![]() |
|
@Grue
fajnie jest imponowac dzieciom nie? Ogolnie to dobrze, ze jestes wojem, ktos musi byc i mam do nich szacunek, ale zeby co tydzien wrzucac fotke z jakims karabinem itd na forum o tibii, no bez przesady chlopie... |
@up
Dobra to w nastepnym tygodniu wrzuce fotke z rosomakiem albo jak posuwam dziwke ; ) A co do woja, to je kocham i nie zmieni tego nic ; ) A imponowac nie musze nikomu, bo juz i tak jestem s*****elem <wlew> pew pew |
@Grue
To jest Beryl +GP25? |
@Snopeczek: modę na okulary-muchy zapoczątkowali muzycy z lat n-tych XX wieku... i tylko oni wyglądali w nich dobrze ; )
@down: nie znam gościa. |
Cytuj:
@up A Calvin Harris? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
informacja z ostatniej chwili - gró postrzelil sie w stope.
|
Cytuj:
|
Ale polewa z tych typów bez koszulki co się napinają tak, że mało im gały nie wyskakują :D kompromitujecie się całkowicie :D to nie fotka.pl tu nie wyrwiecie dupy ;(
|
Cytuj:
|
I czego się czepiasz, komentuje tak?
|
Wow, pierwsza osoba wyglądająca jak człowiek
|
ale Bludłin ma kozacko owłosione ręce ;)
|
Cytuj:
Niech się chwali, ja też za jakiś czas zacznę, bo też się do woja wybieram. ;) Up: Dzięki xDD |
Masz na lewej ręce pieprzyka jakieś 3 cm od mojego. A właściwie moich dwóch. To przeznaczenie!!!1
|
@bludłin
Ministrancik! :p |
Równie dobrze mogłeś nam dać link do strony producenta. Obejrzelibyśmy bluzę z każdej strony.
@Pan i Wladca Przechodzisz drugi raz okres dojrzewania, czy masz za ciasne spodnie? |
Cytuj:
|
Up:
No coś ty. :D 2Up: W sensie, że chciałem się pochwalić bluzą? |
@Bloodwin
Jakby ktoś mnie taką ręką chwycił, to bym pomyślał, że to noga :p. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dr.Unknown
Mieszkasz w jaskini czy to tylko spacerniak? |
Ale fajnie Ci ta fotka wyszła :P (Tylko rece to masz jak ja nogi:()
|
Cytuj:
@Bloodwyn W takim razie jestem tępy i zaniecham dalszych pytań. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Normalne ma ręce.
Jesli wy mowicie że są jakos owłosione ponad norme... To jestescie według mnie rozwinieci jak dzieci z przedszkola :) |
Cytuj:
|
Gonzo smakowo ( :
|
Cytuj:
|
@UP
HAHAHAH nie moge. Koleś depilujący ręce? Nieźle by się dobrał w parę z kobietą posiadającą wąsy ;d |
Cytuj:
|
Nogi jak nogi. Mogą być włochate. Ale ręce goryla są fu ;/...
|
Cytuj:
|
fajna bania
|
@Drunk (dosłownie): było się rozebrać i wtedy bawić kałaszem. Jest was na zdjęciu dwóch, moglibyście przebić Maethiego.
|
Cytuj:
@Albertus Rooofl. Szczerze, to Twoje zdjęcia, przez kolejność, w jakiej je umieściłeś, wywołują na mnie takie wrażenie: X: O kurwa! Ktoś nam wbił na chatę Albertus zdejmuje kominiarkę. Y: A to Grzesio*! Cudowny chłopiec z sąsiedztwa. A: Zgadza się! Ale zimno dzisiaj. Przyniosłem mleko, prze pani! X: Toż to skarb, nie chłopiec! *- względnie inne, ładnie zdrabniające się imię. <edit> No proszę, i drugie zdjęcie usunąłeś. Zepsułeś całą akcję, a na dodatek jedyne zdjęcie, które zostawiłeś, zakrywa Ci prawie całą twarz (resztę ciała zresztą też), a nie chodzi o to, żeby pokazywać obskurne domy, tylko siebie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |
|