Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Reth'ik, 03-12-2007 22:08

Z DB to bylo tak.... Albo sie ich kochalo albo nienawidziło...

Berger... Gowno wiesz a piszesz.... Dla Ciebei kazdy jest asslickerem i "retardem"

eeetanz 03-12-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reth'ik, (Post 1775899)
Z DB to bylo tak.... Albo sie ich kochalo albo nienawidziło...

Berger... Gowno wiesz a piszesz.... Dla Ciebei kazdy jest asslickerem i "retardem"

Co? Retard? Kto mnie wołał?;)

^Psyholis
Doskonale wiem co to było DS, nie musisz mnie pouczać

maddie 03-12-2007 23:30

ja z perspektywy czasu moge powiedziec jedno - dopiero jak Ezekiel deletowal chara uswiadomilem sobie ze jednak go szanowalem, niekoniecznie za to co robil w DB, chociaz musze powiedziec ze od niego uczylem sie dyplomacji..

co zawazylo ?
drobnostka, robilismy razem banshee, najpierw mnie ratowal jak missclicknalem Academiona, pozniej stal przy mnie i pilnowal jak musialem odejsc od kompa na kilka minut - niby pierdoły, ale kilka miesiecy wczesniej 'walczylismy' ze soba w wojnie SW&LE vs DB - niewielu ludzi na irdii tak postepuje.

chociaz moze nie znam wystarczajaco wielu zeby oceniac ?

Alora 04-12-2007 00:33

Berger...

Berger spokojnie. Nie lubiles DB ok. Nie lubiles tych panow ok. Ale kazdy ma chyba prawo do wlasnego zdania? Nie mam zamiaru wszczynac tutaj wojny o DB czy bylo zle czy dobre. Kazdy kto ich znal mial o nich wyrobiona opinie i mozna sie z nia zgodzic albo i nie. Jednak pragne zauwazyc ze wiekszosc uzytkownikow ma dosc przychylne zdanie na ich temat ale to tylko czesc co sie wypowiedziala. Pozdro.

Nudzilo mi sie wiec w ramach Bongo pk ujebalem kogos:
Dec 04 2007, 01:22:48 CET Killed Deathlogy at Level 23 unjustified
Dec 04 2007, 01:08:37 CET Killed Strikker'The Knight at Level 26 unjustified
Dec 04 2007, 01:04:42 CET Killed Leonerhema Treamali at Level 33 unjustified
Dec 04 2007, 00:55:52 CET Killed Paladin'Patola at Level 24 unjustified

Wybaczcie ta akcje ale poszlimy na katedre z Cofii i nadzialo sie paru ciulow. Wpadl 80 lvl napisal "holy shit bongo team" i pitnal. Jakis br mail taki dlugi nick.
JA zas polazlem do Thais uciupalem jezscze paru wbilem truskawe i dalem loga w depo zyskujac 8k w kasie. Pozdro.

berger 04-12-2007 01:21

@Anum - Skoro mowisz ,ze by mnie zjedli powiedz mi dlaczego: Ubilem Ezekiela ktory mial wyzszy lvl odemnie? Ubijalem waszych czlownkow a wy mnie ani razu? Czemu jak sie umowilem na 1 vs 1 z Ezekielem po pzcie przybiegl chealino i sesulo i mnie ubili?(honor!!) Chcialem z toba raz solo w Carlin pamietasz?
Raz zabiliscie firefsta po tym jak jego owner sie wyplacil bo chcial grac. Next dnia padl i mowiliscie ,ze to ja na nim siedzialem i "mnie zabiliscie". Sorki ale to bylo zalosne i smieszne.

Huncilem DB tylko ze wzgledu na Ezekiela ,bo wozil sie jak taczka gnoju i robil PAjak malo kto. A zawsze jak go widzialem w Depo wysylal busiaczki do Arc lol. Gadalem z waszymi guildmemberami normalnie i zawsze im pisalem ze padali przez Eze. Pamietam kolesia o nicku "Westerplatte?"

@ Xandar - To chyba bylo z Mendillem ale nie wazne, fakt powiedzialem ,ze zyskalem do ciebie zaufanie oraz ,ze nie pasujesz mi do ezekiela. I nie mowilem nigdy o tobie jako asslickerze , ani o calej gildi, mowilem tak o Eze. Bilem was bo byliscie z nim w gildi. Zawsze mozna bylo na ciebie liczyc. Wypowiedzialem sie o panach ktorych cytowal FEAV nie o tobie.

Naro 04-12-2007 09:31

ok koniec piepszenia o przeszłości :P

ja się cieszę że w końcu Polacy sie nie boją walczyć, w końcu tak dużo ich jest po jednej stronie a bongo team to taka fajna kropka nad i (w momencie gdy ubijają szwdóf)

heineken 04-12-2007 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1776427)

ja się cieszę że w końcu Polacy sie nie boją walczyć, w końcu tak dużo ich jest po jednej stronie a bongo team to taka fajna kropka nad i (w momencie gdy ubijają szwdóf)

hehe :D nom my tylko fragujemy :D

Morseton 04-12-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1776427)

Naro kup pacca i dzialaj :D

Co do DB pamietam ich przez mgle :P Raz uczestniczylem przeciwko nim w wojnie to chyba bylo z Legion of Devils xD no i powiem ze pvp maja na poziomie ok :) Nic szczegolnego ale dobry team mieli. Teraz to pvp sHIT!

Ej ci co chca dojsc do bongo to nie pekujcie solo tylko piszcie do liderow bongo ze chcecie pomoc ... Solo nie ma sensu :D

Adolphus Elbragol 04-12-2007 13:16

Niewazne, czy DB kochacie, czy nienawidzicie, ale to strasznie fajne
, ze w niemalze rok po usunieciu przez Matiego i mnie swoich charow wciaz jestesmy pamietani.

@Veremus: jeden, chyba, ze ktos sie ukrywa pod innym nickiem.

@Alora, chcesz moze podac mi nick na priv? Strasznie ladnie piszesz i zawsze mnie zastanawialo, kim jestes : D

Reth'ik, 04-12-2007 15:41

Berger... w sumie to zwracam honor (troche) teraz sobie przypomnialem, ze "mnie" hunciles jak bylem w DB :P ale to dawno temu bylo... pamietam jak ich (nas) nie lubiles... a co do "buziaczkow"
dobrze ich znal i tyle... sam pamietam jak dostal (pozyczyli mu) full rare seta... Pierwszej lepszej osobie sie nie pozycza takich rzeczy nie?:)...

Ps. Olac to....

Alora 04-12-2007 16:41

Adolphus Elbragol specjalnie dla ciebie.

Grałem na tym serwerze następującymi charami.

1. Alora von Iridia. (wiem nick ale coz wina mlodszego kuzyna)

2. Cenix Zenix

3. Maboj

Pozdro.

[Dla tych ktorzy beda sie czasem pytac o co chodzi ze powiedzialem kim jestem. Otoz wisi mi juz tibia mam dosc od listopada 2002. Gralem na Secura/Iridia/Nova/Iridia i mam dosc]

Pozdro.

Banditos 04-12-2007 16:47

Moja opinia jest zgodna z bergerem.

bajabongo 04-12-2007 18:23

Eternal Karolek <3

Dec 04 2007, 17:04:06 CET Killed at Level 80 by Aatalith'Niel

PROOOO! nie bylo madre dawac x loga jak ma sie pz locka nie?xD

eeetanz 04-12-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajabongo (Post 1777046)
Eternal Karolek <3

Dec 04 2007, 17:04:06 CET Killed at Level 80 by Aatalith'Niel

PROOOO! nie bylo madre dawac x loga jak ma sie pz locka nie?xD

Mange niedługo więcej fragów sorcem zrobi niż knightem ;)

edit;
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1929721

Psyholis 04-12-2007 20:37

HUXY PADL...!!!!!

Nie wydawalo mi sie :p:p

Lisu 04-12-2007 21:49

hail db

lol ;p

haild ds?
lol

hail me?? yeah lol...

dobra.... ide se..... podro :)

IridiaCarlinPk 04-12-2007 22:59

gz panowie anni xD puh pisze ze latwy qest a jak zaa zrobilismy anni na d lair to nie przezyl;s no w sumie to anni bongo ciutke trudniej;D

TomX 04-12-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1777622)
gz panowie anni xD puh pisze ze latwy qest a jak zaa zrobilismy anni na d lair to nie przezyl;s no w sumie to anni bongo ciutke trudniej;D

Bongo Anni jest tródniejsze gdyż nigdy niewiesz kiedy Cię spotka i kiedy poleci jakiś combos w Ciebie ale i tak GZ questa :) Chętni na anni bongo 50k wpisowe

Rosjaninn 04-12-2007 23:12

No bongosy cos wam dzisiejsza akcja nie wyszla ;/;/;/ tyle ludzi ale jakies huj*we combo szlo w tego 50 knighta a pozniej to juz byl owned ;/;/

<3333333333

heineken 04-12-2007 23:48

nie zawsze jest dobrze ale co zwlecze to nie uciecze...

P.S
chodzi o Kuchina :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00.