Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

FajerWarjor 03-04-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqromantha (Post 1348991)
To jest ponad 50%.

Czytam, ten temat od ok. 500 strony (ale wy szybko to stukacie) i zauważyłem, że przeciwko ciągle krytkowanej Catrishi (sorry, ale mogłeś grać charem płci męskiej) nie został postawiony żaden argument. Nikt nie potrafi powiedzieć, co zrobił źle w POI, komu ukradl chara (rozmawiałem z osobą, od której go otrzymał), jak ukradl d-arma. Po prostu wszystkim Polaczkom z Galany żal rzyć ściska, że jest Polakiem i włada Galaną (oczywiście nie sam).

PS. Hunta kogokolwiek się nie boję, gdyż nie gram już na Galanie.

lol, ty to ejstes..
w poi neiwiem co zrobil zle niewidzialem movie, ukradl chara i tyle wazne ze wszyscy wiedza jak i komu ciebie to juz niepowinno obchodzic ;]
Galana on nie wlada tylko jego gildia, kiedy nie maja zazka to ich jedyny hlv knight dla blokowania a on dla tej gildii poza wojna jest tak wazny ze hoho :D

Edit: Zapomnialem dodac ze chamsko ukradl d-arma
Edit2: Zapomnialem dodac ze zazek jest sharerem i frajerem a tacy zwykle sa hacked jestem hunted :(((((( nie noooo ;(

Black_Cat 03-04-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1348931)
zapomnialem o tobie daj nick xD uhahuAUauhuha

ad~ ciebie to kocham pamietaj xD

Ale ja jestem protektet by konda jak skopo B)

hahahaha :D :D :D

Neqromantha 03-04-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1349059)
lol, ty to ejstes..
w poi neiwiem co zrobil zle niewidzialem movie, ukradl chara i tyle wazne ze wszyscy wiedza jak i komu ciebie to juz niepowinno obchodzic ;]
Galana on nie wlada tylko jego gildia, kiedy nie maja zazka to ich jedyny hlv knight dla blokowania a on dla tej gildii poza wojna jest tak wazny ze hoho :D

Edit: Zapomnialem dodac ze chamsko ukradl d-arma
Edit2: Zapomnialem dodac ze zazek jest sharerem i frajerem a tacy zwykle sa hacked jestem hunted :(((((( nie noooo ;(

Po kolei. Skad wiesz, że ukradł chara? Masz dowody? Rozmawiałem z byłym właścicielem tego chara, oddał go dobrowolnie. Glidia, to nie jest przedmiot, rzecz, lecz ludzie, więc nie popełniłem błedu piszać, że włada wraz z kilkunastoma osobami Galaną.

Skoro, wiesz, jak ukradł to powiedz jak. Tylko nooby rzucają słowa na wiatr, tak jak ty.

Black_Cat 03-04-2007 18:42

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1602447

Aylitha hacked again? :S

thewojtek 03-04-2007 19:22

@up

Tak

@Catri

W sposob hamski i nie godny normalnego czlowieka ukradl d hemlet i d armor Lady slodziutkiej

Yuge 03-04-2007 20:08

cati noob :D

Cataclism 03-04-2007 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1349212)
@up

Tak

@Catri

W sposob hamski i nie godny normalnego czlowieka ukradl d hemlet i d armor Lady slodziutkiej

widze ze malo wiesz i masz ochote na pussy madzi lol

Eskimos 03-04-2007 20:32

Mam pytanie:
Jestem elite knigtem ze skillami 70/70. Na czym wedlug was najlepiej skilowac z takimi skilami, czy skilowac z crowbara a moze cluba( bije z broni obuchowych) i czy skilowac na full defie, czy na balance??

Z gory dziekuje za odpowiedz;)

Lord Hybrid 03-04-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eskimos (Post 1349385)
Mam pytanie:
Jestem elite knigtem ze skillami 70/70. Na czym wedlug was najlepiej skilowac z takimi skilami, czy skilowac z crowbara a moze cluba( bije z broni obuchowych) i czy skilowac na full defie, czy na balance??

Z gory dziekuje za odpowiedz;)

Napisz do mnie w grze. Wytłumacze Ci

aragorn uczciwy 03-04-2007 20:56

Cytuj:

Mam pytanie:

Z gory dziekuje za odpowiedz
Na HWLach skilluj, bierzesz avengera jak walisz z clubow i bijesz catrishie, to najlepszy sposob na skillowanie bez hunta.

Cytuj:

Po kolei. Skad wiesz, że ukradł chara? Masz dowody? Rozmawiałem z byłym właścicielem tego chara, oddał go dobrowolnie. Glidia, to nie jest przedmiot, rzecz, lecz ludzie, więc nie popełniłem błedu piszać, że włada wraz z kilkunastoma osobami Galaną.

Skoro, wiesz, jak ukradł to powiedz jak. Tylko nooby rzucają słowa na wiatr, tak jak ty.

Typowy przyklad na to, ze po ziemi stapaja nooby... wiemy i juz! idz z forum jak nie garsz na galanie...

PS. Cati a ja tez chce hunta:( Fajkowy-Lolus

Neqromantha 03-04-2007 21:29

A pod, którą część defincji nooba podpadam? Nie znam cię, ale już wiem, ze jesteś noobem, bo wybrałeś noobowy nick.

Nie będę ci tłumaczył, kto to jest noob, bo z takim doświadczeniem w grze (głównie staniu w depo, tyle czasu mieć taki badziewny level) już powinneś to widzieć. Najważniejsze, noobem nie jest ktoś, kto ma inny zdanie od ciebie, zapamiętaj to sobie.

PS. Newbie się, grzecznie pyta o pomoc, a ty się z niego nabijasz.

Mlecziii 03-04-2007 22:06

O d arm już pisano wcześniej .Po Cati wszyscy tak jadą bo była w HWL gdzie prawie wszyscy byli rasiśtami .Dla newbie są inne działy .
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqromantha (Post 1349519)

Co robi to już jego sprawa.

Poznanski Rycerz 03-04-2007 22:24

...

Cati doszla do wojny w jej polowie ^^ wiec juz go tak nie wywyzszaj xD

Btw. Ukradl demon arm

sliver 03-04-2007 22:33

to juz tutaj chyba bylo ze 3 razy roztrzesione. Cataclism mial pasy do lady slodziutkiej, a gdy go w*****la zajebal itemki. shakowal zazka za to, ze ukradl (wczesniej skardzionego armora) wiec taki z tego wniosek, ze powinno go spotkac to samo. Dodajac do tego kradziez chara na 120 levelu poprzez hmm... zastraszenie prawdziwego ownera kolegami z podworkowego trzepaka powinno sie go powiesic??

Poznanski Rycerz 03-04-2007 22:36

.

@up

Nic dodac nic ujac. Ale czy to on zazka jebnal?

Cataclism 03-04-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1349689)
to juz tutaj chyba bylo ze 3 razy roztrzesione. Cataclism mial pasy do lady slodziutkiej, a gdy go w*****la zajebal itemki. shakowal zazka za to, ze ukradl (wczesniej skardzionego armora) wiec taki z tego wniosek, ze powinno go spotkac to samo. Dodajac do tego kradziez chara na 120 levelu poprzez hmm... zastraszenie prawdziwego ownera kolegami z podworkowego trzepaka powinno sie go powiesic??

jestes takim bez mozgiem ze szkoda gadac chara dostalem na 107 lvlu mozesz pogadac ze spiegolem na tym forum ma konto zazka hacknol tobbe(dredix) glupi debilu co nic nie wie nie wypowiadaj sie, a d-arm mialem reson zeby zabrac wkoncu nawet sam robilem nia ani~ a nawet jak bym nie mial to mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha juz cie nie nazwe bo dostane banna BAJ

ButcHer-Szalony 03-04-2007 22:45

debil z ciebie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1349689)

//// hummm pass mial itemki zabral za obraze.... hack zazka co za debil z ciebie jak nie umiesz czytac to idz do mamy zeby ci poczytala (przytulanke) a pozniej walniesz jej graty na klate i siema :] a aaaaaa co do zabrania postaci jak nie wiesz to nie pisz glupot ..... koles dostal 1 sztuke i zaczol uciekac :P i bylem sam :P emaaaa pety

Wrobelmm 03-04-2007 22:46

Catrishia jaki kozak, wszystkich huntuje, aż smierdzi gownem na tym forum bo sie wszyscy boja teraz tego zlodzieja

PS. Huted? ;p

Wrobelmm 03-04-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1349707)
jestes takim bez mozgiem ze szkoda gadac chara dostalem na 107 lvlu mozesz pogadac ze spiegolem na tym forum ma konto zazka hacknol tobbe(dredix) glupi debilu co nic nie wie nie wypowiadaj sie, a d-arm mialem reson zeby zabrac wkoncu nawet sam robilem nia ani~ a nawet jak bym nie mial to mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha juz cie nie nazwe bo dostane banna BAJ

"mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj"

Prawdziwy Patriota! Matki tez nienawidzisz?
No, chyba, że jesteś jakimś murzynem tylko, że w Polsce mieszkasz.

Black_Cat 03-04-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrobelmm (Post 1349712)
Catrishia jaki kozak, wszystkich huntuje, aż smierdzi gownem na tym forum bo sie wszyscy boja teraz tego zlodzieja

PS. Huted? ;p

Masz rację, przy okazji chciałem Ci pogratulować wszechprzeszkadzającego debilizmu na poi :*

"Catri" powiedz na osiedlu dla koleżków że masz na nich wyjebane (o ile ich masz) wszystkich bo są Polakami ;]
Wrobel co Ty pierdolisz o murzynach jako jego idolach jak sam masz w avatarze xD

aragorn uczciwy 03-04-2007 22:59

Cytuj:

Prawdziwy Patriota! Matki tez nienawidzisz?
Tak ja kocha, ze codzien nawala ja metalowym krzeslaem, bo all drewiane jzu pewnie polamal, najlepiej jedz do szwecji, tam masz "kumpli"

Cytuj:

zazka hacknol tobbe(dredix)
Wow, myslalem ze dredix to idiota, ale okazalo sie, ze nie jest taki zly..:P

Cytuj:

Racja

Cytuj:

To nie ejst Newbie, tylko pewnie nie chce mu sie sprawdzic czy idzie lepiej na defie, czy na balance, i walnol posta na forum...

Cytuj:

A pod, którą część defincji nooba podpadam?
Wszystkie przeczytaj ten teamt od poczatku, a puzniej sie wypowiadaj, na all twoje n00bowskie pytania byly juz odpowiedzi

Ps. Klałny jedne xD

Poznanski Rycerz 03-04-2007 23:34

...

@up
Najwiekszym clownem jestes ty. 12 latku zaslepiony gra. Twoj subiektywizm tak ci zaslepia postrzeganie ludzi ze to masakra. Catrishia nie zhakowal zazka ty trollu forumowy. TO po grzyba piszesz racja pod tym co napisal sliver. Catrishia nie jest taki jak go malujesz. Kiedys bylem z nim/albo drugim na hydrach, i byl w porzadku wiec zamknij morde. Ty jestes tak zalosny, ze nawet fraga na ciebie bym na noob charku nie zmarnowal.

@catri
1000 zlotych? eee... Zalezy jakie sie ma wyksztalcenie, z zawodowym albo podstawowym to gdzies tyle sie wykreca. Ale jako palacz na gorzelni wyciagasz 1200 przy 8 godzinnym trybie pracy z nockami ^^

Black_Cat 03-04-2007 23:38

Z BARDZO dobrym wykształceniem wyciągasz 10.000, nawet w małym mieście ;]

Poznanski Rycerz 03-04-2007 23:43

...

Zara o pensjach zaczniemy gadac. BEz matury do 1500 jakos tam dojedziesz.
Chyba ze bedziesz pracowac w stajni i bedziesz instruktorem to wtedy moze nawet wiecej- tam nie potrzeba inteligencikow. Jakbys np. Duzo tirem jezdzil tez bys ladnie ssal kasy. Albo kradl ... tu mozna wiecej

Black_Cat 03-04-2007 23:49

Cataclism pierdoli jakie to my mamy złe warunki ;]
Bez nauki taaaaa, a jak jedziesz do Londynu sprzątać to oni się śmieją bo to dla nich grosze ;) Tak jak by do nas przyjechał ktoś z biedniejszego dalekiego wschodu. U nas to grosze i śmiech na sali, u nich duże pieniądze, podobna sytuacja jak z nami i zachodem. A więc o czym Ty pieprzysz Cat~?

sliver 04-04-2007 00:04

dobra zdawalo mi sie ze z tym hackiem, to na tym forum gdzies pisales jakies 10 stron temu "Ze ktos tam znalazl demon arma w domku zazka i to bylo podstawa do hackowania zazka przez kogos tam" moglem zle to zrozumiec czy cos. wiec nie sugerowac sie ta czescia mojego posta. a czytajac twoja "Cieta riposte" chce mi sie smiac bo wpadasz w jakies dzikie furie chyba i rzucasz we wspolokatorow taboretami jak 12 latek chodz tego tez nie jestem pewien ;) poprostu zal. ;p

i nie kazdy kurwa Polak bedzie pracowal za 1000 zeta miesiecznie, reprezentujesz soba poziom przedszkolaka wypisujac takie bzdury, normalnie az zal to komentowac -.-' . tobie sie juz calkiem we lebie przewrocilo sam tylko nie wiem od czego, chyba od przebywania wiecznego wsrod szweduchow. powiedz swoim rodzica przy obiedzie, ze sa pojebani bo sa polakami a sadzisz tak bo ci zazek z toxo na gc wmowili, wyrob sobie zawod w tehnikum wyjedz na zachod pracowac najepiej do szwecji bedziesz szczesliwy, zmienisz paszport nie worcisz juz, a wszyscy beda zadowoleni "baj" >.< (zeby nie bylo ze sie czepiam na forum rodzicow, bo do nich nic nie mam tylko zwracam uwage na pojechana w dupsko wg. mnie wyznawana przez cataclisma)

Cataclism 04-04-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1349871)
dobra zdawalo mi sie ze z tym hackiem, to na tym forum gdzies pisales jakies 10 stron temu "Ze ktos tam znalazl demon arma w domku zazka i to bylo podstawa do hackowania zazka przez kogos tam" moglem zle to zrozumiec czy cos. wiec nie sugerowac sie ta czescia mojego posta. a czytajac twoja "Cieta riposte" chce mi sie smiac bo wpadasz w jakies dzikie furie chyba i rzucasz we wspolokatorow taboretami jak 12 latek chodz tego tez nie jestem pewien ;) poprostu zal. ;p

naucz sie czytac po pierwsze po drugie mam rodzine w irlandi i tam zarabija 4 razy wiecej niz tu w przyjemnej pracy robia to co lubia ale ty jestes zbyt pust zeby to zrozumiec mam nadzieje ze zostaniesz w polsce i bedziesz pracowac za te pieniadze co sa i bedziesz wesoly buziaki

sliver 04-04-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1349904)
naucz sie czytac po pierwsze po drugie mam rodzine w irlandi i tam zarabija 4 razy wiecej niz tu w przyjemnej pracy robia to co lubia ale ty jestes zbyt pust zeby to zrozumiec mam nadzieje ze zostaniesz w polsce i bedziesz pracowac za te pieniadze co sa i bedziesz wesoly buziaki

skomentowal bym to czy naprawde "robia to co lubia" i czy sa tacy tam ze wszystkeigo zadowoleni. jezeli sie w nich w rodziles to nawet nie chce myslec na czym tyle zarabiaja podpowiedz: [cataclism zlodziej].

Ale...
w dupie mam zyciorys twoich rodzicow, co nie zmienia faktu ze jestes jakis ograniczony w kolko pierdolisz jakies bzdury o zarabianiu i o tym ze wszyscy poalcy to pojeby. nie chce mi sie z toba gadac.

Cataclism 04-04-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1349916)
skomentowal bym to czy naprawde "robia to co lubia" i czy sa tacy tam ze wszystkeigo zadowoleni. jezeli sie w nich w rodziles to nawet nie chce myslec na czym tyle zarabiaja podpowiedz: [cataclism zlodziej].

Ale...
w dupie mam zyciorys twoich rodzicow, co nie zmienia faktu ze jestes jakis ograniczony w kolko pierdolisz jakies bzdury o zarabianiu i o tym ze wszyscy poalcy to pojeby. nie chce mi sie z toba gadac.

piszesz jaki jestem a nawet nie znasz mnie w grze jestes beznadziejny jak sie ciesze ze tempie takich jak ty

sliver 04-04-2007 00:44

skad mozesz wiedziec jaki jestem w grze skoro od pol roku nie gram na galanie. znam cie, bo widze jakie glupoty wypisujesz na forum i jak glupkowato sie zachowujesz. tepic to ty mozesz sobie insekty w domu. tak btw. bo zabijajac "pare pikselkow" na ekranie monitora (co nie bylo akurat Ci dane w moim przypadku) nikogo nie wytepisz. w dodatku znowu piszesz jak przedszkolak.

Heelto 04-04-2007 00:48

Dobra bede szczery Catrishia jebiesz zgniłym jajem i tak cię tu nikt nie lubi więc wy*******aj !

Cataclism 04-04-2007 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heelto (Post 1349928)
Dobra bede szczery Catrishia jebiesz zgniłym jajem i tak cię tu nikt nie lubi więc wy*******aj !

hunted menz

Cataclism 04-04-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1349925)
skad mozesz wiedziec jaki jestem w grze skoro od pol roku nie gram na galanie. znam cie, bo widze jakie glupoty wypisujesz na forum i jak glupkowato sie zachowujesz. tepic to ty mozesz sobie insekty w domu. tak btw. bo zabijajac "pare pikselkow" na ekranie monitora (co nie bylo akurat Ci dane w moim przypadku) nikogo nie wytepisz. w dodatku znowu piszesz jak przedszkolak.

przejmujesz sie ta gra jak by to bylo twoje zycie dzieciaku

Morbom 04-04-2007 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heelto (Post 1349928)

nie ten użyt~

Chciałbym dodac żebyś wy.p.i.e.r.d.a.lał do swe może wyliżesz im dupsko i bedziesz mial pro by they for ever ;)

btw. nie gram na galanie

Cataclism 04-04-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1349931)
nie ten użyt~

Chciałbym dodac żebyś wy.p.i.e.r.d.a.lał do swe może wyliżesz im dupsko i bedziesz mial pro by they for ever ;)

btw. nie gram na galanie

ciesze sie

sliver 04-04-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1349930)
przejmujesz sie ta gra jak by to bylo twoje zycie dzieciaku

omg,moje slowa nie odnosza sie do gry tylko do twojej postawy, jestes glupi :o dobranoc

Cataclism 04-04-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1349939)
omg,moje slowa nie odnosza sie do gry tylko do twojej postawy, jestes glupi :o dobranoc

nom poznales mnie po postawie w grze gratz widocznie ty w rl biegasz i zabijasz spidery lol

Cataclism 04-04-2007 01:12

z tego co widze to nawet nie mozesz isc spac tak cie rozmowa wciagnela bo nadal jestes na forum ziomek radze ci sie ogarnac w rl i nie grac juz w tibie bo cie psuje lol

ps. ide spac i mam wyjebane na to co wy mowicie wiec piszcie dalej bo smiesznie sie was czyta pety ;p

Morbom 04-04-2007 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1349945)
z tego co widze to nawet nie mozesz isc spac tak cie rozmowa wciagnela bo nadal jestes na forum ziomek radze ci sie ogarnac w rl i nie grac juz w tibie bo cie psuje lol

Tobie już poczucie tożsamości narodowej popsuło ;(((

Toca 04-04-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1349945)

ps. ide spac i mam wyjebane na to co wy mowicie wiec piszcie dalej bo smiesznie sie was czyta pety ;p

Hmm, mowisz do wszystkich, ze przez gre nie maja zycia w rl, w zyciu zabijaja spidery, ty grajac w ta gre zmieniles nastawienie do swoich rodakow...

...taki jakis tam szwed nie dosc ze ma caly rok zimno, to nie pije polskiej wodki na codzienn :king: xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09.