![]() |
|
Ja bym nie bral nagrody bez AOLa zalozonego ^^
|
a ja bym nie szedl poczekalbym na kumpli (co i tak robie) i skoczymy jak bedziemy gotowi i tyle bo po 1. duzy payment [po 2. niewiadomo czy sie stamtad wroci :D a jak sie nei wroci niewiadomo przez kogo padniemy ;)
|
Jak jest ktos zainteresowany kupnem pacca za "k" pisac na tibi =)
|
Chaosa:
Mar 31 2007, 12:39:46 CEST Died at Level 80 by a fury OMG.... Nie chce zapeszac, ale all padniecie;] |
Bon Devil
Mar 31 2007, 12:29:48 CEST Died at Level 134 by a phantas |
Zazek
Mar 31 2007, 14:18:23 CEST Died at Level 170 by a dark torturer Sikk: Mar 31 2007, 09:57:44 CEST Died at Level 80 by a hellfire fighter Wrobel Mlody Master: Mar 31 2007, 11:18:06 CEST Died at Level 106 by a dark torturer go go noobs |
Name: Veccia
Mar 31 2007, 14:25:10 CEST Died at Level 113 by a hellhound |
Wie ktos gdzie oni juz sa? wniaskujac po dedach mniej wiecej mysle ze sa oni teraz w tych komnatach z tronami? Nie myle sie?
|
Sir Babolek jeszcze nie padł.... wow
|
sa po 5th TP... jeszcze troche.. moze im sie uda.. ;]
|
Mam nadzieję, że blokerzy nagrywają film. Bardzo bym chciał go obejrzeć. Nigdy nie widziałem porządnego filmu z PoI. Mam jeden, ale nagrywał go jakiś noobek na 80 lv kilkadziesiąc kratek od potworow.
|
zero~~ chyba nagrywa demko;p wiec niedlugo moze cos bedzie mozna ogladac ;]
|
Czy to juz?
Cytuj:
czekamy na filmik ;) keekz: 15:32 You have found a pair of soft boots. 15:32 You have found an arbalest. 15:32 You have found a stuffed dragon. 15:32 You have found frozen starlight. 15:33 You have found 100 platinum coins. 15:34 You have found a backpack of holding. camuh: 16:31 You have found the avenger. |
Cytuj:
P.s 16:38 You advanced from Level 59 to Level 60. xDDDD |
za latwy quest :p hihihih 144 ek bloknol pol questa :p
|
Jest jakiś filmik z poi ??
|
Cytuj:
własnie bedzie/jest jakis filmik? |
Cytuj:
trudno trzeba poczekać jak pójdzie team z zazkiem i resztą co padła |
Mam dla was straszna wiadomosc :( Nasz kochany Zazek zostal zrookowany ;/ :evul:
|
O lol.... wspołczuje zazkowi.... ja bym sie w*****ł.. tyle pracy poszlo na marne.... ciekawe jak on sie teraz czuje...
|
Tylko on nie pracowal na chara... Bot swoje tez poexpil :)
|
Cytuj:
08:46 Zazek [1]: i can maybe get my levels back 08:46 Zazek [1]: im talking to support Ciekawe czy mu zwroca ;) |
To jest prawie niemozliwe. Nie zwroca mu lvli bo zostal zrookowany... Co to obchodzi CIPy. Codziennie duzo osob ma hacki i jakos im lvli nie przywracaja... Na zwrocenie lvli nie macie co liczyc, tzn on nie ma :P
|
Huhuhu
Congratz dla Zazka Kto mieczem walczy od miecza ginie . Hodzi mi o bocik ^^ |
Yeah, wkoncu go zrookowali... Moze Camuh next?;]
|
kazdy kto bedzie sie z zazka nabijal i bede znal tego kogos nick w tibi jest hunted baj
|
Cytuj:
|
doszly mnie sluchy ze zazek nie zostal zhackowany przez bota... W koncu czemu tobbe mialby tez fragi. PONOC po smierci zazek sie zdenerwowal i dal passy old dredixowi. Ten go zrookowal a potem rozwiazal gildie New Galana.
|
ayl~ hacked poraz 3 ;/
zazek ukradl mi d-arm z nuskeim do czego sie przyznal 30 min temu mi tobbe znalazl d-arm w domku wiec go zrookowal i oddal mi d-arm |
...
Ale kurwa smeiszne ze stracil 170 lvli. Wy byscie plakali. Szkoda go bo byl akurat dobrym graczem. ChociAZ go nie lubilem ...
Catri nie zhuncisz polowy galany -.- Rozumiem hak ale nie rookowanie |
Haha, ja sie smieje, cati Huntuj mnie Fajkowy-Lolus mam nick^^ Niby go szkoda, ale byl strasznie pewny siebie, i nie lubil polakow.... Dobrze mu tak
Ps. z tego bedzie war... tak mi sie zdaje:P Gdyby grali uczciwie do tego by nie doszlo... |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHA Zazek hacked xD ale sie ciesze i co mi teraz zrobisz?:baby: |
A ja mu współczuje, a wy kurwa zamknijcie mordy którzy się cieszycie, w końcu też troche czasu poświęcił na tą gre, wy byście płakali jakby wasze 70+lvle zostały zrookowane.
Wyjebane, że expił na bocie na tortoisach ale zawsze za to wszystko mógł miec troche kasy w rl, a teraz nic nie ma :( |
Szkoda mi zazka, weszłem na rooka i napisałem do niego to sie nieodzywa ;]
Moze sam sie zrokowal, ale wlasciwie dobrze mu, byl szwedem. |
Cytuj:
|
Szkoda mi zazka, weszłem na rooka i napisałem do niego to sie nieodzywa ;]
Moze sam sie zrokowal, ale wlasciwie dobrze mu, byl szwedem. Szwed tez czlowiek |
Cytuj:
@catri~ czy to oznacza ze stracil all itemy z Poi? (chodzi mi o ayli~) |
Cytuj:
|
hohoh, sytuacja na forum wraca do normalnosci xD
|
Cytuj:
To idz pobic mame krzeslem, moze to ci pomoze sie uspokoic^^ To tylko gra...^^ @DOwn Wez mnie nie przezywaj bo sie poplacze? Jak nie grasz w tibie to po co sie wypowiadasz?8o :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |
|