierdolnij glowa w drzewo, juz pokazaliscie klase bijac mnie na vdl 10 noobami 50+, i niestety 60 druid uciekl, smutne, ostatni sneak tez ladny byl, chceiliscie zabic bysena, a bysen rozpierdolil was, ale niestety witusia niebylo bo plakal w domu i sral sie o swoj lvl, zeby niebylo ze bez screena to wkleje tu takowy, i niegadaj glupot bo osmieszasz sie ziomek http://img376.imageshack.us/img376/1668/finsad1.png http://img376.imageshack.us/img376/1...4d4b0433d8.jpg 100 finow, jeszcze tylko blue poce i bedzie oriental :D |
Cytuj:
PS. Gz advansów all,dzięki Szczykus |
@2 up To ty się ośmieszasz bo jak widać nie wiesz dużo o tej grze ;)
Moriax nie cytujemy zdjęć. |
@szyczku
Jak widze twoje posty to mi sie plakac chce zawsze sie komus podlizujesz jak ostatnia ciota najlepiej wy*******aj stad... bo mnie juz twoje podlizywanie wkur wia. ;( |
@Topic
W komentarzach wiekszosci was na temat smierci Krisa wyczuwam nute zazdrosci o to ze posiada taka postac jak 220 ms co nie jest banalnym osiagnieciem i chodz nie znam go to mysle ze powinniscie sie odpierdolic :p A tak zebyscie mogli podocinac komus innemu.. Wybralem sie dzis do carlin Nekromanta pomoc moim kumplom z old Outlaw Alliance i w pelnej swej nieswiadomosci ubilem jakiegos tam znajomego Bululaha o ile sie nie myle a no i skonczylo sie to tak: http://i51.photobucket.com/albums/f370/mor12/nekro.jpg Na ss'ie nie sa pokazani wszyscy, pare osob jeszcze dobiegalo :confused: Wogole Mighty zauwazyles za ile mi siadlo exori gran w Ciebie? Dotychczasowy rekord:279:cup: Ps. Moriax jesli mozesz mi powiedziec, bo nie moge Cie nigdzie zlapac kim jest koles o nicku na forum :VooDOO? Chyba ze zechce sie sam przedstawic?:p |
@ Drogi Guto
Po prostu znam kilka osób i się zgadzam z ich postami ,a to że masz inne zdanie twoja sprawa ... Lepiej się zajmij botowaniem niż wypowiadaniem się bo to ci lepiej idzie (ci co go znają wiedza ocb) albo popływaj sobie tibianickiem ,co było jednym z twoich pomysłów. @ 2 down Nie zapominaj o Sanoxie :P |
@szczyku
Hahaha pobotuj se i co przy kozaczyłeś sie tym all wiedza za wszystkie moje postacie oprócz guta sa zrobione na bocie :( zresztą ty nie wyrażasz zdania tylko ciągle popierasz zdanie innych "tak dobrze tez tak mysle no masz racje jestem z toba popieram Cie" nie stac Ci na nic lepszego ?:) |
Cytuj:
|
@Fagaro
Niestety tak będzie ale wszystko w swoim czasie DESPIRATION_/ |
LvL
|
|
i co spada wam cos w moich legsach :d?
|
Michaelku to suknia:Pnie spodnie;D8o
|
Cytuj:
A raczej spódniczka... |
Apropo waszych kłótni. Ludzie dajcie spokój, taka jest wasza mentalność?
Obrażanie siebie nawzajem z powodu gry sprawia wam taką wielką przyjemność? To jest żenujące. Czytając posty, osobiście nawrzucałbym kilku osobom, bo nie zgadzam się z ich opinią,, ale czy to sprawi, że poczuję się lepiej? Już na pewno nie przemówi wam to do rozsądku, bo macie tam swoje jakieś przekonania. Tak więc trochę kultury i szacunku dla innych, a nie ciągłe wyzwiska. PS. Dark Legion już nie takie wojny przetrzymał. |
Cytuj:
@mi'chael xD spadlo troszke :P btw. nie moja wina ze CIP soft zrobil taki item a nie inny :p |
Nie no Przem na następny huncik ide z wami ;) to jeszcze więcej spadnie ;]
Pozdrawiam i gratuluje adv ;) |
Cytuj:
Decessus niestety jest gildią stworzoną przez ludzi z legionu! |
@up
Być może. Dużo postaci ma nowych ownerów zresztą ['wymieniają się nimi jak pokemonami' :)] a po drugie z tego co słyszałem wielu 'rasowych członków gildii' odeszło z niej, między innymi przez polaków będących w DL.. |
|
@ 2 up
zgadza sie @kefas gz :D |
Co się z Tibią dzieje ? Wie ktoś ? Na tibia.com wpisując nick jakiejkolwiek postaci pokazuje mi, że takowa postać nie istnieje. Do tego nie moge się zalogować.
|
Dunno ale ja też :P
|
No I Cala Prawda
http://img403.imageshack.us/img403/1646/uo0029yr9.jpg
Znaczy to mowa o Guto~ jego rl mi all opowiedzial do rzeczy ;] np: ze szczegolnie to tylko tibia zyje |
Hello
Na wstępie grtaz wszyskim wszyskiego;;] Czy ma ktoś ochote na wt ja daje na eterni za refugie mam okolo 120k;] |
Jak się siedzi przed kompem 24h na dobe i się je to gdzie ma to isć? Musi w boczki isć bo on ruchy nie ma wiec tyje jak ś....a... cóz prace dostanie bankowo w sumo:D
|
@ all
ym? po kiego grzyba sie smiejecie ile on wazy? a moze ten noobek z ssa klamie? opanujcie sie troche ... to ze nie lubicie Gutomaraha to nie znaczy ze mozecie go obrazac na kazdym kroku... zeby nie bylo ze bez ssa http://img132.imageshack.us/img132/1374/uo0148hx0.jpg |
Gratulacje wszystkim.
Hahahaha, Sarrins żulek mały. |
no gz SSów :P Przemo jakies bohy zlecialy Ci? :>
a co do Ciebie Arion to niestety to nie jest cala prawda bo znam go z rla i 100kg to on nie wazy (i nawet nic kolo tego) i nie bede juz mowil kto zyje tibia bo jeszcze niedawno to plakales, trzasles sie jak padales i wogole odpierdzielales maniane :D . Dominik lub Guto nazywajcie go jak chcecie to gwarantuje wam, ze jak sie przychodzi po niego to wychodzi z domu i nie mowi nikomu "sry bo expie albo sry robie questa albo sry siedze na forum tibia.pl" To ze postepuje w niektorych wypadkach zle to jego sprawa ale tak sie zachowuje w grze, swiecie wirtualnym ( w ktorym fakt obowiazuje pewne zasady, ktorych nie powinno sie lamac). Nalezy rozgraniczac wirtual od rla :P pozdro dla Eternii :) |
@Arion
No wydalo sie, swietna rewelacja dla calej Eternii 8o az ze szczescia puscilam "baka" w majty ... a moze chcesz wiedziec jeszcze wiecej ?? Np ja udaje laske, a w rzeczywistosci jestem 50 letnim starym, oslizglym i spoconym facetem, ktory wykorzystuje nieswiadomie dzieci przez neta. Fagaro pracuje razem ze mna w szpitalu psychiatrycznym,a dokladnie razem wrzucamy koks do pieca, zeby wariatom bylo cieplej. Niestety mamy tak nudne zycie, a machanie lopata nas nie podnieca, ze postanowilismy sie troche zabawic. I wyobraz sobie, ze pewnego dnia poznalismy wariata ze szpitala ... ble ble X( Rl to rl, Ty znasz Guta z tibii, wiec nie zacieraj tych obrazow w swojej glowce i zastanow sie nad tym co piszesz, bo w rzeczywistosci takie rewelacje sa potrzebne nam jak "dziura w moscie" A moze o Tobie puscimy jakas rewelacje, aby pobudzic zycie na Eternii?? Co powiesz na post - "Arion wpierda..a bigos widlami w stodole" Btw zapomnialam dodac, ze Maxio w rzeczywistosci jest pomalowany zielona, olejna farba po to, zeby odtsraszac golebie jak stoi na Palacu Kultury i udaje antene satelitarna B) Gz Wszystkim SS-kow :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |
|