![]() |
|
The guild Wanted is at war with the guild Nephilims.
I co forumowi "wiem wszystko"?! W dupie byliscie, gowno widzieliscie a wypisujecie te swoje bzdury na forum. ghahah |
Cytuj:
Shit, zawsze masz racje ;///// |
I widzisz kamyxx?Świety Mikołaj spełnił twoje prośby
|
Hehe. Wojna sie konczy 24. Mysle, ze to bedzie taki swiateczny w******* spuszczony Nepom no, ale wszystko wyjdzie w praniu! Noo i przy okazji zobaczymy jakim kozakiem w wojnie jest rudy 102, wojcik i przez kazdego uwielbiany kamyxx. Szczekata na forum to teraz pokazecie jak sie zabija killerzy:D
(zaraz forumowe trole zaczna na mnie jechac) |
ja niemusze nic wam udowadniac, za to ty musisz byc bardzo mocny ale w dupie
|
Hmm Zuter i Sherion chyba nie muszą udowadniać przydatności w wojnie i to nawet Wanted przyzna ;)
Spodziewam się, że sporo osób (np. ja :D) będzie lamić bardziej niż oni :D A Kamyxx i tak fraguje na forum :P |
Forumowy warbekpek redi! Tyle magicznych run pojazdow i wyzwisk przygotowalem, ze jak wystrzele, schowacie sie do pezetów!
Btw Eloth, smutne jest to, ze ty szczekasz na tym forum, a w tibii boisz sie zalogowal w depo :(. --- Ciri the Witcher dodał 32 minut i 21 sekund później --- Cytuj:
pierwsi wyslalismy wam war mode, ale odrzuciliscie, bo jestescie lamusami i potrzebowaliscie wsparcia od tureckich bananow, wiec po ciula piszesz takie glupoty? teraz to my podpisalismy war mode, bo nie chcielismy wysylac wam war mode, ktory znow byscie odrzucili i znow bylby tydzien czekania |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszyscy na tym forum są mocni ... :P zaczynajac od Sheriona a kończąc na mnie :evul: wliczając całą resztę w pomiędzy.
ps. Te frosty na Azurze oblegane przez no liferów... żal. |
Cytuj:
The guild Wanted is at war with the guild Nephilims. The guild Wanted scored 0 kills against the guild Nephilims. If the guild Wanted wins the war, they will receive 100000 gold coins. The guild Nephilims scored 0 kills against the guild Wanted. If the guild Nephilims wins the war, they will receive 100000 gold coins. If no guild scores 1000 kills against the opposing guild, the war will end on Dec 25 2009. 8o8o8o8o8o8o8o8o |
Monek wes zedytuj ten ostatnio post :
The guild Nephilims scored 4 kills against the guild Wanted. |
mamy warmoda na tydzien "cieszmy sie czym mamy"
|
The guild Nephilims is at war with Wanted.
The guild Nephilims scored 42 kills against the guild Wanted. If the guild Nephilims wins the war, they will receive 100000 gold coins. The guild Wanted scored 56 kills against the guild Nephilims. If the guild Wanted wins the war, they will receive 100000 gold coins. ja: 3x cycki heheheh ;D |
56-38 dla wanted ob
http://www.speedyshare.com/files/198...18december.cam |
@Nephilism-teraz wierzycie,ze mozecie przejebać tą wojne?Zobaczymy jak sytuacja przedstawi sie na jutrzejszym ob ;)
|
Cytuj:
|
Ciekawe jak to bedzie,jak impact przeniesie na azure tyle osob,ile zamierzają,i rozpoczną wojnę.Wtedy nephilism bedzie musiało walczyć na 2 frontach,bo wanted i impact nie mają zamiaru być na jednym vt.Nawet by się nie pomieścili nawiasem mówiąc
|
tobie sie wydaje ze br beda z wami do konca azury ?
|
^
on sie modli o to |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |
|