Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Fenss 24-01-2009 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2384119)
20:12 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Fenss Ryon. He was killed by Vasilies.

1:0

Jan 24 2009, 00:40:58 CET Killed at Level 121 by Wladimir Nupov

1:1

Gonzo 24-01-2009 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenss (Post 2434375)
Jan 24 2009, 00:40:58 CET Killed at Level 121 by Wladimir Nupov

1:1

Od 2 tygodni nie jestem już ownerem Vasiliesa. Myślisz, że dałbym się wam ubić? ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinki (Post 2434358)
a co do trola z forum to mam pare sugestii
1. 16 letni prawiczek
2. Nie zna nikogo z tibi na rl a zwlaszcza kobiety
3. Nie wiem czemu sie wypowiadasz na tematy osob ktorych nie znasz

A ja Ci mówię, to jest zapewne LovePA!

Fenss 24-01-2009 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2434393)
Od 2 tygodni nie jestem już ownerem Vasiliesa. Myślisz, że dałbym się wam ubić? ;)

to zabrzmialo tak jakbys byl jakims mega pro

Gonzo 24-01-2009 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenss (Post 2434394)
to zabrzmialo tak jakbys byl jakims mega pro

Bo jestem mega-pro i ogarniam (tak tak, problemów z samooceną nie mam ;)). A, no i na boat trapach nie zapominam zaatakować.

Fenss 24-01-2009 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2434396)
Bo jestem mega-pro i ogarniam (tak tak, problemów z samooceną nie mam ;)). A, no i na boat trapach nie zapominam zaatakować.

respekt ziom

rekinek 24-01-2009 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2434234)
no ale (niemal) kazda droga by sobie poruchac jest dobra.

Zazwyczaj jest tak kto duzo gada nie ma o tym pojecia ^^

Zreszta spotkania w RL poznanych ludzi przez neta nie sa takie straszne chociaz nie zawsze jest tak jak by sei chcialo. Moge tu podac przyklad mojej kolezanki, ktora rozmawiala z pewnym kolesiem chyba z pol rou przez neta i mowila ze jest taki normalny nie za glupi sei wydaje i w ogole. Spotkali sei w RL (nie z tego samego miasta) ona przyjechala do niego i byla w szoku ubrany troche jak lump ;d zaprosil ja na WINO (takie tanie ze sklepu) gdy powedziala ze nei pija takich to zaproponowal piwo ale kupil takie najtansze jakie byly sikacze :D poznie jcos jeszcz bylo ze ona musiala zaplacic i ogolnie zachowywal sie ja ktaki typowy zul :D

@Gonzo

Nikt nei zapomnial zaznaczyc Ciebie tylko nie wiem czy jest ktos w stanie w 2 osoby rzucic 2 mw i zaznaczyc target w jednym momencie, gdy ktos ma taki PRO skill w wylogowywaniu sei jak Ty ;p

Gonzo 24-01-2009 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2434406)
@Gonzo

Nikt nei zapomnial zaznaczyc Ciebie tylko nie wiem czy jest ktos w stanie w 2 osoby rzucic 2 mw i zaznaczyc target w jednym momencie, gdy ktos ma taki PRO skill w wylogowywaniu sei jak Ty ;p

+ stał tam jeszcze stary owner Hugo Zolgard'a na noob charze, więc było was trzech. =))

Fenss 24-01-2009 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2434718)
+ stał tam jeszcze stary owner Hugo Zolgard'a na noob charze, więc było was trzech. =))

i stalo moze jeszcze milion noobow ktore uwazasz ze byly z nami....hugo zolgard nawet nigdy nie byl z nami na vt na openki wpadal sam z wlasnej inicjatywy chociaz my go nie chcielismy

Gonzo 24-01-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenss (Post 2434797)
i stalo moze jeszcze milion noobow ktore uwazasz ze byly z nami....hugo zolgard nawet nigdy nie byl z nami na vt na openki wpadal sam z wlasnej inicjatywy chociaz my go nie chcielismy

Nie, w ogóle go tam nie było :/. A kto pisał na default "stay surrounded here, and wait until he will log in" jak nie właśnie Hugo? Było was tam trzech, więc przestań pie***lić.

LaresCotton 24-01-2009 16:33

co z tego ze sobie stal, jesli nie wiedzial nawet o co chodzi? nikt go w zadna akcje nie wtajemniczal, nic mu nie pisal, wiec moze ty przestaniesz pierdolic?

Gonzo 24-01-2009 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2434822)
co z tego ze sobie stal, jesli nie wiedzial nawet o co chodzi? nikt go w zadna akcje nie wtajemniczal, nic mu nie pisal, wiec moze ty przestaniesz pierdolic?

Nie bo skąd. ;) po prostu przyznalibyście się do porażki i tyle, szczególnie, że jeśli chodzi o mnie to nie była to wasza jedyna.

Fenss 24-01-2009 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2434802)
Nie, w ogóle go tam nie było :/. A kto pisał na default "stay surrounded here, and wait until he will log in" jak nie właśnie Hugo? Było was tam trzech, więc przestań pie***lić.

chcial pomoc to postawilismy go zeby jak sie logniesz to ci pz zrobil i skad ty to mozesz wiedziec ze tam bylo trzech jak dales loga szybciej niz zostaly rzucone mwale?

Gonzo 24-01-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenss (Post 2434836)
chcial pomoc to postawilismy go zeby jak sie logniesz to ci pz zrobil i skad ty to mozesz wiedziec ze tam bylo trzech jak dales loga szybciej niz zostaly rzucone mwale?

Bo mam oczy, a wy słaby refleks ;/.

rekinek 24-01-2009 17:16

pewnie ustawiles sobie pod jakims klawiszem blisko strzalek czy czegos tam kombinacje klawiszy ctrl+q :D zreszta o co sei klioc fail to fail umiesz sei zajebsicei szybko wylogowywac, ale nikt Ci z tego powodu przeciez nie bedzie gratulowal ^^

Edit:
I co jak co ale za duzo tych sytuacji zeby miec na Tobie faila nie mielismy dosc czsto okupowales pz ^^

i tak przy okazji przypomina mi sie sytuacja kiedy ktos zrobil temat na forum an temat tego jak gosuge uciekl od noobow chyba 3 razy i ze jest pro, a w nastepne 2 dni mial 2 deady jeden chyba od tych noobow a drugi od jakis mainow czy jakos tak to bylo ;p

LaresCotton 24-01-2009 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2434829)
Nie bo skąd. ;) po prostu przyznalibyście się do porażki i tyle, szczególnie, że jeśli chodzi o mnie to nie była to wasza jedyna.

a gdzie ja powiedzialem, ze to byl sukces..

chodzi mi o to, ze ten pajac hugo tam stal jako widz, nikt na powaznie jego osoby tam nie bral

Trol-Trol 24-01-2009 20:08

dajcie cam

Midarth 24-01-2009 21:17

dobrze Lako i Gufer tlumaczcie sie dalej, wiadomo ze ludzie z podkarpackiego ogarniaja lepiej od was, bylo minelo, daliscie dupy :D

@Lako
forum sprawdz, dissin' ya kurwa

LaresCotton 25-01-2009 00:24

jakos nie chce mi sie odpisywac, mam juz czesc ulozone, ale zeby dalej cos jebnac ni ma weny

rekinek 25-01-2009 20:53

jedyne na co sie nadajecie to do obierania kartofli ... :confused:

Zetraksos 26-01-2009 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2434886)
pewnie ustawiles sobie pod jakims klawiszem blisko strzalek czy czegos tam kombinacje klawiszy ctrl+q :D zreszta o co sei klioc fail to fail umiesz sei zajebsicei szybko wylogowywac, ale nikt Ci z tego powodu przeciez nie bedzie gratulowal ^^

Edit:
I co jak co ale za duzo tych sytuacji zeby miec na Tobie faila nie mielismy dosc czsto okupowales pz ^^

i tak przy okazji przypomina mi sie sytuacja kiedy ktos zrobil temat na forum an temat tego jak gosuge uciekl od noobow chyba 3 razy i ze jest pro, a w nastepne 2 dni mial 2 deady jeden chyba od tych noobow a drugi od jakis mainow czy jakos tak to bylo ;p

@gosuge T.I.H.W.D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.