![]() |
|
Cytuj:
PRAWIE robi wielką różnicę. |
A co do fragów... Jeszcze dopisz
[CHAR]Jessica Pelc[/CHAR] Apr 07 2008, 22:16:08 CEST Killed at Level 71 by Volltio and by Raistlin Firearrow [CHAR]Fantari[/CHAR] Apr 07 2008, 22:17:17 CEST Killed at Level 107 by Oddi Feld and by Sliccery [CHAR]Leayson[/CHAR] Apr 07 2008, 21:43:27 CEST Killed at Level 64 by Vildingen and by Vince Van Helden |
Cytuj:
Też mam niezly poziom co? Popatrz na bohaterów z NPNP, ci to mają poziom |
|
Yupiipip konto ;)
ALe to juz było i nie wróci więcej !8o BO BĘDZIE LEPIEJ :cup: |
Nie bedzie dla Was lepiej... Mieliscie dzisiaj 7 osob z Aldory, Seleny i Furory... I co Wam to dało?? Po raz kolejny przegraliscie.
|
Cytuj:
|
I co w związku z tym? :D Na furorze Dusskines przez ok. 2 lata wojne przegrywali i co? PRZEŻYJ TO SAM !!!!
|
Chuj W Dupe Pingerom
|
Tak, użyliśmy nowego sposobu. Tak spingowaliśmy Victerona, że biegając stracił utamo~ i padł!
|
Cytuj:
Musisz gonić całą gildią kolesia, którego chcesz zabić i ciągle go atakować.. i wtedy albo się przestraszy i zapomni o utamo... albo straci mane ;) |
Jutro NPNP bedzie jak nowe xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Nie musisz sie oklamywac, an Kini i Vildingenie siedzieli ludzie z Aurei zreszta na Blafynie tez ;P Spy robia swoje - Nieee, nie macie takiego :D btw 23:30 Punzhete [87]: who the fuck are combo? u or berig? 23:31 Poyek Darkeyes [54]: kinia invite party to all members dude 23:31 Poyek Darkeyes [54]: for combo ng :P @2x down Ojj tak, tak wkrecac to my, ale nie nam :D |
Cytuj:
żal.. Tyle można powiedzieć. I zawsze wychodzi, że to NPNP gra nie Fair.. Może skomentuje to ktoś ze strony RC ? |
Cytuj:
@Combo~ Jakoś na filmie nie widać żebyśmy mieli combo bota :) |
@up
NIoeeee wogole jak zescie mnie hukneli to az mi neta zcielo lol xdd @ gratz battle i nie zaczynajcie znowu o tym ze ktos gra, to wy zescie tempaki blagali Kopengasow ktorzy naklepali polowe waszej gildii o pomoc i porobiliscie free osoby hunted od calej morgany. Proszzz mamy nowych bohaterow, gdyby Sepiritz gral na Kini to nie wiem czy by tam 3 minuty wytrzymal. Jakby co to ja nie zaczalem tego tematu. |
Cytuj:
Nie ma sensu oczernianie siebie nawzajem bo żadna ze stron w tej wojnie nie jest święta. Co do kopengasów to jestem na nie, niestety panuje demokracja. |
Cytuj:
|
@RC
Gratz opena.A co do uwalniania kopengasow to powiem tyle "Tonący brzytwy sie nawet chwyci" B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |
|