![]() |
|
Cytuj:
heh , ciesze sie , ze podobaja sie wam filmiki , w ktore wkladam naprawde duzo pracy. teraz w sumie nie zaluje , ze przez 2-3 miesiace do 5 rano nad sony vegasem siedzialem:P tym bardzije, ze z tym pewnie bd kierowal przyszlosc. Te filmiki to nic, od miesiaca zaczolem bardzo staranie uczyc sie Adobe After Effectu (od miecha dzien/noc do 4-5 rano testuje rozne efekty :P), a te filmiki (Victeron , Trailer o Magra Ots) to byly probki. Takze od 2 tygodni~ robie filmik o Kyra Warze. Jutro z rana umieszcze trailer , nad ktorym 'Postaralem sie bardzo'. No a gdzies pod koniec Marca wyjdzie full film. Mysle, ze czegos takiego jeszcze nigdzie na youtubie nie zobaczyliscie... PS: Antek i reszta ziomkow: dzieki wam wielkie , ze staracie sie w przeciwienstwie do innych oceniac moje filmiki tak , jak sie wam podobaja , a nie ze wzgledu 'pamietam tego maga , wjebal mi sie na respa , to go zjade na forum'. Kazde wasze poprawki typu: napisy , wiecej/mniej tekstow/jakosc tekstow/inna muzyka za kazdym razem analizuje i w nastepnym filmiku staram sie poprawic. Takze wielkie dzieki za szczere komentarze, bo pomagaja mi w tworzeniu. Mimo , ze mielismy troche problemow ( Xaaro , dp Carlin :P ) to jestescie mi jak rodzina. Takze dzieks:) |
Darmowe korekty co do j. angielskiego
<------- PM |
Nie rob ze mnie debila Jaz:p nie mam problemow co do czasow etc , jedyne problemy jakie mam od zawsze to koncowki typu 'the , a , an' itd , albo 'in , on , at...'
to sa drobne pierdolki , no ale glupio wyglada jak ktos pisze np. 'in morgana lands' , wiec staram sie to nadrabiac:p http://www.youtube.com/watch?v=m29E-H-L3AY - link do trailera , 5 stars i subskrypcje dajcie jak sie spodoba:) pozdro |
No no, widać, że się rozwijasz :] najlepsza akcja z tym palkiem 240 na goromie, szacun
|
Cytuj:
2 srebra w winter zdobyl... |
Angelos, filmiki robisz super, ale ten angielski :/ Naprawde popros kogos żeby Ci napisał te teksty. Jacuś zna angielski bardzo dobrze, ja też tam troche znam. Wystarczy poprosic i podeslac tekst do poprawki :P
|
Cytuj:
Przykładowo "togather founded". Dwa słowa, dwa błędy, w tym jeden w związku z formą czasu przeszłego. Raz - together. Dwa - found (forma przeszła od czasownika find, przy formach czasowników nieregularnych nie dodajemy końcówki -ed). |
Cóż, moim zdaniem angielski w dzisiejszym świecie nie musi być super dokładny, pozbawiony błędów gramatycznych, czy przedewszystkim super gramatycznie napisany. Ważne żeby był komunikatywny. Oczywiście jakieś rażące w oczy literówki nie powinny mieć miejca w takich filmach, ale zauważcie, że w profesionalnych filmach, trailerach gramatyka nie ma takiego znaczenia, liczy się aby tekst był łatwy, zrozumiały, dla przeciętnego odbiorcy, który pewnie nie ma certyfikatów z tego języka.
Twoje filmy ? robią na mnie bardzo pozytywne wrażenie |
Cytuj:
|
no teraz to te 30 bd spadac od bravehearts bo bsp ppl za duzo jest...:F
|
[quote=Gonzo;2735991]Oczywiście, że masz problemy. I to spore, jak na osobę z takim ego.
- z takim ego ? :) wywyzszam sie ? tak jak powiedzialem , zdarzaja mi sie bledy , jednak widzisz - bledy gramatyczne tego typu nie przeszkodzily mi w napisaniu matury rozszerzonej na dosc wysoki wynik. I tak przy okazji , to jestem dyslektykiem. Zobaczymy , jak tobie pojdzie , bo z tego co wiem , to jeszcze nie pisales :) wogule to Tjocke (bo to Ty , z tego co pamietam) jak gadalismy na vt z jamonami i innymi spainami , to jedyny masslog jaki poprowadziles zostal stlumiony w 4 i pol minuty , od flow nikt nie padl , od nas chyba 6 osob :) bo nie potrafiles szybko dac przekazu. No i dostales lekki opierdol od Salera , to tak na boku.. czasami lepiej jest poslugiwac sie biegle jezykiem , niz znac 'koncoweczki' i gadac z predkoscia ' JA , CHCIALEM , POWIEDZIEC '.. to tyle odemnie co do angielskiego :) @Whisperwind dokladnie , co Gimli napisal - nie zwracam uwagi glownie na poprawnosc slowek itd. Staram sie , zeby czasy sie zgadzaly i przekaz byl latwy. no nie da sie w 6 roznych sposobach napisac 'This Year' , bo ten jeden jest najlatwiejszy i najbardziej komunikatywny. Tak samo jak nie uzywam koncowek 'Since , For , An , A , The' poprawnie i nie patrze na zasady typu ' the nie moze wystepowac w liczbie mnogiej' bo jak mysle nad konstrukcja filmu, to takie cos wypada zupelnie z glowy. No ale dzieki za rade , bo w przeciwienstwie do 'Boskiego amorozo z gory' chodzi Ci o przekazanie czegos na przyszlosc , a nie wywyzszenie sie w stylu 'tu taki i siaki blad , ja bym tego tak nie napisal' |
Do usług, wiesz gdzie mnie znaleźć :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W sumie nie moja sprawa, co miałem do powiedzenia to już powiedziałem. |
Co do twoich wypowiedzi mozna by sie bardzo rozpisac , ale mysle , ze zadowole sie po prostu wypowiedza Boguslawa Lindy:
PIERDOL SIE btw. co do matury: Na maturze sprawdzaja komunikatywnosc glownie. Owszem , chodzi takze o spojnie i poprawnosc gramatyczna , ale Ty masz 'jak Oni to mowia' umiec dogadac sie po Angielsku , a nie pisac poematy. Wiec urodziles sie w Angli ? masz fart , ale dalej szybko nie umiesz mowic. @Bardoleks no wlasnie o tym mowie , nie pamietam dokladnie juz , czy 'a , an' sie nie daje do mnogiej , czy do 'the'. Pozatym juz nie chodze do szkoly i nie powtarzam jezykow , a dyslekcja ma to do siebie , ze z trudem zapamietujesz i szybko zapominasz. Ale dogadac sie umiem bez wiekszego problemu , wiec to mi wystarcza |
@Angelos: hahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaa hahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahah ahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahaha hhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahaha hahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahah ahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahah aahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhah ahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhaha hahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahaha hahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahah ahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhah ahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahh ahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahah
Tyle w tym temacie. |
Ehh Angelos napisz powieść na temat swojego życia. Zapewne zyska miano bestsellera, ale skończ już użalanie się nad sobą na tym forum. Założę się, że połowa osób czytających Twoje posty skarży się na bóle głowy.
@Meruś: Weź zrób tutaj porządek z tym Angelosem bo śmiech xD. Tak wiem zdradziłem. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Teraz połączę dwa posty nade mną: Cytuj:
Cytuj:
btw. Wreszcie jakaś porządna napinka! |
Roberto , co sadzisz o tym , zebym opowiedzial Ci , jak upierdolilem twojego rl'a pod Carlin Dp ? :p (jak niby byl hackniety:) , btw. dobra brednia) , a potem mi wkrecal , ze zajebalem soul stona ? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chill ludzie : ) chcecie się wyładować to KYRA WELCOME !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej kurwa jednoreki wez skoncz pierdolic smuty, bo to fajne nie jest. Ciagle gadasz KYRA KYRA KURWA KYRA to chodz tu sie poorać jak nie to s*******aj.
Lubie Cie ale to co Ty zacząłeś pierdolić jak do żydów poszedłeś to przechodzi wszystko |
po co mam iść na nudną morganę, jak kyra to jest konkret server na którym chodzi tylko o walkę, a to że lubisz rpg, gl ; ) a że zacząłem gadać na was, to tylko i wyłącznie zasługa tych ludzi, którzy mieli iść za mną nawet w ognień, aby rozjebać flow, więc chill mały : )
|
antus nie przeklinaj!!!!!
@zyd- nie masz isc na morgane, masz isc z morgany, jak gowno na bucie... niby cie sprzatnelismy a ciagle smierdzisz w sumie sie zgadza zyd tylko w ogien moze isc |
W OGIEŃ ABY ROZJEBAĆ FLOW.
Lubię to! Klik. |
Cytuj:
--- Elooo dodał 4 minut i 28 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw sprzedam 200ms na kyrze + 3kk - 1200zl :P @eloo czemu sie nie ujawnisz, cipko? macie server to czego sie bac? przeciez ode mnie wpierdol nie dostaniesz? |
Słyszałem ostatnio taki temat ze pan victeron potrzebuje szybszego respa i pragnie zrobic takc zeby na morganie bylo kolo 700 osob ;] czy nie myle sie?
|
Cytuj:
|
Ta, jak kazda inna postac ktora gralem po 2-3 tygodniach expienia.
/jak zwykle odwracasz kota ogonem. pozostaje jedynie miec nadzieje ze w koncu sie dowiem jakim charem grasz :))))) |
szkoda gadki jaco
|
Cytuj:
__________________________________________________ __ Cytuj:
http://img502.imageshack.us/img502/3627/cwaniak.png Przyjmujesz to wyzwanie, czy wypi3rdalasz stąd szpagatami ? Czekam z niecierpliwością --- viov dodał 3 minut i 8 sekund później --- Aha Elooo, chcialbym tez dodac ze jestes dla mnie kurwa zerem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |
|