![]() |
|
Orzech gra na wszystkich serwerach. Bo tylko on jeden ma kicki. Tylko jak mu sie to udaje :x
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pwn3d xDDD |
Cytuj:
karol jestes zalosny ;] |
Cytuj:
^^ A co gul skacze bo wydalem tyle kaski na gre?.. Zrobilem sam wiele innych harów ok 80-90 lvl :] |
[quote=Nao123;1800484]@Klimek aka Rudolf
Więc, rudzielcu ty nasz, co do tego twojego podpisu ... yyy hakerzy? HYAHYAHYAHYAHAYAHAYHAYAH nie rób z siebie gorszej pały niż jesteś -.- :S Kupiłeś Neanona za kase sprzedaną z dostanego Lavarona -.- A Doon'Juana też kupiłeś albo dostałeś i byłeś jednym z w huj own. ; ) Więc to nie hakerzy tylko 1si ownerzy ci zabrali te postacie :))) pokemonie na huj piszesz jak huja wiesz???Doona kupil odemnie ale i ja i on wiemy ze nie ja go haklem tylko Harcesh.A tak apropo to on dostal tego chara od Krisa.A Neanona mu hakli bo najpierw go kupil potem sprzedal i potem odzyskal wiec go hakli.Jak huja wiesz to po co piszesz lamusie ??pozatym Klimek to moj stary kolega jak jescze mial lavarona wiec prosze nie oskarzac kogos jak sie nie ma zielonego pojecia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Taifun Devilry
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 271 2 lvle i wyjdzie na prosta _/ |
HAHhahaH Orzech szalejesz choc tu nasuwa sie pytanie czy to Orzech gra Taifem!?!
|
pewnie komus dal pasy , doszly mnie sluchy ze sobie rece odciol jak padl na froscie , zamiast uleczyc sie , exivnol magiqa
|
widac, ze Vision sie wkoncu obudzilo... Pogratulwoac udanego mass loga:) oby tak dalej!!
|
Cytuj:
10znakowkurwa |
ymy nie badz taki pewny siebie bo znajac zycie juz zaniedlugo sobie nie poexpisz :)
|
Cytuj:
|
Orzech wszedl w jego posiadanie na 273 lev :)
|
Wiem, ale na prosta wyjdzie jak wroci do pierwotnego stanu chyba nie ? =]
|
Heh wczoraj na erig Taif mial "best recorded day" 3kk expa~ na 276 ale teraz ma +3,112,550 expa tyle ze na 271 :(
|
@up
taka malusia różnica... jeden rekord jest na tibii 7.8 (7.9 ?) a drugi na 8.1 ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |
|