![]() |
|
Moj maly problem
Mam 8 lvl skille 30/29 skilowalem na trolach kolo thais. Powinienem sie juz przeniesc gdzies do kazo na dwarfy czy nabic jeszcze lvl??
|
Cytuj:
|
do 50/50 i gdzie dalej ?? z jakimi skilami i lvl bede mogl skilowac na slimach rzeby mi nic prawie nie robily ??
|
Hmm lvl 21 sorc mlvl 19 (wiem ze slabo :P ) gdzie nim moge expic zeby przyzwoicie na tym wyjsc najlepiej gdzieś koło thais ale inne miejsca tez sa dobre :P
|
Mam pytanko ile powinienem miec shieldinga by moc spokojnie bloczyc hydry? (No moze schodzic ten 1 UH :p)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
gdzie expic mam :
druidem,18 lvl,18mlv, p set, guardian shield, dark helmet ,rod dla 13 levela... chce tez miec powyzej 8k expa na godzine ryckiem skile 66/65,12 lvl,3 mlv, nooble amor, dark helmet, dragon shield skullstaff or warhammer, p legi, najlepiej aby byl dobry exp i kasa |
Cytuj:
|
Gdzie lepiej mi sie bedzie expić ?Na DC czy Elf Fortrec(na elfach zwykłych i scoutach).Czy na mintwalin??
Knight,33 lvl ,72/72,4 mlvl.B sword/G sword,C arm,k legi,scarf,leather boty,vampirka. |
Gdzie expic 25 druidem 29mlvl,eq:C helm,scale armor, p legi,leather boty i dragon shield?
|
Cytuj:
|
Gdzie mogę expic 11 palem z skilami 37\31??
|
moze na fibuli na rotwormach :), ale najlepiej nabij 45-50 skila i idz do kazzo
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
JA expilem na 8 lvl zaraz na rotach. Poniewaz na roku mialem skile 27/27 i duzo kasy. Na skilach 50/50 expie na dvarfach soliderach.B)
|
Cytuj:
27/27 na roku, co ty nie powiesz -.-. 50/50 i na soldach? wow! normalnie wymiatasz -.-" |
Ile mniejwiecej bedzie mi szlo uhow na 21 lvlu skille 60/60 na elf fortress na samych elfach i scoutach? Bedzie sie zwracac jak bede robil lootbaga?
Eq: k set, c helm, vamp shield, f axe |
Gdzie szybko zarobie kase (expa też) Knightem 25 lvl Skile 52/47,4 mlvl z FS,K-Armor,Warrior Helmet,Medusa Shield(niedługo V-Shield),p=legi,bootsy??
|
Mam knighta 22 lv, 3,5 mlv, skille 60/60 eq: FS, Crus Helmet, K armor, Tower shield, p legs i buty. Gdzie expic bo na Cathedrze za dużo ludzi ?? (Mam FACC).
|
Dragoon
Polecam dwarfy soldery w kopalniach kazzo,lub zamek w ab.Ale uwazaj w zamku na zerki.Najlepiej jak bys wbil ten 4 mlvl Adow Adan Wiem ze ci sie pewnie nie chce ale polepsz skille do minimum 60/60 i wtedy mozesz pomaszerowac na dwarfy soldery.A takto na tych skillach polecam zwykle dwarfy i roty :) Retrax Polecalbym ci wbic nieco wyzszy lvl gdyz scouty moga przywalic zwlaszcza jesli sa w grupie.Za lootbagi moze sie zwroci za same uhy ale mysle ze jezeli nie bedziesz sie pchal w grupy scoutow to sie zwroci z lekkim +. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |
|