![]() |
|
@up
woooooow ale ty szybki jestes... |
Bo jeden z tych graczy na Obsidii gral kiedys na tym serverze. I poniewaz ma tu przyjaciol, liczyli na wstepne EQ. Duzo do myslenia?
|
Holu odezwij sie na GG!! Wazne !!
Btw, Dawergo jestes moim idolem. Nie wiem jak mozna pasc 3x i jeszcze grac !! Pozdro dla ciebie!! :P |
Cytuj:
hehe thx, teraz nie expie bo nie mam na to kasy lol ale niedlugo zaczne :P |
@Dolor
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13915 to jest link na nasz maly huncik noobowaty ale jest Aha do all nie zwracajcie uwagi na commenty Ligusa na mój temat to dziecko i musi sie jeszcze wyszumieć @Rasta Dzieks za wspólny wypad może to jeszcze keidyś powtórzymy |
Haha a ja dzisiaj mialem farta na dlach.Dlugo nie bylo nic ale po jakis czasie...
bilem dla i rozmawialem se z moim kumplem o dsmie a jak dl padl i otwieram,patrze a tu dsm:) Thx for hunt Wojtasg:) |
@up
Ale masz farta Ziom jak bedzie 2 to ja se zaklepuje za konkurencyjna cene :p oki?? ;p;p;p;p |
Yo all
Dawno mnie nie bylo na forum na silverce :) teraz pewnie lodzianin i legolas beda ostro najezdzac na mnie B) .A tak to co slychac na silverze jak u was leci ? Bo ja gram na selenie i nie narzekam chociaz tam rzadza polacy i jest pelno pk i po prostu straszne PA ale jakos daje rade.Od teraz bede tu sie czesciej wypowiadal :evul: :) Pozdro |
@Michalakmee
Za ile kupiłeś chara? ;p |
Cytuj:
No wlasnie =] |
To jego sprawa ;]
|
Cytuj:
Darujesz sobie? Jestes jego adwokatem? |
Nie jestem, ale po tym najezdzaniu twoim i lodzianina na michalaka na pewno wam nie powie ;]
|
Cytuj:
czy tylko ja pytam ? ;o |
@Menda
Ciebie pytam?! @Michalak Więc powiesz za ile kupiłeś chara? ;p |
OMO@
Ty ledwo co po 18 i myslisz ze jestes taki dorosly? :P LOL All@ O jakich kolesi z Obsidi chodzi? -.^ nie jestem wtajemniczony :p |
Nie kupilem tego chara ale wiedzialem ze bedziecie na mnie najezdzac :)
|
@Lodzianin
Z tych wazniejszysz dedow to Daw padl 4 razy :( Padl jeszcze na ~48 lvlu podczas najazdu piratow na Liberty :( @Ligus ;o to Ty nic nie wiesz?;D Z tego co mowil Rekin to oni tam jakies war przegrali czy cos i duban wzial kumpli i zaczeli grac na silverze :P tu masz ich guild http://www.tibia.com/community/?subt...ildName=Vivere :) |
Cytuj:
Czy ja po tobie jezdze???? Pytams ie za ile kupiles, bo nie chce mi sie wierzyc ze tak szybko lev wbiles a na silverze nie mogles.... no ale to juz twoja sprawa... nie ma rzeczy niemozliwych... |
Fajnie ze wpadli na Silverke czeba ich jakos powitac :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |
|