![]() |
|
Stary moj nick zaczyna sie na Literke TTTTT a nie na I! Nie mam tez 92 lvl.. I nie gralem nigdy na valori. Koniec na ten temat prosze o wiecej wypowiedzi najlepiej osob z ktorejs z gildii, bo chcialbym wiedziec z kim on jest, ale z tego co zrozumialem ma placic Vision ? czyli jest za dusk..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ma ktos zlote spodnie tanio do sprzedania? i szybkobiegi za 30 stow by sie przydaly :P msg me !@
|
http://rapidshare.com/files/22959958...paaw*****.html
krótki WMV z deadami spaawa :P uczylem sie korzystac z Sony Vegas, dlatego Spaaw. Wiem ze wkrotce padnie wiecej razy niz te 3 no ale musialem sie na czyms uczyc ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Obejrzalem filmik i mysle ze jest spoko. Muzyka dobrze dobrana i estetycznt wyglad ; d |
Cytuj:
|
@Votheri
Mar 27 2007, 02:44:13 CEST Died at Level 105 by a demon skeleton. =o ! ;< @Zwidek Name: Zwidek Level: 147 =) |
Anaboll tez ostro pg'uje. :D 112 ;]
|
Cytuj:
końcówka: Vision_-_Spaaw*****.html |
Cytuj:
http://rku.pl?MstYEU Vision - Spaaw killing WU EM FAŁ |
istnieje cos takiego jak edytuj ;<
|
Każdemu może się raz czy dwa zdarzyć :
|
Cytuj:
wiem ale wczesniej nie zauwarzylem ze napisalem 2x ;P net :Pp |
@MarS
postaraj sie uzyc wiecej efektow to film bedzie taki "kozaczniejszy" i wydaje mi sie ze nie masz dobrego sprzetu bo troche sie scina ale jest niezle xd |
Cytuj:
a co do efektow, ten film to byl moj pierwszy z wykorzystaniem Sony Vegasa, wczoraj pierwszy raz odpalilem Vegasa i to moja 1 proba skladania filmu :P wiec wg. mnie nawet nawet jak na 1 raz ;) spoko wyrobie sie ;s dzieki :D |
ma ktos kontakt z master ozonem?
|
Edit: Nick na forum-Sohard:P
|
Mam prośbe (ta, wiem w dziale filmy jest temat do tego alu tu jest wiecej osob z furory), moglby dac link do daleszej czesci (po tym jak Taifun padl), i filmy z udzialem Abberation vs Vision(szukalem na forum ale to co znalazlem to same nie dzialajace linki)?
|
Merlin of furora
prawie rooked ;s |
tak widzialem :s,Ciekawe kto to zrobił ...
|
furora to skonczony server : /
|
Sam jestes skonczony lol,skonczony poniewaz jest wojna?To dziecko idz na no ppv Dobra rada od wojka ******
|
Cytuj:
|
@kalashnikov
kiedy nastepny film ? materialu jest juz duzo :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ciekawe ile Qel pent juz ojebala zeby wyplakac tyle passow do charow i ich zrrokowac haha [CHAR]Qel sie rucha[/CHAR] hahha
|
Ale Ty Sachar strasznie głupi jesteś... zastanawiam się ile masz lat...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumie tych modkow. Ima dostal bana na forum a wprowadzal cos do tego tematu. Sami popatrzcie co niektorzy ludzie pisza a jescze nie sa zbanowani.
Zauwazyl ktos ze gildia Dussters nie istnieje B) ?? @down Petro nie denrwuj sie tak bo ci zylka peknie, wprowadziles cos do tematu tym glupim postem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |
|