Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Gorrath 17-12-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2705113)
zabral cie juz na hunta?

Mnie zabral raz :)

@Kubek II
Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj ogórku.

Yours Waszka

Kubek_ll 17-12-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2705231)

@Kubek II
Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj ogórku.

Yours Waszka

Ważne, że ja sobie przypominam lamusie.

Zegea 17-12-2009 14:17

@Kubek
Niech zgadne zrobiles to konto tylko po to, zeby cisnac innym.. ale widac, ze Twoj mozg nie daje sobie rady z pewnymi sprawami.
Po pierwsze to po kiego piszesz "my" skoro zaloze sie, ze jestes kolejnym przydupasem z thais, bez vt i w super "WANNABEGUILD", czyt. Rush Them? albo inne ****e.
Po drugie widac, ze malo wiesz o pewnych sprawach, tym bardziej o wojnie rofl, dowiadujesz sie pewnie od swoich ziomalUF z Nefilis, ktorzy i tak maja na Ciebie wylane. Jedynie, co Ci dobrze wychodzi to wyzywanie innych, nie wspominajac o slowie "LAMUSIE". I wiesz co malo wiesz a duzo szczekasz, kundlu [;
A po trzecie to zamknij pizde, jak nie masz zielonego pojecia o pewnych sprawach, tepa strzalo.

Gorrath 17-12-2009 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705234)
Ważne, że ja sobie przypominam lamusie.

Kto kogo wyzywa ten sie sam tak nazywa 8o
buahaha

Yours Waszka

Kubek_ll 17-12-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2705239)
@Kubek
Niech zgadne zrobiles to konto tylko po to, zeby cisnac innym.. ale widac, ze Twoj mozg nie daje sobie rady z pewnymi sprawami.
Po pierwsze to po kiego piszesz "my" skoro zaloze sie, ze jestes kolejnym przydupasem z thais, bez vt i w super "WANNABEGUILD", czyt. Rush Them? albo inne ****e.
Po drugie widac, ze malo wiesz o pewnych sprawach, tym bardziej o wojnie rofl, dowiadujesz sie pewnie od swoich ziomalUF z Nefilis, ktorzy i tak maja na Ciebie wylane. Jedynie, co Ci dobrze wychodzi to wyzywanie innych, nie wspominajac o slowie "LAMUSIE". I wiesz co malo wiesz a duzo szczekasz, kundlu [;
A po trzecie to zamknij pizde, jak nie masz zielonego pojecia o pewnych sprawach, tepa strzalo.

Pierdolnij sobie baranka o ścianę, dobrze ci zrobi. Nie wiem czy cie teraz rozczaruje tym co napiszę, ale jestem w Neph~ od dłuższego czasu i wiem dużo więcej niż ty 8o LAMUSIE.

--- Kubek_ll dodał 1 minut i 34 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2705231)

@Kubek II
Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj OGÓRKU.

Yours Waszka

Masz rację 8o

Zegea 17-12-2009 16:19

Slonce jest zolte, a trawa zielona ;) tibijski napinaczu.

Edit: Na pewno wiesz "wiecej" niz ja OKAOKAOKAOKA, LAMUSIE!!!!!!111111111111

twistoff 17-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705275)
Pierdolnij sobie baranka o ścianę, dobrze ci zrobi. Nie wiem czy cie teraz rozczaruje tym co napiszę, ale jestem w Neph~ od dłuższego czasu i wiem dużo więcej niż ty 8o LAMUSIE.

Jak bys tyle wiedzial i byl kims waznym,to nie odczuwal bys potrzeby udowadniania tego na forum,tylko bys mial w pizdzie co sobie ludzie o tobie mysla ;] A w nephilism nie brakuje pionkow bez venta

Kubek_ll 17-12-2009 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2705303)
Jak bys tyle wiedzial i byl kims waznym,to nie odczuwal bys potrzeby udowadniania tego na forum,tylko bys mial w pizdzie co sobie ludzie o tobie mysla ;] A w nephilism nie brakuje pionkow bez venta

a wes s*******aj noobie z carlin. w wanted tez pionkow nie brakuje 8o

twistoff 17-12-2009 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705304)
a wes s*******aj noobie z carlin. w wanted tez pionkow nie brakuje 8o

nie posraj sie w gacie z tych emocji

Kubek_ll 17-12-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2705309)
nie posraj sie w gacie z tych emocji

Ty sie juz posrales, bo jebie ;/

twistoff 17-12-2009 17:20

to nie chuchaj se pod nos

PussyWizak 17-12-2009 17:27

A niech sobie szczeka, forum to właściwie miejsce żeby ludzie odnotowali, że ktoś taki w ogóle istnieje (chodź w sumie jego wysiłki i tak są daremne, bo zapomniał się podpisać nickiem z gry). A to, że jest w Nephach, nie powinno nikogo nic a nic dziwić (przynajmniej mnie nie dziwi), przecież tacy jak on to u nich normalka.

PS. Obstawiam, że to Lord Coria, bo tak samo jak tu na forum, tak samo w grze, obaj "cisną" w ten sam sposób ("ELO ZJEBANE RYJE LAMUSY!!1!"), a po za tym nie mają zabłysnąć czymś innym. Przykre.

Kubek_ll 17-12-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2705337)
A niech sobie szczeka, forum to właściwie miejsce żeby ludzie odnotowali, że ktoś taki w ogóle istnieje (chodź w sumie jego wysiłki i tak są daremne, bo zapomniał się podpisać nickiem z gry). A to, że jest w Nephach, nie powinno nikogo nic a nic dziwić (przynajmniej mnie nie dziwi), przecież tacy jak on to u nich normalka.

PS. Obstawiam, że to Lord Coria, bo tak samo jak tu na forum, tak samo w grze, obaj "cisną" w ten sam sposób ("ELO ZJEBANE RYJE LAMUSY!!1!"), a po za tym nie mają zabłysnąć czymś innym. Przykre.

szkoda, ze ty tez sie zapomniales podpisac nickiem z gry ;/ jestes serrio lamusem. Piszesz, ze ktos tam sie nie podpisal nickiem z gry, a sam sie nie podpisujesz. Pajac

Eloth' 17-12-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705349)
szkoda, ze ty tez sie zapomniales podpisac nickiem z gry ;/ jestes serrio lamusem. Piszesz, ze ktos tam sie nie podpisal nickiem z gry, a sam sie nie podpisujesz. Pajac

Wyjdz z domu bo widze, ze ciagle w chacie siedzisz, postujesz tutaj i do tego nic wnoszacego do tematu nie piszesz.

@down
Jest cos na rzeczy xd

EDIT:

http://www.speedy.share.com/files/19839151/slakttyp.cam

A Niklas pewnie nie zaluje decyzji o przenosinach na Kyre bo wojna tam pelna para wystartowala.

Pr0Stfu 17-12-2009 18:05

A ja myśle, że to wspólne konto połowy neph ;)8o :o

Kubek_ll 17-12-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr0Stfu (Post 2705359)
A ja myśle, że to wspólne konto połowy neph ;)8o :o

a ty tez jakis zjebany jestes widze, jak cala reszta odpowiadajaca na moje posty :cup: haha

00_Dla_W11 17-12-2009 22:00

Podobno jutro War mode ma się zacząć w końcu.

Kubek_ll 17-12-2009 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 00_Dla_W11 (Post 2705482)
Podobno jutro War mode ma się zacząć w końcu.

Wierzysz w cuda ? Bo ja nie...

Variacjus 17-12-2009 22:42

Obiecałem że nie będę się udzielać na tym Forum ale czy mógł bym wyrazić swoje zdanie raz? Dziękuje ! Więc:

HAHAHHAHAHAHHHHAHAHAHAHA

^ no i to by było na tyle.
Nie będzie niczego, Azura się skończy.
To pisałem ja Marek :evul:

Zegea 17-12-2009 23:17

http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=179800

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09.