![]() |
|
Cytuj:
|
2617524 milosz 15 moje gg :P
a tak jak mowilem :D ze mialem ochote na szmate na glebie i sie doczekalem :D Vilu¶ ofc :D |
poprostu juz wiemy kto byl spy u nas w gildi :p
a tak krzyczeli jakie to ng jest nie uczciwe i szpieguje |
Cytuj:
Jesli ktos invitjuje kazdego przypadkowego noobka to pozniej wychodzi jak wychodzi..:baby: i wy Pro mastahy z NG tego nie wiedzieliscie...8o8o8o pzdro |
spy byla osoba , w miare zaufana :)
|
Cytuj:
|
@up
Swiete slowa! |
grozisz mi ?!
|
Cytuj:
|
Misieq on ci nie grozi :D rzucil mala aluzje do ciebie ;) np :D
|
[CHAR]Fozivo[/CHAR]8o8o hit the flooooor:baby:
|
kolejna szmata gleba :D
|
@Kiroy
to byl akurat tekst z filmu Job :p _/ For better obisidia 23:02 Heldrax [116]: wachaj jaja 23:03 Heldrax [116]: wachasz? 23:04 Heldrax [116]: lubisz je co nie ? 23:04 Heldrax [116]: suk 23:04 Heldrax [116]: suko |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35810 << Widok Yunichiego i cos smutnego na deser :
22:45 Azared Eagon [180]: yo know thet you cant pay out from war. now. :( if you dont give me the backpack Mój fast hand roxando:D |
prosze,prosze kolejny peszek8oJan 04 2008, 22:42:34 CET Killed at Level 95 by Galvaris
and by Yunichi |
Cytuj:
|
tacy ludzie maja rzadzic obsidia ?XD
|
Lepiej jak beda rzadzic ludzi typu alexus tari ktoryna pytanie kumpla "why u atk me" odpowiada "ur polack" ? Nie no wybacz ...
|
jezeli ktorys serwer z rzedu polaczki nie znaja swojego miejsca w szeregu to cierpi na tym cala masa.
|
Cytuj:
twoje posty mnie irytuja! jestes taki tepy czy robisz to specialnie...?! czyli ty znasz sowje miejsce i lubisz podpozadkowywac sie byle plebsowi ze swe ! jak widac lubisz byc pomiatany i nie mow mi ze nie bedziesz bo zapewne sie to szybciej lub pozniej stanie.. My w przeciwienstwie do Ciebie mamy ambicje i nie damy z siebie robic cieci, przydupasow.. I skoncz sie czepiac byle bzdurnych slow ktore wylapujesz co trocvhe i wklejasz bo zal patrzec wszystkim chcesz udowodnic ze bedziemy zle rzadzic wy juz mieliscie swoja szanse i kazdy widzial i odczul na sobie kaprysy swe... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |
|