![]() |
|
Cytuj:
Widze doświadczony jesteś. Szczerze ja w Tibie nie gram od miesiąca i nie potrzebuje twoich pomocy i nie będe twoich sposobów stosował, więc thx, bye idź się jebnij tym krzesłem w łeb ;d |
Cytuj:
@Down Cos bym ci powiedzial, ale nie bede karmic "Trolla" |
Cytuj:
Dobra ide z tąd cya Fajkowy-Lamusie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zmieniam tresc bo mi Adelao Kazal :(
|
http://images20.fotosik.pl/187/ccb78f930a6d651f.jpg
Trzeba to opić B) Dla tych co fotosik laguje http://img144.imageshack.us/img144/2074/zazekst1.jpg ___________ Adelao gz wygrania pacc |
Zmien tresc tego posta =)
Edit: Thx =) |
Troche informacji , Zazka ponoć hacknoł Tobbe , co na to wskazuje ? Że jako pierwszy fragował Zazka swoim lv 39 ms (Zazek miał 156 wtedy) , pozatym w Ankh w temple "Zazek" mówił ze to właśnie jest Tobbe i że zrobił to za :
"He shouldn't be an idiot to me and my mates". Co do tych wszystkich @Szkoda mi Zazka , nie róbcie z siebie klownów , kogo wam szkoda ? Cheatera ? A jak Policja likwiduje mete , pełną nie legalnej wódy która się pół dzielnicy potruło to też wam szkoda bo meliniarz wsadził kupe pracy w prowadzenie mety ? Czy wy jesteście normalni ? Karma chłopaku, każdy dostanie to na co sobie zapracował. EDIT: Nie bieżcie filmu z PoI Zero"wyliże ci odbyt to zbliże siędo władzy"wolve , kolega mój i Zero zresztą też dostał odniego błyszczący pliczek ***** , nie wiem czy był tam keylogger, ale ja bym nie ufał temu człowiekowi. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ktoś kto popełnia takie błędy nie miał by szans aby się "włamać" w taki sposób że oni rzekomo nie mogą odzyskać dostępu do ftp haha...
"Przywracają forum" w momencie gdy "on" ma nadal dostęp do ftp, gratuluję wiarygodności i dalszego "powiększania" poziomu tegoż serwisu. PHI! Ludzie są jednak głupi... Stwierdzam po tym co przeczytalem gdy zaczęły się pojawiać wiadomości Prima Apylisowe na Game-Chat. |
|
Cytuj:
|
Mlecziii, 1 kwietnia mamy :)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
Skopo, to zabrzmi jak moja spowiedz ale sluchaj
Sharowalem - to chyba kazdy wie ze mam ownera wiecej niz 1 xD tzw Raverton ma. Cheatowalem - eee botow chyba nie uzywalem ... Ale na pewno cos sie tam znajdzie xD drugi owner mial ... i nic? I NIE MAM HAKA !! NIGDY NIE MIALEM |
Cytuj:
A Zazek nie byl hacknięty przez bota. |
http://rapidshare.com/files/23715612/Poiroxsux.rec
poi krecony przez xioss jak sie nie myle nie wiem nie ogladalem ;p |
B) nie jestem w temacie i juz nie gram na galanie ale obejrzalem dzisiaj jakies 330 stron tego co gadaliscie i proboje odgadnac kto jest kim i jakbyscie mi pomogli i powiedzieli kto jest krupnik tharrin etc tutaj to bede wdzieczny xDa co do rumcia to czemu trzymasz z hwl?? i ty cataclism -.-(nie jestem w temacie od dluzszego czasu :PP wiec prosze o wyrozumialosc :]B) )
edit: o lol juz sie pogubilem elakingarna to dawna hwl?:P edit2: Name: Zazek Sex: male Profession: None Level: 1 World: Galana Residence: Rookgaard nice a jesli ktos go haknal to mogl chociaz troche pograc albo cos a nie od razu rook xd w 2 godziny rookgard zaliczyl :/ |
...
BUMP !! xD
Czemu nikt sie juz nie gryzie? Black_cat skopcia zostaw w spokoju |
Cytuj:
18:52 Aylitha [149]: fucking rumcio Hail Kuczer |
Cytuj:
|
Ależ wystosuj swoje argumenty drogi chłopcze.
|
Cytuj:
to moze z toba poprowadze dyskusje |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tu zachowales sie jak male dziecko po pierwsze. Po drugie nic nie zrobiłeś źle, poważniejszego. Tylko za chuja nie było to pół questu ;] |
Mi go wcale nie jest szkoda . Jakby gral uczciwie to by nie stracil tych lvli. Zreszta nigdy go nie lubialem. I co Cati? Mam hunta?
I jeszcze dodam iz zabawie sie w Nostradamusa i przepowiadam wam , ze nie dlugo kolejny hwl's member "poleci" . Tylko pytanie kto? :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cataclism a ja? A ja?
|
...
Raverton tutaj - retired anyway
Twoje grozby brzmia bardziej jak zart niz jak grozba Wiec juz nie badz taki zly i nie huntuj pol serva |
Cytuj:
|
yyyy Catri, zalosny jestes.... dobrze ze juz nie gram na tym poje*anym servie...
|
Cytuj:
ad~ ciebie to kocham pamietaj xD |
Cytuj:
Czytam, ten temat od ok. 500 strony (ale wy szybko to stukacie) i zauważyłem, że przeciwko ciągle krytkowanej Catrishi (sorry, ale mogłeś grać charem płci męskiej) nie został postawiony żaden argument. Nikt nie potrafi powiedzieć, co zrobił źle w POI, komu ukradl chara (rozmawiałem z osobą, od której go otrzymał), jak ukradl d-arma. Po prostu wszystkim Polaczkom z Galany żal rzyć ściska, że jest Polakiem i włada Galaną (oczywiście nie sam). PS. Hunta kogokolwiek się nie boję, gdyż nie gram już na Galanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |
|