![]() |
|
Nie można mieć wszystkiego :D
|
Cytuj:
Orzech dostal zapewne kase na swieta to pewnie juz na allegro sova kupi bo ostatnio na allegro byl xDDD @Diablord Masz taką samą czapeczkę w tibii jak w rl:D (photobucket qel) |
Cytuj:
|
|
No no :D Slovik żółwik ; ]
Diablord jestes rudy jak Anarchys i masz menelską czapke joł! |
Po pierwsze to nie jest photobucket Qel a po 2 to nie jest moje zdjęcie tylko mojego qmpla z klasy liceum, który próbuje schować browara pod czapką.
@Nao123 Nie szpanuj swoją wiedzą gdy jej nie masz. |
Cytuj:
http://s160.photobucket.com/albums/t...rytybrowar.jpg Tu masz foty :) |
@Leszku
Dec 25 2007, 02:36:47 CET Killed at Level 137 by Tentenri Elon and by Kiwallarox :( |
leszkowi sie nie udal swiateczny hunt na smokach edron
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=17599 |
Daj ktoś łaskawie link do Tibicam :)
|
Ta i tam jest nawet szYMY hahaha xdxdXdxd nie mam pytan
btw chce ktos zdjecie prawdziwego plejboja?:| |
Cytuj:
Slovik podał ci już link i to jest photobucket Qel -.- Kto tu nie ma wiedzy HYAHYAHYAHYAHA Rzal.pEel |
@up
na sama rękę to nie wygląda? i co Cię tyra jego "menelstwo" ? @Leszku nie ma jak święta ;-) @down wygląda na to że tak ;) |
Huahua
W tym photobuckecie nawet MOJA fota sie znajduje... PODOBNO, bo mnie na tym zdjeciu nie ma. Poza tym gdybym tak zalozyl wlasny photobucket, zrobil zdjecie gowna i podpisal je Imargam to tez bys sie spieral ze to na bank on? (Pisze do nao123) |
Furora jest zniszczona, jest podzielona na wiele małych gildii. triada przerodziła się w wojnę jednej gildii z wieloma. Dusk, Da Crew, Furora nasza jest, Sunblade, Inshon, Skowyrne Pietnastki (sic!), We rule again. Może sami zaisteresowani się wypowiedzą. DruiDxD, Diabllord, Smerfu, Lisek, Blanto~
Zapraszam! |
No i co z tego? Ważne, że i tak wszyscy walczą razem przeciwko imargamom i innym...
Btw. Nowy rekord expa taifun'a 3.500k~ Btw2. Taifun Devilry 273 Master Sorcerer x] @Malpkaa Gratki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikt z Inshon nie był w tym duskiness o którym myślisz ( chyba ) xd |
Chodzi mi o to, ze z vision wciaz walczy mniejwiecej ta sama liczba osob, a to, ze zmieniaja gildie jak rekawiczki nie znaczy, ze zmieniaja strone, po ktorej walcza (z pewnymi wyjatkami oczywiscie).
|
Dzisiaj wszystkie znaki na Niebie i Ziemi wskazują wyraźnie na to, że Vision jest jak dziewice - chcą ale się boją zrobić tego massloga, ale oni nie muszą spać więc w końcu zalogują o 4.38 :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |
|