![]() |
|
Moje zamówienie
Ja mam dokładnie 2 zamówienia:
1.Poprosze postac PACC płci męskiej o nobleman outfeet`cie bez addonów z niebieską pelerynką. włosy : brunet tors : kremowy spodnie: jasnozielone buty : czarne Nick: Vermond 2. Poproszę postać Pacc o płci żeńskiej też o nobleman outfeet`cie ze wszystkimi addonami z Arcane Staff w prawej ręce włosy : brunet tors (suknia w całosci) : różowy na tors i różowo - czerwona na sukni buty (i czapka) : to już wybierz sam , ale żeby się kontrastowało z ubraniem Nick - Ellen |
Cytuj:
Thx aress za itemki :) ------------------------------------------------------------------------- Sir Drago moge wziasc tych ludzi? Pitbul moge wziasc te dodatki lodowe? (pytam sie bo nie chce zeby byla jakas awantura.) |
Tripolonq jasne wszystkie moje outy zrobione przezemnie może używać każdy
chyba że napisze że tylko dla kogoś ;] Edit Down: Kk spokojnie zrobie (tylko z boiskiem będzie ciężko :/ ) |
@DragO
Zrobisz dla mnie te outfity i boisko dalem ci bramke 1 a 2 powiniennes zrobic sam chyba ze mam zrobic to powiec (jest na poprzedniej lub 2 strony up) @Verion Lap: mniało byc z 1 strony?? Jak cos do jeszcze zrobie tylko powiec :D [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/6...ondyfh1.th.png[/IMG] Powiększ sobie nie umiem zmnijeszyc wielkosci |
Cytuj:
|
ale ja chciałem zeby Vermond miał dłuższą peleryne
Miało być ze wszystkich stron a moge jeszcze pare zamowień złożyć? |
@Verion
OK do jutra zrobie ci z 2 stron i sproboje powiekrzyc pelerynke A jak cos potrzebujesz jeszcze to napisz |
Ja bym prosił o outfity barbabiana z mieczem i toporem min. 8 perspektyw
Całych brązowych... |
Chodzi Ci o outfit, czy o wygląd np. potworków na arenie?
|
Chodzi mu chyba o barbarian outfit a i obie bronie maja byc w rękach?
|
A moim zamówieniem nikt się nie przejmie?
|
Cytuj:
|
to ja poproszę :
kilku rycerzy z tarcze + miecz pika i luki orkow z tarcze + miecz jakas dwureczna bron (moze byc kolczasta) luki z kazdej strony :) |
|
@up
Leże i kwicze. Do niczego to! |
Prosze o ladnego (bardzo ladnego) warriora z addonem tym mieczem na plecach, z jakims superowym mieczem z tego up'datu w reku i przedewszystkim zeby byl w KAZDYM PROFILU! Kolory od gory to: Bialy, bronzowy, czarny, ciemny niebieski.
Pozdro for all. :wiking: |
@Pacz_mag
Wykonałem zamówienie.Czy ładne oceń sam! http://img267.imageshack.us/img267/4...omkowieih6.png @2xdown Plosie :):) |
ponawiam ProŚbĘ/zamÓwienie!!!
|
@-Joe-
Xtra, po prostu wymiatasz! Jak bym mial ocenic to daje 12/10 xD. Wielkie dzieki. Pzdr for u. ;) |
Ja bym prosił o outfity barbabiana z mieczem i toporem min. 8 perspektyw
Całych brązowych...dwie postacie jedna z toporem druga z meiczem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |
|