Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Kiroy 02-01-2008 23:52

a tak apropo : nie ma ze Ferliga ded to nic takiego mimo ze ma niski stosunkowo lvl pokazal nam ze przydaje sie na wojnie, potrafi walczyc i dzieki niemu wyszla akcja na wrls !!!! dlatego jest on traktowany jak ded kazdego z nas !! bo jeden drugiemu rowny !! bynajmniej w naszej gildii Misieq :D nie powiem jak danne ze dedy polakow sie nie licza bo nadaja sie tylko do pozyczania chara :D

zielaq 03-01-2008 00:09

kazdy kazdemu rowny , a ferliga ladnie na vent pojechali z tego co slyszalem.
a jak zaplacil to juz jest ciota ? no ale rownosc :p

Kiroy 03-01-2008 00:15

widzisz Misieq :D dlatego u nas da sie jeszcze to naprawic :D i wynika to z glupoty :D u was z rasizmu :D zakorzenionego gleboko oraz z zazdrosci :D ofc szwedow do polakow :D i dlatego masz kiepskie polozenie :D

zielaq 03-01-2008 00:19

oj kiepskiego polozenia to ja nie mam wujaszku :*

Shandowsky 03-01-2008 04:40

Time will show

Thavenix 03-01-2008 09:33

Time will tell*

Slayer-Nuddle 03-01-2008 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 1824007)
Time will tell*

Whatever* ...

Rewisim 03-01-2008 10:02

Archin spisz czasem?

post i jeog piekna godzinka8o stary Dzisiaj, 04:40

Allirav 03-01-2008 12:59

I znowu Yson , kurwa naprawde musisz tego Archina nie lubic.
Po co poprawiasz go? :confused: Wiadomo o co chodzi..

InvisibleWound 03-01-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 1824007)
Time will tell*

lol?
obydwie formy sa poprawne ale jakbys spytal anglika to by ci napewno powiedzial time will show.

jak nie masz pojecia to siedz cicho bo tylko sie osmieszasz.

zielaq 03-01-2008 15:58

@up

ehh jak chcesz sie wymadrzac to sie upewnij czy masz racje , bo jak narazie to Ty zrobiles z siebie idiote , ale jakos nie mam ochoty nikogo jezdzic wiec nie bede pisal wywodow na temat angielskiego

Omni 03-01-2008 16:41

Ferlig jest geniuszem i to co dla nas zrobił jest nieprzecenione.

@Pephy
Nigdy nie sądziałem ze bede musiał z tobą walczyć. W czasie akcji gdy zabiłem Soltriona przypomniał mi sie filmik na którym po tym jak Soltrion, Hedvennka itd. bili Polaków sam mówiłeś do finów "bedzie wojna". Teraz jesteś z nimi w guildii i to mnie boli.

Thavenix 03-01-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Allirav (Post 1824078)
I znowu Yson , kurwa naprawde musisz tego Archina nie lubic.
Po co poprawiasz go? :confused: Wiadomo o co chodzi..

własnie z sympatii do niego go poprawiłem, żeby nie popełnial więcej takiego błędu :)

@InvisibleWound
rotfl@u xd

Kiroy 03-01-2008 16:54

Omni : moze i Ferlig padl z wlasnej winy !! ale jednak ansz member z gildii !! i nikt nie powinien go wyzywac itd !! a ze nie slucha to jego pieniadze na blessy :P ale szacunek musi byc :P

tak misiek :D Omni ma racje w tym momencie :D no Archinek to honorek ma :D nie ladnie Misieq :D tak mowiles ?? no no no :D

zielaq 03-01-2008 16:59

forgivnes is my weakness :)

ale finowie zaplacili i bylo all ok

aha btw

co do honoru , nie bylo by z wami ltk bylbym ja , i przyjmujac ltk do siebie wiedzieliscie co robicie ,
bo wole byc z finami ktorzy bija kogos ale nie robia mi bezposrednio krzywdy niz z hayaletem co pinguje mnie i asmita i innych.

Omni 03-01-2008 16:59

Każdemu się zdarza że głupio padnie ale po co odrazu zaczęli go wyzywać? Zamiast sie logować i biec pomóc to sie darli...
Ja wbiłem odrazu już nie myślałem ze mają trapa czy nie biegłem żeby pomóc.
No ale trudno, to Martina decyzja i ma do niej całkowite prawo. Sam po takim czymś bym sie zastanawiał, ale póki co żyjemy dalej ;)

Omni 03-01-2008 17:06

Skoro zapłacili to teraz chcą sie dobrać do naszych acc balansów i odzyskać to co swoje :evul:

(Moja słabością jest walka z osobami na których miałem nadzieje liczyć.)

Blacov89 03-01-2008 17:12

Oj moje drogie dzieci nie kłócić sie która forma jest zła a która gorsza, bo obie sa dopuszczalne aczkolwiek w celu wyjaśnienia w/w problemu przytaczam tutaj poniżej słowa kumpla

Użytkownik Josh - Wheres my gorgeous fanny? [I.love.you] mówi:

Hmm

Użytkownik Josh - Wheres my gorgeous fanny? [I.love.you] mówi:

Grammatically they are both ok, but i think the common english phrase is 'time will tell' purely because it has 2 t's in it

Omni 03-01-2008 17:26

Mądrze prawisz !:p

Kiroy 03-01-2008 17:54

Misiek :D a napsiales bodajze ze jesli nie bedzie ltk to bedziesz neutral !! a po drugie nie chciales walczyc z rotanem i hawkami a mimo wszystko walczysz ( w teamie ofc ) :D i gdzie tu logika :D a jak sam wiesz hayalet malo co robi :D wiec wytlumacz sie jesli mozesz :D i masz ochote ofc :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39.