![]() |
|
Cytuj:
@Kubek II Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj ogórku. Yours Waszka |
Cytuj:
Ważne, że ja sobie przypominam lamusie. |
@Kubek
Niech zgadne zrobiles to konto tylko po to, zeby cisnac innym.. ale widac, ze Twoj mozg nie daje sobie rady z pewnymi sprawami. Po pierwsze to po kiego piszesz "my" skoro zaloze sie, ze jestes kolejnym przydupasem z thais, bez vt i w super "WANNABEGUILD", czyt. Rush Them? albo inne ****e. Po drugie widac, ze malo wiesz o pewnych sprawach, tym bardziej o wojnie rofl, dowiadujesz sie pewnie od swoich ziomalUF z Nefilis, ktorzy i tak maja na Ciebie wylane. Jedynie, co Ci dobrze wychodzi to wyzywanie innych, nie wspominajac o slowie "LAMUSIE". I wiesz co malo wiesz a duzo szczekasz, kundlu [; A po trzecie to zamknij pizde, jak nie masz zielonego pojecia o pewnych sprawach, tepa strzalo. |
Cytuj:
buahaha Yours Waszka |
Cytuj:
--- Kubek_ll dodał 1 minut i 34 sekund później --- Cytuj:
Masz rację 8o |
Slonce jest zolte, a trawa zielona ;) tibijski napinaczu.
Edit: Na pewno wiesz "wiecej" niz ja OKAOKAOKAOKA, LAMUSIE!!!!!!111111111111 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to nie chuchaj se pod nos
|
A niech sobie szczeka, forum to właściwie miejsce żeby ludzie odnotowali, że ktoś taki w ogóle istnieje (chodź w sumie jego wysiłki i tak są daremne, bo zapomniał się podpisać nickiem z gry). A to, że jest w Nephach, nie powinno nikogo nic a nic dziwić (przynajmniej mnie nie dziwi), przecież tacy jak on to u nich normalka.
PS. Obstawiam, że to Lord Coria, bo tak samo jak tu na forum, tak samo w grze, obaj "cisną" w ten sam sposób ("ELO ZJEBANE RYJE LAMUSY!!1!"), a po za tym nie mają zabłysnąć czymś innym. Przykre. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Jest cos na rzeczy xd EDIT: http://www.speedy.share.com/files/19839151/slakttyp.cam A Niklas pewnie nie zaluje decyzji o przenosinach na Kyre bo wojna tam pelna para wystartowala. |
A ja myśle, że to wspólne konto połowy neph ;)8o :o
|
Cytuj:
|
Podobno jutro War mode ma się zacząć w końcu.
|
Cytuj:
|
Obiecałem że nie będę się udzielać na tym Forum ale czy mógł bym wyrazić swoje zdanie raz? Dziękuje ! Więc:
HAHAHHAHAHAHHHHAHAHAHAHA ^ no i to by było na tyle. Nie będzie niczego, Azura się skończy. To pisałem ja Marek :evul: |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |
|