![]() |
|
Nie jest tak źle ponczus:)
godzina 0:30 dzisiaj Wbity 85 lv :) najlepszy dodatek chyba:cup: |
Ja wbiłem w południe 85 xd.
Co do itemków to coś w tym stylu. Już mam prawie wstęp do heroików, średni item lvl 327 mam :d |
kuwa no pogral bym ale raz, nie dziala mi komp, dwa nie mam kasy na prepa, trzy, nie mam kasy na cata. Mozna to okreslic w jeden sposob.
http://komixxy.pl/faces/face_1286033509_by_ktos999.png |
3 realm firsty z mojej gildii ^^ Szkoda, że żaden nie mój :(
|
Sorbet mowiles ze w pierwszym tygodniu nie zabija zadnego bossa, a tak patrze na wowprogress i juz 8 lezy wiec o co tutaj chodzi?
|
Cytuj:
|
Ale 10 na szczescie licza sie jak 25 to moze zrobie come back na Wowa...
|
Uwielbiam kolejki po 1,8k!
A teraz już w ogóle nie da się zalogować :) |
Cytuj:
|
Bo na Wowprogress jest ranking ogolny t11(ktory bierze pod uwage kille nie zaleznie czy na 10 czy 25) i dwa odzielne 25/10.I gildie dla szpanu beda robily 25 zeby byc na obydwu rankingach.
Edit.No teraz to juz nawet nie ma tych rankingow 10 i 25 tylko T11^^ |
Cytuj:
|
Moga miec nawet 40 ogarnietych osob i robic 4 x 10.Zreszta z tego co czytalem na profilach gildi z wowprogress tak wiekszosc robi xD,
|
A teraz nie jest tak, że ten sam loot leci z 10 co z 25 tylko na 25 w większej ilości?
|
Dobra robie wielki come back na WoWa.Chyba tydzien bez szkoly bedzie;(.
|
Cytuj:
|
25 tki czy 10tki co za różnica? Ważne żeby ludzie fajni byli. Po graniu w gildii ostro nastawionej na progress o wiele bardziej wolę gildię nastawioną na socjal.
|
A to w hardcore raiding gildi nie moze juz byc fajnych ludzi.. jedyna roznica jest taka ze podczas progressu ma byc skupienie i tyle.
Omg, fajnie ze Blizzard mi karze sciagac jeszcze 8,4 gb...ja pier... no i nici z nocki. |
|
Cytuj:
|
Ej btw ponczus twoj podpis stal sie chyba nieaktualny nie?: d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |
|