![]() |
|
Ligus, i kto to mowi o szanowaniu pogladow innych? :P
Nie no, nvm. Pis =* |
No i co z tego ze robi 40lvl w pol roku..
Nie bdzie mnie to obchodzilo co o mnie napiszecieB) : Moj druid powstal w okolo polowie wrzesnia 2005 r.i co?? mam 31 lvl.Nie obchodzi mnie to ze strasznie wolno expie, chcoaz gdybym gral nim i tylko nim to bym mial okolo 45-50 lvl.Nie wszyscy ludzie moga grac 24/7.8o Poprostu niektorym sie dudza profesje i chca grac jakos inaczej:).A i mendolina to nie menda:P. |
Cytuj:
Wymien mi osobe ktora gra 24/7 to ze np. fantom wbil 3 lev w 2dni oznacza ze musi siedziec calymi dniami? nieprawda wystarczy mu pare h...to ze ja wbilem kiedys 4 lev w 1 dzien(bodajze 32-36) siedzialem wtedy moze duzo bo okolo 12h, no ale coz... |
To miala byc przenosnia :P, bo ja gram srednio 1 godz dziennie w tibie bo poporostu nie mam czasu , chyba najwiecej gralem ok. 4,5 godz.8o
Ciekawi mnie to ile taki Tajfun musial grac robiac w rok 200 lvl?(jesli nie sharowal konta) Pozdro for all:) |
Cytuj:
|
czyt. tyle ile markizek gra normalie ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kattinka, i kto to mowi o szanowaniu pogladow innych? Ty mnie wyprzedzasz Nie mow ze ktos nie jest tolerancyjny jak ty sama nie jestes :P |
No to eq zakupione po dłuższym expieniu, teraz sie biore za ostre skillowanie :D. Nie wiedzialem, że zaczynanie wszystkiego od nowa tak dobrze mi pójdzie i oby tak dalej :)
Troche draznią mnie te kolejki wieczorami, ale jakoś wytrzymuje, trzeba zbierać powoli na pacc:P |
Cytuj:
btw. http://img225.imageshack.us/img225/7061/uo0004ed7.jpg |
12:13 You advanced from Level 48 to Level 49.
|
Ligus
Peace i gratz xD |
gz all, cos cipy robia bo sie takie lagi zrobily ze mala bania (nie tylko ja mam)
|
@up
Ja mam nadzieje ze cipy cos robią bo jeśli to nie cipy to chyba będe retired.. Nie moge grać przez te lagi.. a mam 4% do lvla.. w 2 dni wbilem zaledwie 30% bo musialem sie wylogowac przez lagi;/ Teraz na silv sie nie loguje bo padne przez te lagi.. ale mam tez konta na kilku innych serwach i wszedzie tibia chodzi mi plynnie bez zadnych freezów a tutaj gorzej niż źle.. jesli to sie nie zmieni w przeciągu tygodnia to prawdopodobnie koniec z silverą.. bo mam juz tego dosyć.. OOOO Wlasnie loguje sie na tibie a tu informacje o patchu na serwie:D teraz chodzi tibia jak na iridi czy gdziekolwiek indziej:d jaka ulga (ciezko skonczyc z swiatem na którym ma sie 60lv.. jak dla mnei:P) |
Cytuj:
Noob :P Widac ze kazdy upodabnia sie do swojego avarata :p |
14:51 You advanced from Level 60 to Level 61.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta tak wygladam jak jestem wnerwiony na max :D |
Juz mnie wnerwiaja te ci...pół dnia straciłem wolnego X(
|
Co sie dzieje na silverze :/ ?? Nie idzie sie zalogowac X(
Wyskakuje jakis komunikat :Internal error ;/ - Wiecie moze co to ?? :) A tak na marginesie :) Pewnie wielu z was wie, byc moze nie wie ale slyszeliscie moze o tym ze wielu h lvl przeszlo z obsidi na silvere ?? Podobno juz maja 30 lvl + i chca wykosic brazylow z serwa (w co watpie zeby im sie uda) Tak slyszalem :) Potwierdzacie to :p ?? @Down Ale czemu wybrali akurat Silvere xD ??: :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |
|