![]() |
|
Moj cienki skil ;(
|
|
Hahaha
|
Jemioslaw nie wiesz ze nie ladnie bocic ? :p
Edit: no ale te skile masz wyjebiste tak bocisz ze az czasu na skillowanie ni masz a moj kolega na 33lvl ma skille 71/69 :D |
Jebany boter!! -.-
|
|
@Undeadzik
Możesz juz sie zamknąc?Dla Ciebie all bocą tak? A może Ty używasz wszystkich botów i jedziesz na mc na 10 acc?Przecież Ty nawet ssów niedajesz. . . pewnie tego 31 sorka Twój komp zrobił |
Filmik z rl fotami
|
Cytuj:
Jak naprawdę aż tak bardzo lubisz wypominać innym używanie macro, to proszę bardzo, zrób to TU. Ja osobiście mogę Ci się przyznać, że w każde przedpołudnie używam lighthacka, bo słońce tak mi daje w monitor, że bez niego nic nie widzę w ciemniejszych obszarach planszy. I co mi zrobisz? Fajnie by było, gdybyś zamiast zwracać uwagę innym, czymś się w końcu pochwalił, bo naskakiwać na innych, to każdy potrafi. Eso dobra robota, moje zdjęcie trochę stare, no ale cóż... niech już będzie. xD |
Jezu ja uzywam lighthacka i auto jedzenia :D
Mi chodzi o bocenie takie ze np. robisz sobie cos a twoj char sam: robi runy, skilluje, expi |
sry za double ;/
|
Cytuj:
|
Lol pwn3d ktos mnie wrzucil do flimu :P PPP n1 work : ]
|
JA!
I wcale się Ciebie nie boje :D hehehhe ! |
Dobry filmik ESO :D Gratulacje
|
Ładny filmik, Eso, szkoda, że dopiero teraz się o nim dowiedziałem :(
Gratz Arrulus gogo 200lvl :P @Undeadzik Boshe, proszę cię zrób coś z tym człowiekiem! @Hurek Na twoim zdjęciu w filmiku jest dziecko... To twoje :P :O? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
powtarzalem mu z tysiac razy ze [img]link[/img]
http://img232.imageshack.us/img232/6...sidemkitb5.jpg |
Fajne real photo :D
eeee. kosi to nie chlopak ? :p myslalem ze dziewczyny nie maja takich h lvl :p Edit: Ps: jemioslaw nie naskakuj mnie w tibi :d |
Undeadzik czemu się ciągle czepiasz do ludzi którzy niby bocą bo jaką mamy pewność że to ty nie bocisz i gadasz żeby ciebie o to nie podejrzewać zastanów się co ty robisz.
|
..
Ja mam w dupie to co se mysly w tym malym mozgu Undeandzik i niech mowi co chce , bo widac lubi w*****ac ludzi
Lognac sie nie moge...:( |
Cytuj:
... |
Level otwierający perspektywy...
Wielkie dzięki dla Shir i jeszcze wieksze dla Dano Lordoro za pofatygowanie się i pomoc w questach. http://img291.imageshack.us/img291/4779/50aq9.png |
@up2
moooga ale wiekszosc w tibi to chlopy wiec sie zdziwilem ze dziewczyny tez maja h lvl :D @bartek a co masz do tego ze ja mowie ze oni botuja ? lol to takie straszne ? idz sie poskarz mamie :D @jemioslaw a ja mam to w dupie kto boci tylko powiedzialem ze nieladnie botowac :D |
|
@up
zbanowali go ? fajnie tam pisaliscie b robe b robe kladz :D |
@ Eso
zarabicho ten filmik;] @ reszta fajne fitunie :P @hurek gz dzidziusia:P @ screeny:P gz all:) |
Undeadzik ty nie powiedziałeś że nie ładnie botować tylko sie przypier** do każdego że botuje tak cieszysz się że go zbanowali napisz test to po jakimś czasie ty też będziesz kozaczył niebieską pelerynką i banowaniem przestań wszystkim wszystko wypominać może jeszcze pójdziesz do GMa z płaczem że zraportować nie mogłeś bo mam ci komputer z powera wyłączyła wiedz że nie chcę dostać bana dlatego ci tłumaczę i skończ z tymi botami bo szlag jasny trafia.
|
@up
to ty z nimi skoncz idio** bo mnie wkur***** ja juz chce ale ty ciagle jeszcze musisz cos napisac powiedzialem ze botuja ?- i co z tego, poplaczesz sie ? Ps: jestes chyba gorzszy niz ten mojego podpisu |
Ja mam pytanie a mianowicie jeżeli chciałbyś skończyć to czemu kłapiesz dziobem za mało butelki cmoktałeś jak byłeś mały i pisz co chcesz możesz mnie nawet obrazić i więcej nic nie napiszę do ciebie nie będę gówna ruszać żeby gorzej nie cuchneło.
|
@up
chciales byc fajny ale ci nie wyszlo juz nie odpowiadam na twoje posty po prostu: 'ignore' -.- Ranking for Magic Level on Menera Rank Name Level 1 Omnadrenuss 80 2 Nyd Mort 79 3 Master Sazuke 79 4 Barby Dzzo 78 5 Zarana 77 6 Bahinn Druid 75 7 Silfede Icenwave 75 8 Buck da Zapper 74 9 Kery Master 74 10 Vademekium 73 11 Ottz 72 12 Kusi 72 13 Asmodaarth 72 14 Sicster 72 15 Onix Moon 72 16 Dark Viron 72 17 Maciej Polody 72 18 Diamond Camus 71 19 Wojo From Hell 71 20 Shark Nasp 71 21 Apoc on menera 71 22 Sauron West 71 23 Vizawo 71 24 Eyes'Falcon 71 25 Will Saguzor 70 O.o nie wiedzialem nawet gz all :p |
Cytuj:
|
jezu po prostu juz nie odpowiadam nie wiem czym was 'wkurw***' lol
Edit: Nie mozna mowic, ze nie ladnie botowac ? to mi udowodnij |
Ludzie i on mówi że chcę skończyć proszę już naprawdę sie nie kłócić bo niedługo będzie to noob thread.
Przepraszam nie wiedziałem zwracam honor.panie \/ |
Ja sie nie podlizuje tylko jakbys zobaczyl moje inne posty patrzylem jakie sa h lvl na harmoni i przy okazji to zobaczylem >.<
|
wpadl 79 dist. mysle ze jeszcze 6 i koniec. przypominam to jest temat na zdjecia a nie na kłótnie...
http://images30.fotosik.pl/185/cb529db595dbfd0a.jpg |
|
Undeadzik i Bartek10 kurwa przestańcie do huj pana pisać posty w tym temacie !! Nie rozumiecie że ŻAL jest takich ludzi jak wy?? Dzieci wyzywają sie o boty, huj was obchodzi kto botuje a kto nie, jego sprawa, jego postać i jego przyjemność! Wiec jeśli nie chcecie pochwalić sie SS to kurwa nawet nie otwierajcie tego tematu !!!X( I stulcie pysk !!X(
|
Elo kur**
Długo możecie tak pier***** o głupotach? (([[ Temat jest do zdjęć a wy kur** pierd**** tutaj o botach ]])) Kto chce , używa , jego problem , NIE WASZ !!!!X(X( Skończcie te kłótnie bo ludzi od tego głowa boli.. -.- Nara |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |
|