![]() |
|
ja ciebie nie kocham a tibi tym bardziej :) przepraszam :* hsuahsauhsa
|
ema all wkonczu dostalem namelocka ss'y zaczne wklejac od 30 lvl, czyli juz niedlugo. :D
|
|
Gz
Drymciu Drymciu GoGOgo xD Gratz all Adv =']B)
|
Wymiono, mogłeś coś lepszego wymyślić :p
Van, też Cię kocham i tę grę również. Robicie misje na Banute, ludziska? Ja mam 3 na razie ;) @down ale mi zagwozdka... |
Mam dylemat... ;/
Gram coraz mniej bo koledzy wyciągają na pole, nauczyciele też dobijają:(, a ja jeszcze chcę mieć w czerwcu PACCa (a skoro teraz niemam czasu to co dopiero na wakacjach o.O) więc albo zmarnuję PACCa albo wakacje:( @down :p @moje pytanie ^^ chyba wybiorę trochę tego, trochę tego |
==)
Paweł
Ja na twoim miejscu wybralbym kumpli i wakacje,bo: 1.Tibi to tylko gra 2.Wakacje masz tylko raz w roku :P 3.Lepiej zmarnuj tą kase na cos innego np:zaproś dziewczyne na pizze czy cos takiego, niz wydawac na pacca , na ktorem nie bedziesz czesto grac bo kumple ci zabieraja czas wolny ;] no koment |
Siemka
Mam sprawe. Szukam ekipy na Orc Fortress Quest . Pisac na forum...:)
|
bez kitu drymciu
tibia - to jedna z rzeczy która zapobiega nudzie :) a w wakacje się pije .. pali ... i wciąga prąd no i jak niema co robić pozostaje budapren :D hsuahauhaha |
Moj sorcer w Akcji :D
|
KTO CHCE ISC NA PODAJZE 8 MISJE BANUTY MSG ja i mateusz z checia wezniemy (Forbidden Lands ) MSG in Game
|
fajne zdjecia ...
|
Tak jest to ósma misja, ostania, którą musimy zrobić przed sobotą.
Do zabicia są behemoty, gsy, hydry (nie koniecznie wszystko) nagrodą są włosy wielkiego pawiana czy tam jakiegoś innego naczelnego. Można chyba je wziąć sobie na zapas nie mając wcześniejszych misji. Pisać jutro w grze. Pozdrowionka! |
|
Po co Wy jeszcze męczycie ta tibie xD To już sie głupie zrobiło =] GZ Arcas kosisz :D
@ drymciu czy jak ci tam po ch sie pytasz innych osob? sam sie zastanow to twoja kasa, twoj czas wolny,a ich to chyba niedużo obchodzi co ? pzdr dla ziomków |
@up chetnie bym skoczyl na 8 misje ale nie wiem czy mi pozwoli na to moje 3 dni pacca~
|
Cześć przyjaciele!
Żegnam się z wami, ale chyba nie na zawsze. Nie idę z wami na banutę. Piszę z laptopa, bo przed chwilą rozjebałem na kopy mojego stacjonarnego kompa. Chuj po raz kolejny samoczynnie się wyłączył. Tym razem z takim skutkiem, że padłem mając 2% do lvl. Do zobaczenia być może po wakacjach. W lipcu lecę na Maltę. Mat |
@up
Bye - |
@mateusz
cya :D i tak wrócisz solowac demce :D hehe http://img409.imageshack.us/img409/8083/47mlevdv1.png |
@Pro Mateusz
Take care in rl life :) a tu cos ode mnie: May 16 2007, 19:13:53 CEST Died at Level 53 by a sibang hail lags + tona małpoli = HAIL BANUTA ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |
|