![]() |
|
Ta jest. Już od 3 dni.
Co 2-3 godziny biegasz po orgri i TB, stawiasz barykady. Potem tłuczesz po łbach elementale i ratujesz tych mieszkańców, którzy nie dali rady uciec z miasta przed atakiem. |
Wiem, że offtop, ale...
MOUNTY W TIBII. LOLOLOLOL! |
TROLOLOLO : d.
|
You Made My Day!
|
Cytuj:
|
|
@up
gz xD |
|
|
A więc zostały 24 godziny do Cataclysmu. Bye bye Wotlk, I will miss you :(
|
Product Level
Cataclysm (Upgrade Complete) Standard Edition Hihihih : d. Tera tylko czekać do północy \o/ |
A ja zrobilem debilstwo i zamowilem przez gram.pl juz dawno:(
|
Haha ja zamówiłem na keyach już dawno. Gotowy na launcha. Wyspany i radosny :P
|
Raz do roku mozna przynolife'ic - od polnocy mam prawie 82lvl. Ale to nic, na serwerze sa juz 84 xD
|
A mi w robocie dopierdolili do 20 w tym tygodniu i jeszcze kurwa dziewczyna ma urodziny. No ja jebie co za miesiąc. A akurat jak w piątek mam wolne, to muszę do rodziciela jechać. Ale jak trzeba to trzeba. Przyszły tydzień za to jest mój :D
|
Ja powoli 83 dobijam : d
|
I jak wrazenia pany? Mi sie strasznie podoba, filmowe wstawki co chwila, questy w zonie opowiadaja jedna spojna, ciekawa historie... Mniam. I calkiem obiecujacy dung - brc. Fajne mechaniki bossow.
|
Jak wam idzie koxy? Ryba będzie chyba pierwszą ofiarą wowa w Polsce biedny gra od startu i chyba padnie z wycieńczenia ;p
|
Eerion z tego co wiem 12 na serwie 85 dobil
|
jebane nolify, może moje postacie podexpicie? A jak ze sprzętem? Masowa wymiana epików na greeny?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |
|