![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale powiedz tak szczerze - w szpitalu psychiatrycznym przepustki rozdawali czy co, ze tu znow zawitales? |
Cytuj:
ano mamy, przejechalismy sie na laubau :D, wiemy kto miej wiecej dojdzie +/- jak nie chca problemów to niech chwilowa nie expia, nic sie im nie stanie. sczerze mowiac te wszystkie ****e od heluna to tylko random robily nie raz widzialem pod dp ank jak jakis 67 palek ( z rs oczywiscie ) napierdziela ludzi z helunem ... a najlepsze jest :) (to jedna z tych akcji) jak dedli kolesia Channel saved at Fri Apr 06 01:59:58 2007 01:59 Kashrius da'Roc [166]: ye 01:59 Daniheavy Lord [34]: loooooooooooooooooooooooooooool V koles mi wkleja V Daniheavy Lord [34]: hunted why? 01:25 Helun Lirath [130]: for insult 01:25 Helun Lirath [130]: u say im polish Apr 06 2007, 01:18:46 CEST Killed at Level 34 by Helun Lirath macie pytania ? dla nich polacy to jakies scierwo, nie raz jurand, arue i ja jechalismy po helunie, ten gosc zwalal wszystko na polaka, mowil ze omg co za noob to musi byc polak, ze polacy sa biedni i ze graja w tibie zeby sprzedac swoje chary :P, a my pojechalismy po nim i odszedl z arc xDDD ----- 15:45 Thalic Ilunor [112]: ok 15:45 Thalic Ilunor [112]: the the polakkilling begin 15:45 Thalic Ilunor [112]: ciao ----- 19:41 Kashrius da'Roc [167]: :< 19:41 Kashrius da'Roc [167]: who have you killed 19:41 Kashrius da'Roc [167]: :| ? 19:41 Thalic Ilunor [112]: meni polak 19:41 Thalic Ilunor [112]: i no tell co do lisa to dla niego nie liczy sie ten pixel co sie rusza tylko 'ziomki' tgz polaczki, niech sorce z pl zrobia pg to zobaczycie jak dostaniecie po dupie :) brawo dla xenezisa i reszty ktorzy walcza o lepsza iridie ! (piszczie co chcecie) bo bedzie lepsza xD przynajmniej dla nas :P ja was naucze polskosci xD wiecie kazdy zasluzyl na 2 szanse, nigdy nie skreslam czleka za to ze mi cos zrobil daje mu 2 szanse i staram sie mu pomoc xD polak to polak poczytajcie forum... zal.pl :P dla niektorych ta gra to expienie, dla innych wojny, dla innych 'kradziejowanie loota' xD dla jescze innych to cale zycie, dla innych zas zabicie czasu, dla jescze innych nie wiem co xD itd ludzie po co sie tak jechac :| ?niektorzy to jescze dzieci typu divileeeer czy cos i ten 2 co nauczyl sie morda w dol i powtarza przez 15 postów divileeer podaj mi 1 powod dla ktorego po nas ztp jedziesz ? cosmy ci zrobili ? apeluje do wszystkich prosze wyluzujcie i nie piszcie takich durnych postów ktorych nic nie wiecie :P co was obchodzi czyjes zycie :| boze jak chce to niech se gra, skacze bmixem czy kurwa lata na hulajnodze X( What Goes Around...Comes Around... D.O.A. but always Miniek ! :cup: |
Myślę, że gdyby Polacy nie dawali Im powodów do takiego traktowania, to by tak nie było. Mówcie co chcecie, ale "fre item plax" mówi samo za siebie -.-
Co do reszty wypowiedzi Mińka... Zgadzam się. |
Chcialem powiedziec wszystkim ktorzy mnie pytaja czemu nie podoboalo mi sie w zen i poszedlem na war z polakami. A wiec wiedzialem ,ze bede kiedys musial wybrac miedzy gildia Zen a ludzmi z Ventrilo na ktorym siedzialem od dawna , wybralem pomoc moim kumplom z venta , chodz moglem spokojnie siedziec sobie w zenach i expic. Zen to jest naprawde zajebista gildia , wielu ciekawych ludzi tam poznalem ale gdyby polacy przegrali ta wojne to juz nikt nikt nie bedzie sie wyplacal , ale wojne wygramy i bede mogl grac i z Zenami i z Uf :) A gdybysmy jednak przegrali ta wojne to trudno , to jest tylko gra :)
|
Dant - widać ze nie jestes ostanio obeznany z Iridai i nie wiesz co sie dokładnie działo.
Kashu... to było piękne... popłakałem sie ;( 8o Yea Xene, Zen jest zajebista gildia, lecz czasami trza sie postawic. Cya later :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czailem sie na ciebie od jakiegos czasu, duzo w dp ank siedziales z rsem wrzucales ludzia i ktos mi dal ss'a jak jedziesz po kims no to mowie jazda z gnojem... do czasu.... jakis kolo cie hakna nie wiem kto, i napisalem do niego free items plx jak cie rokowal a on dobra idz pod domek no to poszedlem no i odziwo dal mi inva i mowi bier all no to bralem nie patrzalem co byle all xD zapakowalem poslalem i poszedlem. tyle bylo z mojej strony.Sam nie jestem swiety. . . bla bla bla i przestancie pisac te posrane posty typu pier** sie , ty debi***** ja wiem lepiej bo zal.pl :| chociaz reprezentujmy cos na tym forum :| bo laubau z nas polewe ma :< |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Phoenix Napisz mi na gg z Twojego nowego nr ty glupia cipo !!111111111 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A wspomnieliście coś o jakimś PG polskich sorców, ja jestem chętny!!!111onerazjedenitp. |
nasze szwedzki chlopaki cos kobinowaly podawali wszyscy loga na statkach jedni blokowali statek w veno cos knuli:P
kiedy sie doczekamy open battle?;< 22:04 Nasty Sarah [17]: to jest dziwne 22:04 Nasty Sarah [17]: nagle wszyscy sie wylogowali |
Cytuj:
Co do nich to nie wiem, ale ja nie mialem czasu zeby biegac za noobem, co sie pojawilem to byles w dp a zadko biegalem, tyle. I do czego mam sie palancie przyznac ?! Mowie ze cie nie haklem ty zryty durniu ze to nie ja a teraz wal sie na ryj i bede rozmawiac i traktowac innych tak jak oni mnie. Tyle i reprezetuje BIIIIIIEEEDEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!! |
Giń MAaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzkkkkkaarooooooooooo xD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
Ripper czy jak to sie tam pisze :P... Z tego co ja wyczytałem z twoich postów to tak prawdę mówiąc twoim życiem jest tibia i nic poza tym!! Jesteś 15 letnim gnojem który nie ma szacunku do osób walczących o dobro Iridi !!
@war Te każde wojny na Iridi można przypasować do czasów gdy Polska była pod zaborami. Czyli wiele powstań nie udanych wiele bitw przegranych ale nie zapomnijcie że w kacu Polska jest wolnym krajem i niepodległym. Moim zdaniem tak samo stanie się teraz z Iridia. Wiem że to głupie przyrównywać dzieje historyczne do gry ale sytuacja Iridi jest wręcz podobna do historii Polski i miejmy nadzieje że sie to wszystko się skończy tak jak jest zapisane w historii Polski czyli Polacy wygrają i będą niepodlegli. Tylko żeby nie ogarnęła Iridia komuna tak jak to miało miejsce w Polsce :P hehe... WON Z JARUZELSKIM :P hehehe.... ~MaDuS ~Hail Free Irdia :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |
|