Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Boltina89 23-11-2006 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1094110)
lol, czego? chyba glupoty, raz ze nim nie pogra bo mu hwl nie da a dwa wydac tyle kasy za chara w jakeijs grze? zreszta co to za radocha? 100x bardziej wolalbym wlasny lev 50 niz kupiony 100... a co do tego ze woli gracv w pokoju.. to co? ja tez wole, ale hwl nie woli xD w tym rzeczz ze dla mnie to + bo pomaga mi to w utrzymaniu mojegho statusu retired XD takto by mnie kusilo an granie a tak mam to w nosie :D

@Pawlon

Nie wiem o co Tobie i niektorym ppl z forum chodzi. Dla Was pewnie lepiej by bylo gdyby ten char sie marnowal i siedzial cale zycie na free acc'ku w Carlin. Po drugie jesli chodzi o kwestie finansowe. Nie chce, zeby ktos myslal, ze Bog wie jakis bogaty jestem. Zrobilem tylko good interes... Char i SCA za 5 paczek...Sami sobie odpowiedzcie...

A jesli chodzi o moje podejscie to gry...Gralem na Galance mialem MS'a z 63 lvl i 500k w domku. Niestety hack i 4 lvl down spowodowaly, ze wzialem rozbrat z Tibia. Na szczescie wracam. Do Waru dolacze jesli padne z reki Lithium. A ze na to czekac dlugo nie bede... Bo Ci ludzie ciesza sie czyims nieszczesciem to choroba.

Mam nadzieje, ze wszyscy uszanujecie moja osobe i wkoncu zmienimy temacik ^^

Trzymajta sie :P;)

Celmir 23-11-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1093159)
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Numer ownera ???

Jesli chodzi o moja wypowiedz na temat ownera Thundera to zrobilem to dlatego, ze old owner byl moim dobry znajomym , a ten gdy do niego napisalem
odpowiedzial mi - "Buy for me Premium Account , i need it for today's battle"

Pozdro~

Tzn., że ten char miał już tylu ownerów, że nie sposób policzyć ilu ich było.
Powiedz nam którym z kolei ownerem jesteś jeżeli potrafisz to określić.;)
Wydaje mi się, że jesteś jednym z najgłupszych ownerów tego chara, ponieważ wystarczy że ktoś krzyknie do ciebie o payment a ty lecisz i dopłacasz jeszcze żeby cie next razem nie ruszali. Żal.pl.br.ven~~

Poznanski Rycerz 23-11-2006 19:53

...

Ty powienies najmniej mowic o kupowaniu charow !!

Celmir 23-11-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1094561)
Ty powienies najmniej mowic o kupowaniu charow !!

Raverton weź wyjdź z tego forum
Mam Ci opowiedzieć historie gry Skopem od 1lv??
Ktoś kiedyś rzucił hasło "SKOPO MA NEW OWNERA" i tak się podjarałeś, że do tej pory Ci stoi i starasz się aby inni również ulegli podniecie.
Powtarzam Ci po raz tysięczny, że cały czas jest ten sam owner i Skopo nigdy nie był sprzedany lub też kupiony i ja również nie wydałem złamanego grosza na tibie.
Odezwij się na gg w razie jakichkolwiek "ale" i już nie pisz nic bo poprostu jak czytam to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...czuje się zmieszany.
A tak btw. RAVERTON TO NEW OWNER ale chyba umarł i się nie loguje...:baby:

Boltina89 23-11-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1094554)
Tzn., że ten char miał już tylu ownerów, że nie sposób policzyć ilu ich było.
Powiedz nam którym z kolei ownerem jesteś jeżeli potrafisz to określić.;)
Wydaje mi się, że jesteś jednym z najgłupszych ownerów tego chara, ponieważ wystarczy że ktoś krzyknie do ciebie o payment a ty lecisz i dopłacasz jeszcze żeby cie next razem nie ruszali. Żal.pl.br.ven~~

Skopo~ prosze Cie skoncz temat. Nie jestem zadnym noobem. Moze kiedy skonczy sie wojna a ty czasem sie bedziesz logowal to sie o tym przekonasz...
Nie mam zamiaru Cie pouczac i namawiac do myslenia jaki to ja dobry.
(Aha ja nie opuszczam guildu w potrzebie-patrz Dominiom)

Wole nie wchodzic do Waru. Jesli mnie jednak Lithium zmusi to co?

Ide zjesc kolacje.

PozdroB)

aragorn uczciwy 23-11-2006 20:27

Właśnie, odczepcie sie od Boltiny... ja Jej kazałem płacić i jakos mi nie zapłaciła... wiec tu pierdol ani plotek nie gadajcie... chyba ze z was plotkary jak ze starych bab...

Poznanski Rycerz 23-11-2006 20:38

...

Skopo a ty dalej swoje

Mowie ze lubie sie z toba droczyc. Nie bede mowic na forum niektorzych rzeczy ale ja tez cie kocham ;] kiedys byles inny ... ty juz wiesz o co chodzi. !!

Lukus 23-11-2006 21:11

huh Boltina :O

Xulinor 23-11-2006 21:34

Boze Wy jestescier nie Normalni!! dwalcie sie od Boltiny Czym wam zaszkodzil? to ze nie walczy w war t jego sprawa nie wasza a co do Zmiany Ownera Macie Dowód jakis?;] To sie nie Odzywajcie jak nie wiecie :)

Arkuss 23-11-2006 22:04

Musze sie wtrącić z mała dygresją...
Dlaczego piszecie "War" :/ czy w naszym wspaniałym słowniku nie ma słowa "wojna"?? Wiem ze sie bedziecie tłumaczyc ze to krotszy zwrot itp. ale to jest polskie forum i nie potrzeba tutaj tego typu wyrazow uzywac.

btw. nie wierze w to odejscie Dajmosa :P

Dubo 23-11-2006 22:23

Cytuj:

btw. nie wierze w to odejscie Dajmosa
Wlasnie to polskie forum, wiec skad ten skrot? Pewnie dlatego, ze tak szybciej :)

@ Galana
Nie ma co teraz grac. Trzeba czekac az Lithium zmadrzeje i zobaczy, ze nie ma juz jak grac samym. Duzo ekip sprzedaje eq i idzie na inne servery.
Co do najezdzania na Boltine nie ma to sensu i tak bedzie robic co chce. Wkoncu on posiada swoj rozum i nie musi sie was sluchac. Zaplacil jego wybor - teraz moga od niego czesciej brac "haracz". Jak sie zachowa? To juz tylko jego kwestia.

Lukus 23-11-2006 22:29

Boltina to spoko ziomek jest :** xD
Niewiem co od niego chcecie kupil chara do jego sprawa nie wasza ^.^

Celmir 23-11-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1094675)
Skopo a ty dalej swoje

Mowie ze lubie sie z toba droczyc. Nie bede mowic na forum niektorzych rzeczy ale ja tez cie kocham ;] kiedys byles inny ... ty juz wiesz o co chodzi. !!

No dobra Misiaczku skoro tak mówisz:p
To kiedy robimy GAY PARTY??;)
I LOVE YA :P

Bartol1 23-11-2006 22:55

HWL postanowilo pozwolic sie splacac po promocyjnych cenach :D
Oh YEah!!
Mam nadzieje ze nikt nie jest na tyle glupi zeby dac im pieniazki za free i zginac za kilka tygodni, pod pretekstem lvlowania zeby pomoc Kondzie.
Bylo juz kilka taqkich przypadkow :S
Nie moga sie splacac Konda, Kardear, Oen, Lovize, Grudgiie, Rattzor, Kiggan, Sabrio, Lord-Frazzy, Vidente, Xalade~.
Wiecej tutaj
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1455035
Mam nadzieje ze nie znudzilo wam sie siedzenie w PZecie przez te kilka ladnych miechow :D

Colorion 23-11-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1094966)
HWL postanowilo pozwolic sie splacac po promocyjnych cenach :D
Oh YEah!!
Mam nadzieje ze nikt nie jest na tyle glupi zeby dac im pieniazki za free i zginac za kilka tygodni, pod pretekstem lvlowania zeby pomoc Kondzie.
Bylo juz kilka taqkich przypadkow :S
Nie moga sie splacac Konda, Kardear, Oen, Lovize, Grudgiie, Rattzor, Kiggan, Sabrio, Lord-Frazzy, Vidente, Xalade~.
Wiecej tutaj
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1455035
Mam nadzieje ze nie znudzilo wam sie siedzenie w PZecie przez te kilka ladnych miechow :D

a ja bym na to poszedl, tylko ze nie jestem war participantem
te 30k bym odrobil na zolwikach zanim by po mnie przyszli, a wystarczy troche exivy zeby im nie wyszlo

Xulorin 23-11-2006 23:23

A ja nie wiem czemu ale odbieram Boltine bardzo dobrze, sugerując się tym co tu pisze. Nie mam nic do niego i nawet głupie nie jest ;) chłopak, dobrze gada.

Lukus 23-11-2006 23:29

Nie placcie im bo i tak was znowu zabija

Kurier 23-11-2006 23:38

osobiscie pomysl nie glupi.. szkoda tylko ze...
Wszysc wiemy ze i tak ci co zaplaca padna wczesniej czy pozniej.. odejdziesz od gildi raz.. juz nie wrocisz..
1 lvl na tydzien gdzie oni beda robic 10+ wiec po 2 miechach nie bedzie juz szans wogole z nimi walczyc..

Powiem za siebie- jestem panem swojego czasu- chce to expie, chce to trenie, chce to robie lvl na dzien przez caly miesiac.. i nikt mi nie bedzie tego regulowal "bo mu sie tak podobna"!
Poza tym duma i honor nie pozwola mi zaplacic nawet 1gp osobom, ktore zyja dla wojny i wlasnie tej kasy z paymentow, bo sami nie potrafia zarobic...
A swoja droga jezeli raz byla juz taka sytuacja ze chcieli male paymenty.. tydzien pozniej- pokoj i brak paymentow...
Deja vu?
Szkoda ze "Oni" zaczeli wojne po raz kolejny, male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..)
Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";]

P.S. Xalade~, Sabrio itd.. to sa naprawde wspaniali ludzie, ktorzy walcza o swoje przekonania.. Nie odszedl bym od gildii zostawiajac ich bez mozliwosci gry tylko dlatego ze ja bym ja otrzymal(na jakis tydzien)
Sad but true!
Heads up!

Poznanski Rycerz 23-11-2006 23:47

...

Skopo najlepsze gay party sa z rumciem sexownym plywakiem ;]

@Kurier
Xalade to nei jest dobry przyklad. Nie moze zaplacic bo za szybko expi. Chodzi na jakies walki nie?

Kurier 23-11-2006 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1095044)
Skopo najlepsze gay party sa z rumciem sexownym plywakiem ;]

@Kurier
Xalade to nei jest dobry przyklad. Nie moze zaplacic bo za szybko expi. Chodzi na jakies walki nie?

Xalade~ jest przykladem kogos kto odszedl bo nie chcial wlaczyc i ja i tak ubili..
Wlasnie za takie osoby jak ona miedzy innymi tez tu ejstem..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29.