![]() |
|
Z DB to bylo tak.... Albo sie ich kochalo albo nienawidziło...
Berger... Gowno wiesz a piszesz.... Dla Ciebei kazdy jest asslickerem i "retardem" |
Cytuj:
^Psyholis Doskonale wiem co to było DS, nie musisz mnie pouczać |
ja z perspektywy czasu moge powiedziec jedno - dopiero jak Ezekiel deletowal chara uswiadomilem sobie ze jednak go szanowalem, niekoniecznie za to co robil w DB, chociaz musze powiedziec ze od niego uczylem sie dyplomacji..
co zawazylo ? drobnostka, robilismy razem banshee, najpierw mnie ratowal jak missclicknalem Academiona, pozniej stal przy mnie i pilnowal jak musialem odejsc od kompa na kilka minut - niby pierdoły, ale kilka miesiecy wczesniej 'walczylismy' ze soba w wojnie SW&LE vs DB - niewielu ludzi na irdii tak postepuje. chociaz moze nie znam wystarczajaco wielu zeby oceniac ? |
Berger...
Berger spokojnie. Nie lubiles DB ok. Nie lubiles tych panow ok. Ale kazdy ma chyba prawo do wlasnego zdania? Nie mam zamiaru wszczynac tutaj wojny o DB czy bylo zle czy dobre. Kazdy kto ich znal mial o nich wyrobiona opinie i mozna sie z nia zgodzic albo i nie. Jednak pragne zauwazyc ze wiekszosc uzytkownikow ma dosc przychylne zdanie na ich temat ale to tylko czesc co sie wypowiedziala. Pozdro.
Nudzilo mi sie wiec w ramach Bongo pk ujebalem kogos: Dec 04 2007, 01:22:48 CET Killed Deathlogy at Level 23 unjustified Dec 04 2007, 01:08:37 CET Killed Strikker'The Knight at Level 26 unjustified Dec 04 2007, 01:04:42 CET Killed Leonerhema Treamali at Level 33 unjustified Dec 04 2007, 00:55:52 CET Killed Paladin'Patola at Level 24 unjustified Wybaczcie ta akcje ale poszlimy na katedre z Cofii i nadzialo sie paru ciulow. Wpadl 80 lvl napisal "holy shit bongo team" i pitnal. Jakis br mail taki dlugi nick. JA zas polazlem do Thais uciupalem jezscze paru wbilem truskawe i dalem loga w depo zyskujac 8k w kasie. Pozdro. |
@Anum - Skoro mowisz ,ze by mnie zjedli powiedz mi dlaczego: Ubilem Ezekiela ktory mial wyzszy lvl odemnie? Ubijalem waszych czlownkow a wy mnie ani razu? Czemu jak sie umowilem na 1 vs 1 z Ezekielem po pzcie przybiegl chealino i sesulo i mnie ubili?(honor!!) Chcialem z toba raz solo w Carlin pamietasz?
Raz zabiliscie firefsta po tym jak jego owner sie wyplacil bo chcial grac. Next dnia padl i mowiliscie ,ze to ja na nim siedzialem i "mnie zabiliscie". Sorki ale to bylo zalosne i smieszne. Huncilem DB tylko ze wzgledu na Ezekiela ,bo wozil sie jak taczka gnoju i robil PAjak malo kto. A zawsze jak go widzialem w Depo wysylal busiaczki do Arc lol. Gadalem z waszymi guildmemberami normalnie i zawsze im pisalem ze padali przez Eze. Pamietam kolesia o nicku "Westerplatte?" @ Xandar - To chyba bylo z Mendillem ale nie wazne, fakt powiedzialem ,ze zyskalem do ciebie zaufanie oraz ,ze nie pasujesz mi do ezekiela. I nie mowilem nigdy o tobie jako asslickerze , ani o calej gildi, mowilem tak o Eze. Bilem was bo byliscie z nim w gildi. Zawsze mozna bylo na ciebie liczyc. Wypowiedzialem sie o panach ktorych cytowal FEAV nie o tobie. |
ok koniec piepszenia o przeszłości :P
ja się cieszę że w końcu Polacy sie nie boją walczyć, w końcu tak dużo ich jest po jednej stronie a bongo team to taka fajna kropka nad i (w momencie gdy ubijają szwdóf) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Naro kup pacca i dzialaj :D Co do DB pamietam ich przez mgle :P Raz uczestniczylem przeciwko nim w wojnie to chyba bylo z Legion of Devils xD no i powiem ze pvp maja na poziomie ok :) Nic szczegolnego ale dobry team mieli. Teraz to pvp sHIT! Ej ci co chca dojsc do bongo to nie pekujcie solo tylko piszcie do liderow bongo ze chcecie pomoc ... Solo nie ma sensu :D |
Niewazne, czy DB kochacie, czy nienawidzicie, ale to strasznie fajne
, ze w niemalze rok po usunieciu przez Matiego i mnie swoich charow wciaz jestesmy pamietani. @Veremus: jeden, chyba, ze ktos sie ukrywa pod innym nickiem. @Alora, chcesz moze podac mi nick na priv? Strasznie ladnie piszesz i zawsze mnie zastanawialo, kim jestes : D |
Berger... w sumie to zwracam honor (troche) teraz sobie przypomnialem, ze "mnie" hunciles jak bylem w DB :P ale to dawno temu bylo... pamietam jak ich (nas) nie lubiles... a co do "buziaczkow"
dobrze ich znal i tyle... sam pamietam jak dostal (pozyczyli mu) full rare seta... Pierwszej lepszej osobie sie nie pozycza takich rzeczy nie?:)... Ps. Olac to.... |
Adolphus Elbragol specjalnie dla ciebie.
Grałem na tym serwerze następującymi charami. 1. Alora von Iridia. (wiem nick ale coz wina mlodszego kuzyna) 2. Cenix Zenix 3. Maboj Pozdro. [Dla tych ktorzy beda sie czasem pytac o co chodzi ze powiedzialem kim jestem. Otoz wisi mi juz tibia mam dosc od listopada 2002. Gralem na Secura/Iridia/Nova/Iridia i mam dosc] Pozdro. |
Moja opinia jest zgodna z bergerem.
|
Eternal Karolek <3
Dec 04 2007, 17:04:06 CET Killed at Level 80 by Aatalith'Niel PROOOO! nie bylo madre dawac x loga jak ma sie pz locka nie?xD |
Cytuj:
edit; http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1929721 |
HUXY PADL...!!!!!
Nie wydawalo mi sie :p:p |
hail db
lol ;p haild ds? lol hail me?? yeah lol... dobra.... ide se..... podro :) |
gz panowie anni xD puh pisze ze latwy qest a jak zaa zrobilismy anni na d lair to nie przezyl;s no w sumie to anni bongo ciutke trudniej;D
|
Cytuj:
|
No bongosy cos wam dzisiejsza akcja nie wyszla ;/;/;/ tyle ludzi ale jakies huj*we combo szlo w tego 50 knighta a pozniej to juz byl owned ;/;/
<3333333333 |
nie zawsze jest dobrze ale co zwlecze to nie uciecze...
P.S chodzi o Kuchina :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |
|