![]() |
|
@Monster_Dracu(L)a
gz lvl na tibii ! gdzie expiles? :> |
@Monster_Dracu(L)a
To (L) mnie w*****a -.-"X( Pamietajcie Legia starą kurwą jest! |
|
@up
No dodaj dodaj wiecej, jestem ciekawy co jeszcze nowe bedzie :p A tak wogóle na który dzien planowany jest uptade ? |
@up
więcej screenów - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179527 Co do dnia update, to nigdy nie wiadomo kiedy będzie. Ja obstawiam, że jak jest już TS, to update będzie w ciągu ~2 tygodni. |
|
|
|
Bzzzzzzzzz, to tyle z test servera :D
|
|
Kurwa po pijaku cos napisalem wiec to teraz usunolem :D
|
No Gondi, widzę, że z addonkami to się nie o*******asz :P. Będę z Norwegii śledzić rozwój sytuacji przez całe wakacje ;).
Pozdro 600 |
haker
Sorry tu nic nie bylo sory Hodoku ;/
|
@up
Więc tak. Master Leek Pall został zhakowany przezemnie. Z litości, ponieważ mi zrobiło sie was żal. Ponieważ za padnięcie na tibi cała wasza trójka płakała, denerwowała etc. Dzieci kochane przestańcie w to grac ! A za napisanie że ja zhakowałem blae. Wszyscy macie wpierdol. Pozdrawiam Hodoku |
święty haker
|
|
@Master Leek Pall ty wez sie jebnij w lep nim oskarzysz hodoku o hakniecie blae -.- pierdolisz glupoty sam nie wiesz co i na jaki temat ...
|
@up
stary on ma 11 lat daj na looz nie gadaj z nim. ;] |
omfg
Żal.. pamiętam jak był taki zajebiście stary skład to nei było takich problemów.. wogóle problemów nei było a teraz jeden na drugiego wrzuca jeszcze na tym forum jakby dzieci nei miały gg albo skype jakiegos
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |
|