![]() |
|
hanys od kiedy pamietam postujesz na tym forum ale najgorsze ze masz hara a wogle sie nie nim bijesz >.<
problem w tym ze na tym forum 80% ludzi co sie wypowiada to Ci co nie graja w tibie albo juz nie graja na tym serwie, pierdola glupoty, kluca sie do tego 10% ktore gra na aurei i tu pisze ale to banda nubow ktore sie wypowiadaja i robia to co wyzej napisalem, ten temat zszedl na psy jakis rok temu i nadal nic sie nie zmienia, szkoda bo tak moze wiecej normalnych ludzi by sie wypowiadalo ale jak widza kto tu pisze to mysla sobie ze nawet nie warto robic konta i nie wiem czemu ten temat jeszcze sie wogle utrzymuje, modki powinny sie nim zajac dawno do tego jeszcze kidler ktory gra i sie wypowiada ale prowokuje |
Quartzer 100,gz ^^
|
Cytuj:
|
<3 Hanys
@Ktos Mam chara w wojjnie, takie male sprostowanie,. Po 2 to nie rozumiem tego ; miec chara w wojnie siedziec na vencie a wogole nie walczyc. Nie widze w tym sensu. Btw. Pociagiem ;P |
Cytuj:
|
dawaj dawaj :)
|
Bilem sie charem do poki nie mialem hacka a nawet 2.
Bo ostatnia glebe zaliczyl jakis pierdolony hacker.Do kupy zjechali mi z 10 lvl.Nie mam kasy blesow pacca. Czemu nie walcze hmmm? Odpowiedz sobie sam... |
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=00486828718645597238
Specjalnie dla Ciebie Sykus |
Ciekawe :)
|
Cytuj:
|
przegralismy tylko 1 open, jeszcze duzo ich przed nami =)
|
Następny w przód :D
|
Cysik :P
Ciekawe jak to będzie… Może wrócę do gry ;) |
Cytuj:
Ssssss*******aj. |
Bez~
Mar 16 2008, 01:11:08 CET Killed at Level 205 by Tooki Toots |
|
nie do konca to dziala
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nastepny bedziesz ty :] |
hehe... nie milo ;/
Ciekawe jak to będzie, niby sie połączyli a i tak przegrywają... Nie wygramy bez dobrego przywódcy ;] a w polskim teamie jest ich ponadto... każdy sie pcha... |
Cytuj:
moim skromnym zdaniem zle zinterpretowales jego posta albo masz jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem, sadze ze on tylko chcial wypisac fraga ktorego na erigu znalazl? @down To samo mi sie nasunelo, ale po co tyle nienawisci :D kochajmy sie i precz z homofobomi :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
pajaca to masz w majtkach. po drugie to ze doszlismy do wojny nie oznacza ze kazdy z kazdym bedzie zyl zajebiscie, a sykus wie o co mi chodzi. i tu nie chodzi o liderow tylko o ludzi ktorzy sa zesrani i nie chca sie sluchac :) |
Wiadomość z ostatniej chwili - Wracam na Aurea 8o
Gruchaman here |
Cytuj:
[CHAR]Gruchaman[/CHAR] Mar 16 2008, 03:19:55 CET Killed at Level 53 by Barton Fink and by energy ;pp Ciekawe kiedy odrobisz dawny lvl =)) |
Cytuj:
|
Spróbuje odrobić ,się nie bój :]
Ale innym charem. |
Cytuj:
Zaraz by przyleciala reszta ekipy, wiec itak by padl, a biorac pod uwage to, ze nie chcial wastowac potionow, dal x loga, to byla chyba jedyna szansa na przezycie, bo watpie ze by mu ktos na pomoc przylecial. @edit Croth Cader Mar 16 2008, 14:38:31 CET Killed at Level 95 by Morixar and by Korr Nulk'Chaos Pela'ko Mar 15 2008, 22:44:40 CET Killed at Level 95 by Fitlich and by Cassixx Marcin Bartas Mar 16 2008, 02:33:24 CET Killed at Level 112 by Tibioholikus and by Wayon Gotin |
@up zeby nie bylo ze sie pucuje NIE BYSZU ? ale ma racje!
Witaj Tibio spowrotem bo dawno cie nie bylo ;> |
Co tam u was słychać po za tym że się znowu przemieszało w teamach.
|
Cytuj:
przeczytaj posty to sie dowiesz... chociaz strata czasu to czytac, nic ciekawego sie nie dzieje. W dupe dostajemy, czyli po staremu. |
[CHAR]Lesik[/CHAR] owned
|
Gajs Kogo wybrać?Na bank nie sorca,zastanawiam się nad drutem..
Edit Wybrałem sorca :] Dostałem od kumpla 22lvl :P A jak sytuacja Fagu?Nie bójcie się wrócił Grucha :0 |
tibioho~
o mnie niech cie dupa nie boli ja se wszystko w swoim czasie odrobie tylko kaska przyjdzie. A tak btw to mnie zabrako mniej niz byszowi on mial 12 sec do x loga ja mialem 6. zreszta mnie to na dobre wyszlo deda wylapac na 3h przed wyjazdem z kraju az sie odechcialo grac i tak byc powinno jak mam nie grac przez pol roku |
Cytuj:
szkoda ze go kupiles ty a nie kto inny bo mozna nim wiecej zdzialac niz robic x loga na ornamencie bez blesow, przeżyć a 30 min pozniej znow sie lognac i sie wypierdolic bo nie mogles juz tam zostac przez jakis czas Na prawde super jestes, tylko szkoda ze nie powiedziales na forum calej prawdy(to co napisalem wyzej) ;< prawda jest taka ze ta postac marnuje sie w twoich rekach, trudno wymagac od kogos zeby umial grac na niej jesli mialo sie max 60lvl? eh |
Ta...ale wyjeżdżając zamiast iść expić to mogłeś coś kupić :)
@up.. Hmm... ^^ |
Cytuj:
|
Aaaaa ch*j Ci w oko!
|
Open won by Inmates ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |
|