Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

fea_umarth 06-09-2006 13:08

nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje

Gogo152 06-09-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 975879)
Lepiej zostaw Doom Brigade. Takich założycieli jak w tej gildii to nigdy nie poznałeś tak na prawdę..i nie poznasz bo nie stać Cię na taki zaszczyt. Co do Abola to zawsze wystarczyło z nim pogadać, ewentualnie ktoś z założycieli poszedł z nim na pifko i wszystko przywracał do normy. Brakuje tego Db..

Pozdrawiam,
Dan~

Abola znam z rl podobnie jak alka , greymira, suq'ate... I wiekszą reszte gildi znałem z Tibi.....:baby:

Dandrag 06-09-2006 14:28

Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..

Najwyzsza prawda 06-09-2006 14:56

Mrok ta zgadles dokladnie mnie opisales.
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy??
Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana??
NA inteligenta tez nie wygladasz wiec juz nie wiem kim jestes.

Anum 06-09-2006 14:57

<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O.
</off topic>

Ozan 06-09-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 976052)
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy??
Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana??

LOL Owned
zi0mus jestes mym idolem <3
szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D

zeus1985 06-09-2006 15:16

Cytuj:

Tym postem rzegiąłeś pałe frajerze.

Mysliciel 06-09-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozan (Post 976071)
LOL Owned
zi0mus jestes mym idolem <3
szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D

Pokaz swoja kurwa fotke lamusie. Kurwa jestes pewnie gorszym lamusem niz oni. Przynajmniej oni sie nie swtydza pokazywac siebie a nie jak wy ped.. jeb,... !!!!

Maxxonek 06-09-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 976054)
<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O.
</off topic>

To wtedy bym wrocil na Azure i robil za mieso armatnie xD muahah xD

Igragorn 06-09-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 975959)
nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje

lol nie potrzebnie sie tak rozpilsales , mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'

Sathan Bell 06-09-2006 15:44

POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah

Mysliciel 06-09-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 976128)
POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah

o sorki sathan :P ale zle przeczytalem twojego posta :P i wczesniej bylo co innego napisane ;P

fea_umarth 06-09-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn (Post 976108)
lol nie potrzebnie sie tak rozpilsales , mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'

moze i tak ale koles chcial zeby pokazac ludzi ktorzy sharuja u was

Horrigan 06-09-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok (Post 975929)
Niech zgadnę, masz szerokie bary, krótką szyję i łysą głowę. Jeździsz niemieckim autem i używasz "wyrazów". Jak ktoś ma okulary, to go walisz w mordę, bo co będzie burak chodził po mieście bez Twojego pozwolenia. Wypijasz litra i nawet się nie przewracasz, a panienki na twój widok same się rozbierają. Twoje hobby - siłownia, alkohol i telefony komórkowe.

Ja mam aktualnie lysa glowe, czy to cos zlego? Zreszta to nie jest moj wybor...

Cytuj:

Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.

Kazdy wie? Ja nie wiem, dzieki za info. Poznalem Raula na rl i do piet mu nie dorastasz, sadzac po charakterze twoich wypowiedzi.

Mysliciel 06-09-2006 16:04

:Psorki za wszytko :P HAIL DOF :P

Gogo152 06-09-2006 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 976014)
Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..

Stosunek ich do mnie to osobna sprawa. Poprosatu mowiłeś że nie miałem "zaszczytu" ich poznac B)

Raul de Azura 06-09-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn (Post 976108)
mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'

wiesz co to znaczy pouczac? w moim tekscie wyrazam opinie i nikogo nie pouczam, wroc do gimnazjum

@Najwyzsza Prawda

ewidentnie bije z ciebie zazdrosc - jeden z siedmiu grzechow glownych xD

wiesz co... nie wstydze sie siebie a te wg ciebie "pedalskie zjazdy" chcialbym zeby byly organizowane czesciej, bo kiedys nie bede wspominal Tibii tylko jako miesiecy spedzonych przed monitorem. tobie zostalo ukrywac sie za swoim nickiem i wyzywac tylko ludzi jacy to sa brzydcy, mali, lysi, niewysportowani, niewyksztalceni. Pokaz czym jestes lepszy od nas !!!! a nie z ukrycia oceniaj ludzi, ktorych w zyciu na oczy nie widziales, z ktorymi nigdy nie gadales.

Mrok 06-09-2006 16:50

Najwyższa prawda@

Tam twoje miejsce jest http://www.wszechpolacy.pl/

zeus1985 06-09-2006 17:19

@Moderatorzy
Niech ktoś już da bana koleżce z nickiem "Najwyzsza prawda" bo stanowczo przegina...

Kleskov 06-09-2006 17:39

Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?

Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie

Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03.