Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Xantro 25-10-2008 21:58

Rayza, jestem po twojej stronie ! Ale anime też lubie obejrzeć ^^

@Down:

Jeśli chodzi o hentaie też jestem po twojej stronie ^^. Do takiego np. "My Darling" to se nawet czasem wracam ^^.

Rayza 25-10-2008 22:02

@ddos
soul eater,to love-ru [manga]
@xantro
mi chodziło głownie o hentaie etc. ale to fajnie xD
@manga
mi chodziło o to ze dużo osób nie czyta mang z lenistwa a nie ze nie lubie anime etc. : p

@down
99% filmów hentai ssie [n/c]

Suhayl 25-10-2008 22:31

Co do Hentai'ów to obejrzałem tylko Discipline i jakoś nie mogłem znaleźć potem chwili, jak nikogo nie było w domu ;P
A Higurashi dalej się zasysa. Ten mój net ;;<

Zalgadis 25-10-2008 23:22

up@
Rotfl

Topic@
Anime jest fajne do oglądania jeżeli ma 20-40 odcinków, nie 400000000 jak naruto/bleach i jest już zakończone jak np. Love Hina <3

Serious Sam 25-10-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 2311091)
Topic@
Anime jest fajne do oglądania jeżeli ma 20-40 odcinków, nie 400000000 jak naruto/bleach i jest już zakończone jak np. Love Hina <3

Anime Love Hina ssie w porównaniu do mangi.

Rayza 25-10-2008 23:44

ta tak samo jest z chobits =]
a w czwartek po urodzinach jadę kupic Chobits'y w komikslandi x]

Xantro 25-10-2008 23:56

Ta, Disciplines niezłe ^^.
A ja regularnie z mang czytam tylko : Naruto, Bleach, Soul Eater i Monster Hunter Orage (które serdecznie polecam) :P. Reszta to albo zakończone serie albo one-shoty;p. No i anime Ranma 1/2 ssie w porównaniu do mangi która IMHO całkiem niezła ^^
@Edit:
Macie może suby do 5 ep. To Love-Ru?

Otakuma 26-10-2008 00:24

@Zalgadis
Krótkie serie są na pewno bardziej treściwe, ale naruto mi sie podobał podobał(filerów nielicząc) z shipudenem trochę cięższa sprawa, bleach natomiast kuleje od momentu bałntów. Jedno jest pewne, wszystko ma jakiś koniec i te " tasiemce" też sie kiedyś skończą ;).
Z 40 odcinkowych serii świetny jest death note, kto nie widział niech żałuje.

Xantro 26-10-2008 00:44

Podobno Code Geass jest świetne, za tydzień może dwa się do tego zabiore ;]
@Down: Angielskie suby... Oglądanie z polskimi to wręcz grzech, są do dupy...

Rayza 26-10-2008 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2311136)
Ta, Disciplines niezłe ^^.
A ja regularnie z mang czytam tylko : Naruto, Bleach, Soul Eater i Monster Hunter Orage (które serdecznie polecam) :P. Reszta to albo zakończone serie albo one-shoty;p. No i anime Ranma 1/2 ssie w porównaniu do mangi która IMHO całkiem niezła ^^
@Edit:
Macie może suby do 5 ep. To Love-Ru?

animesub.info?

Grocix 26-10-2008 01:07

@Xantro
CG jest wspaniale ;) I o wiele lepsze niz DN.

Kramer 26-10-2008 01:53

No wiec znowu sie troche wypowiem w temacie jak iz rzadko mam okazje..

@Rayza
Cos tam sie pytales o chapie z porwania mizore ,a wiec nie mam zielonego pojecia bo skonczylem na bodajze 28 ch : P

@All
Zaczeliscie o hentaiach , no wiec skoro was tak to ciagnie to obejrzyjcie se Manage a twins albo akiba girls

I tak btw obejrzalem drugi raz Golden Boya i wrazenia takie same jak za pierwszym razem , zajebicho!11!!

Grocix 26-10-2008 01:58

A ja obejrzalem 4 odcinek RtVC2 i stwierdzam, ze sobie odpuszczam - zaczynam czytac mange. Czemu? Bo:

I temu:

I temu:

I jeszcze temu:

A moze ku*wa temu?!:

Co jak co, ale cenzurowac staniki to juz paranoja...

Serious Sam 26-10-2008 02:09

@Grocix
Dobra wiadomość, to taka, że zaczynasz czytać mang, co mnie b. cieszy.
Ale zła wiadomość - cholera... nie wiedziałem, że ta cenzura pójdzie tak daleko...

Xantro 26-10-2008 02:15

Pozostaje nam tylko modlić się do tentacli aby pozjadały tych co to wymyślili i aby ten szatański trend sie nie rozplenił ... :< ;(. Niech dadzą +18 ale od cenzury niech sie odstosunkują :<
@down:
Zaraz się do tego Younger Sistera zabieram. Mam nadzieje że serio dobre ]:->. Dobra, nie chce mi sie szukać ^^". Daj linka to obejrze.
@2down:
Na mój możesz liczyć.

Quezacoatl 26-10-2008 02:19

Cytuj:

chodzi o to ze jako master of tentacles uważam siebie za przedstawiciela ciemnej strony mocy , a reszta userów jest na jasnej stronie mocy kumasz? nie? obejrzyj Star Warsy xDDD
Bwahahaahaha... Też mi Dark side. Jak hentai do dark side to jak nazwiesz kogoś kto przywlókł dupsko z not4chan? :> Sith?

Cytuj:

Co jak co, ale cenzurowac staniki to juz paranoja...
Manga > Anime
True for ever... and ever...

Cytuj:

Z 40 odcinkowych serii świetny jest death note, kto nie widział niech żałuje.
Ja nie żałuje, bo przeczytałem. Oczywiście w tym przypadku powiem że anime było wykonane "przyzwoicie". Ofc ja czytałem mangę, ale i na kilka odcinków anime się załapałem, i pomimo "braku scen" co jest w ekranizacjach normalne większość aspektów była ok.

Cytuj:

Co do Hentai'ów to obejrzałem tylko Discipline i jakoś nie mogłem znaleźć potem chwili, jak nikogo nie było w domu ;P
A co to za problem, gdy ktoś jest w domu? U mnie w akademiku ciągle ktoś jest...
Poza tym, "Younger Sister Juice" bije twoje "Discipline"" we wszystkich aspektach.

Grocix 26-10-2008 02:19

@Xantro
Dokladnie, chociaz my z Rayza przygotowalismy juz wzor petycji do rzadu Japonii:
Ukryty tekst:

Konnichiwa,
SCIAGAJCIE KURWA TE JEBANE NIETOPERZE BO JAK NIE TO ZROBIMY WAM WJAZD NA CHATE.

Sayonara,

Rayza & Grocix & Sam & Xantro & Kołbaś & Corgar

Uwaga, ofensywny jezyk >.> Ale jedyny prawidlowy w takiej sytuacji. Zbieramy podpisy!

@Up
A ja wole anime od mangi, czemu? Wyjasnil Gangrel kilka stron temu. Z mangi bede czytal tylko RtV, bo seria sympatyczna, a anime w takiej postaci nie da sie ogladac.

Serious Sam 26-10-2008 02:40

@Grocix
http://www.petycje.pl/ - jak to było na serio, to tutaj zróbcie petycje, ja nie mam czasu w tym momencie, resztę na gg.

---------------------------------------------------------------------------------------
Zdążyłem obejrzeć tylko do 6ep ~Melancholi....
Dobra, lecę, nie będzie mnie przez cały tydzień.Myślę, że nabijecie 3k postów.
=]
Sayonara.

kołbaś 26-10-2008 06:49

Grocix wpisz mnie w ta petycje xD

Corgar Frizz 26-10-2008 09:16

A nie mówiłem że tak będzie? Najpierw leciutka cenzura... a potem ją coraz bardziej rozszerzą.
I mnie też wpisz. Narazie będe czytał mange RtV i mam nadzieje ze w nastepnych epach skoncza z cenzura.

@Rothes:
Ty masz 2 pary rąk?

Nipah!
Corgar Frizz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13.