![]() |
|
Widzę widzę że ta wojna już się zaczęła ale o tym że ID ma walczyć nic nie słyszałem.
Po za tym to jak widzicie to zmieniłem avatara :P |
Cytuj:
|
Kilka pytań
Mam: 20 level (16% to up), 3 magic level (28% to up), skille 59/59 (34% to up), Fire Axe, Knight Armor, Warrior Helmet, Dragon Shield, Scarf, Plate Legs, Leather Boots.
Nie wiem kiedy: (na jakich skillach, levelu, eq) 1) aktywować Pacc 2) moge expić na Scarabach 3) moge expić na Elf Fortec (poziomy z Elf i Elf Scout) 4) moge expić na Żółwiach 5) moge expić na Piratach/the Cult p.s. 1: Proszę o odpowiedź doświadczonego gracza. p.s. 2: Szukałem, ale znalazłem temat który nie jest aktualny. p.s. 3: Chodzi mi o expienie, żebym nie wastował, nie musi być jakiś duży zysk, ale żeby się zwracało. |
Cytuj:
no i bez uhow to raczej sie nie oplaca expic na takich potworach... no i nie oplaca sie aktywowac pacca na skila 60 lepiej 70 conajmniej chyba ze bedziesz bez przerwy kupowac pacce i ci to nie robi:P zalezy ci na szybkim expie-wiecej wastujesz @ rekin Co sie dzieje i gdzie mow fast zaraz bde |
omg ten temat staje sie opuszczony:P czemu nikt nic nie pisze? narzucac jakis temat bo nasz temat o silverce poszedl juz prawie na druga strone w temacie Wydarzenia ze swiatow :P byl ostatni na tej stronie... a kiedys zawsze stal na poczatku:P nie trzeba bylo szukac... narzuc ktos jakis temat bo juz mi sie tu odechciewa zagladac :) mozecie sie klucic xD najlepiej ustalmy miejsce spotkania na wakacje .. ja proponuje gdzies nad morzem :evul:
kthxcya |
Nom nad morzem najlepiej:D(bo najblizej).
|
Cytuj:
Kiedy te zasrane nowe server beda? Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec? :( @Edit Mam pomysl na nowa zabawe. Zrobimy Polska edycja Polskich gwiaz z silvery xD Glosujemy na: 1. najlepszy Kina (nie pod wzgledem lv ale pod wzgledem umiejetnosci) 2. najlepszy pala (tak jak wyzej) 3. najlepszy sorc (tak jak 2x wyzej) 4. najlepszy drut (tak jak 3x wyzej) 5. najwiekszy polski nab 6. najwiekszy polski pidżi 7. najwiekszy awanturnik 8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery 9. najbardziej lubiany PL 10. najbardziej nielubiany PL |
@Neo
Zauwarzyłam, że zawsze jak ktoś poruszy temat spotkania lub Twojej fotki to zmieniasz wątek ;> @All Nie nad morzem, Bartoszeczek mówi, że nad jeziorem ;o |
1. najlepszy Kina - Asen Yokar
2. najlepszy pala - Royal Michael 3. najlepszy sorc - Ho'lu 4. najlepszy drut - Dawergo Sewery 5. najwiekszy polski nab - Beretton 6. najwiekszy polski pidżi - Ho'lu 7. najwiekszy awanturnik - Ho'lu / Asen Yokar 8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery - Ho'lu/Fantom da First 9. najbardziej lubiany PL - Leo Lenidas 10. najbardziej nielubiany PL - Ho'lu <chyba> a Jeśli nie można głosować na siebie: 3. Neylee 6. Asen Yokar 7. Asen Yokar :D 8. Klukens <farciarz> 10. I love everyone <3 :evul: |
1. najlepszy Kina - Leo Lenidas (Podobal mi sie jego sposob skillowania)
2. najlepszy pala - Royal Michael 3. najlepszy sorc - Chyba najlepszymi polskimi sorcami byli Shortys i Circa (ALE BYLI) 4. najlepszy drut - Dawergo Sewery 5. najwiekszy polski nab - Beretton, Lukan Thor & Carrion Mage 6. najwiekszy polski pidżi - Fantom 7. najwiekszy awanturnik - Marczako/Markiz :P 8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery - Chyba nikt ... 9. najbardziej lubiany PL - Leo Lenidas 10. najbardziej nielubiany PL - Ja @Edit Zapomnialem o kilku osobach 2. Kazu~ 3. Neylee 4. Lakai~ @Edit2 Dodamy kilka nowych konkurencji 11. najwiekszy peker 12. najlepsze pvp 13. najgorsze pvp 14. najwiekszy woziciel (no ten co sie wozi) |
1. Rekin Lord Vader/ Neoxer / Madame Katty ;d
2. Royal Michael i Kazuyoshik of course ;d 3. Kilver Achin 4. Dawergo Sewery 5. Carrota 6. Rekin Lord Vader 7. Mendolina / Ho'lu 8. nie wiem 9. Rekin Lord Vader / Leo Lenidas 10. Dla mnie Carrota, dla wszystkich pewnie Mendolina 11. Rekin / Shortys 12. Rekin / Shortys 13. w RL Tibii chyba ja ;p 14. Mendolina. To moje własne zdanie, nikt nie powinien się czepiać. I wybaczcie... trzeba sie troche podbudowac na duchu ;p Ty |
1. Rycek <lol xD> ligus <lol2> Leo Lenidas ;)
2. Kazu ;] 3. Shortys xD 4. Bartezio 5. Mandolina i Michalakme 6 Ho'lu 7. Ja!!!!:evul: 8. Holu/Fantom... 9. Ho'lu 10. Ja 11. Shorty i Citca 12. Shorty 13. Mendolina i Michalakme 14. Ligus |
Oo az sie dziwie ze nikt mnie nie wymienil jako najbardziej nielubianego Pl i najwiekszego polskiego naba na silverze a wedlug mnie to :
1.Najlepszy kina: Asen Yokar/Rekin Lord Vader 2.Najlepszy pall:Royal Michael 3.Najlepszy sorc:nie mam swojego zdania :p 4.Najlepszy drut:Dawergo Sewery 5.Najwiekszy polski noob:Teac :p 6.Najwiekszy polski pidżi:Fantom~ 7.Najwiekszi polscy awanturnicy:Michalakmee=Seferof=Brave Hero'En,Mendolina,Kasztaniak,Ho'lu :p 8.Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery:nikt 9.Najbardziej lubiany PL:Leo 10.Najbardziej nielubiany PL:Ja,Ho'lu... 11.Najwiekszy pker:Ho'lu 12.Najlepsze pvp:Circa,Shortys,Ho'lu 13.Najgorsze pvp:Ja 14.Najwiekszy woziciel:JA Ps. nie chcialem nikogo obrazic po prostu wyrazilem swoja opinie |
1.Moradin, Ligus, Asen, Rycek
2.Royal Michael 3.Klukens(nie chodzi o lvl) 4.Dawergo Sewery 5.Teac 6. - 7.Kasztaniaczek 8. - 9.Leo Lenidas 10. nie wiem, może Ho'lu? 11.Shortys, Circa, Neoxer(i jego chary ;]) 12.Tak jak wyżej 13.nikt od początku nie jest dobry 14. - Co do spotkania może być nad morzem, będzie niedaleko:) |
O do tej pory jedna osoba mnie umieściła :P Dzięki za pamięć Kasztan "EDIT" tobie też Mendolina :P
1. Rekin Lord Vader / Rycerski Michał / Chyba ja / Potus 2. Rzotek 3. Rastaman Shine 4. Dawergo Sewery 5. Mój kuzyn :D 6. Ho'lu 7. Ho'lu 8. Klukens 9. Trudno powiedzieć 10. Ja 11. Ho'lu 12. Nie mam zdania 13. Nie mam zdania 14. Nie mam zdania |
Mendolina
Ciebie chyba nie bedzie. |
Cytuj:
|
1.Najlepszy kina: Pozytywny Bohater
2.Najlepszy pall:Kazuyoshik 3.Najlepszy sorc:Ho'lu 4.Najlepszy drut:Dawergo Sewery 5.Najwiekszy polski noob:nie chce nikogo urazic. 6.Najwiekszy polski pidżi:Holasz 7.Najwiekszi polscy awanturnicy: Ho'lu, Asen~ 8.Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery: mmm...chyba Klukens... on ma szczescie :P 9.Najbardziej lubiany PL:Lenidas. 10.Najbardziej nielubiany PL:nie chce nikogo urazic 11.Najwiekszy pker: Ho'lu 12.Najlepsze pvp:Shortys, Circa, moze ja(malo ludzi widzialo moje pvp :<) 13.Najgorsze pvp: nie chce nikogo urazic 14.Najwiekszy woziciel: nie chce nikogo urazic. |
@Mendolina
Bo nie. |
Plagen
Hej co sie stało z Plagenem?? Z 163 lvl'a spadł na 134?? Coś mi sie zdaje że mial hacka
|
Najlepszy knight : Asen Yokar/Potus/Ligus
Najlepszy palladyn : Vake Stood Najlepszy sorc : Ho'lu Najlepszy druid : Dawergo Sewery , Ja xD Najwiekszy polski noob: Kattinka Najwiekszi polscy awanturnicy: Kattinka,Ja Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery:- Najbardziej lubiany PL: Nie jestem pewna. Najbardziej nielubiany PL: Ktoś tam... Najwiekszy pker:- Najlepsze pvp: Neo~ ,Rekin~ , Najgorsze pvp:- Ja też mogę przyjechać na te spotkanie w lecie ... : ) |
srry za double.
|
To nie jest odpowiedź, chyba mi nie zabronisz.
Apropo, że nie lubiany przez wszystkich to chyba twój błąd ;], jak nie jesteś czegoś pewna to się nie wypowiadaj, bo to żałośnie wygląda "dla wszystkich pewnie Mendolina" |
@up
Jestem największym polskim noobem, wiec aby zasluzyc na ten tytuł musze robic cos wrednego ;P Sry, ze na Ciebie padlo ;D @Carrota ;] Wolisz tube czy łóżeczko ? ;> |
1. najlepszy Kina- nie wiem mi zaden kina nigdy nic nie bloczyl xD
2. najlepszy pala- Seba konieczny, Michael Rzotkiewka. 3. najlepszy sorc- Klukens, Ho'lu. 4. najlepszy drut- Dawergo Serwery, Gomez~. 5. najwiekszy polski nab- Kamy'khoz. 6. najwiekszy polski pidżi- Asen, Ho'lu, Vegeta. 7. najwiekszy awanturnik- Legolas of Anarchia ^^. 8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery- Klukens, Potus, Michael Rzotkiewka. 9. najbardziej lubiany PL- Nettona Sagol, Krzysiu Szycha. 10. najbardziej nielubiany PL- nie wiem. 11. najwiekszy pk-er - Shortys Shine 12. najlepsze pvp - Shortys Shine 13. najgorsze pvp - nie wiem 14. najwiekszy woziciel - Asen, Holu i Ligus ^^ bez urazy |
@Konkurs
A wlasnie zapomnialem.. 2. Seba Konieczny of course... 11. Ya, Ho'lu, Shortys, Rekin 12. - 13. Michalakmee & Beretton 14. Asen, Holu (to nei ma byc obrazliwe, ma tu byc prawda :P) @Silvera Widzicie, jednak jest z was troche pozytku, jak chcecie to mozecie pogadac xD |
Humm znowu cisza.. byl temacik kazdy wyrazil swoje zdanie i dalej cisza.. trzeba znowu cos narzucic ;D
|
3. Największy polski n00b: Ten tytuł z pewnością powinien przypaść Teac'owi i Mati pogromca wapirow :evul:
|
@marcinekk
A jak skillował Leo Lenidas (mówiłeś że jakoś ciekawie) ? Czyli ty mówisz, że opłaca się doskillować do 70/70, do 65/65 chętnie mi pujdzie (bo mam 60/60), a potem to nie wiem czy już nie aktywuje tego pacc bo tak siedzieć i patrzeć na te skillowania to już mnie krew zalewa. @Kattinka Nie znam cię w tibii (jak prawie każdego na tym forum bo jestem nowy na Silverze), ale z forum to ja Ciebie bym wytypował na największego nooba, worzącego się, i jakbyby była konkurencja najbardziej pewny siebie to też, bym na ciebie zagłosował. Musisz mieć dobre plecy albo sama dobrego chara. @Durdq Plagen był schakowany, tak jak Potus. Przeczytasz to na ~10-stronie do tyłu w tym temacie. Cytuj:
|
Najlepszy kina:Carpathiaa, Asen yokar
Najlepszy pall:Royal michael(co z nim jest?),Sebek oraz kiedys Reksio silver Najlepszy druid:Ofc me<lol123456>Dawergo sewery Najlepszy sorc:Circa ,Gorti xD Najwiekszy nab:Moj qmpel z klasy, Kam'ykhoz (bo udaje kamykhoza) Najwiekszy pidżi:Asen Najwiekszy awanturnik:Asen ,Ho'lu ,Markiz Najszybciej zarabiajacy:Nie wiem Najbardziej lubiany/a:Seba ,Krzysiu ,Delfi Hahn:] Najbardziej nielubiany:Idk Najwiekszy Pker:Ho'lu ,Shortys Najlepsze PvP:Ho'lu Najgorsze PvP:Ja tam nie wiem Najwiekszy woziciel:Tego tez nie wiem |
@Krova
To nie marcinek tylko ja mowilem o skillowaniu Leo. On bardzo nie lubil skillowac, wiec bral sobie najslabszego cluba i expil nim na rotwormach, skillujac przy tym xD Brak mi go na Silvie >.> |
@Krova
100 % zgadzam się z Tobą :D Gdybyś chciał kiedyś pogadać to nick "Carolla" |
@2xUp
Masz rację to ty to powiedziałeś. Dzięki za fajny pomysł, może go potem wykorzystam, ale narazie jeszcze nie jest tak źle w tym skillowaniu przy skillach 60/60 - 5h ;]. Doskilluje do 65/65 bo przy okazji robie w porządki na dysku z muzyką, a potem zaczne expić. I na ~35 lvl doskilluje do 70/70 i będzie dobrze. @Carolla Ok, odezwe się, i tak skilluje to się nudze, to chociaż porozmawiam. |
20:13 Artzenho [148]: 16:13 You see 3 heaven blossoms. They weigh 6.30 oz.20:13 Undisputed Druid [104]: tenho 38
oczywiscie czyje blossomy u Undisputeda....moje:P jak mozna byc takim hamem jak on nie rozumiem tego.ufalem mu a on cos takiego zrobil... |
@Krova
Nie mam ani tego, ani tego. Mam po prostu swoje własne zdanie. =) |
Cytuj:
|
Moze niech ktos teraz zliczy wszystkie glosy i przedstawi wyniki :evul:
|
Cytuj:
Sewery, Shortys, Lenidas, Potus, Gdzie wasze glosy? |
Najlepszy kina:Leo~
Najlepszy pall:Royal Michael, Reksio~ Najlepszy druid: Daw~ Najlepszy sorc:Circa, Silverman <dawne czasy> Najwiekszy nab: - Najwiekszy pidżi: Ho'lu/Fantom/itd Najwiekszy awanturnik:Ho'lu, Markiz Najszybciej zarabiajacy: - Najbardziej lubiany/a: Leo~ Najbardziej nielubiany: Ho'lu Najwiekszy Pker: Ho'lu, Shortys Najlepsze PvP: Neo~ Najgorsze PvP: - Najwiekszy woziciel: - |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|