Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

ponczus 11-12-2010 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2791489)
Ej btw ponczus twoj podpis stal sie chyba nieaktualny nie?: d

Aktualny. Nie mam czasu grać :/ przyszły tydzień dopier będe coś z postaciami robił. Ale i tak na pierwszy ogień idzie DK tank. Aktualnie będziemy mieli 4ech kumatych tanków w gildii (DKx2, pal, drud) oraz 6-7 healerów (druid x2, priestx2, shaman x2 i palek). Znając życie tak jak w WoTLK był problem z healerami i tankami w gildii tak teraz będzie z dpsami...

_WrD_ 11-12-2010 00:38

Ja jutro kupuję prepaida. Zwiedzę cały świat od nowa iwo gule. I mam pytanie: jaką rolę pełni shaman najczęściej na raidach, w czym jest najlepszy? I co z pvp shamanem? Useless czy wręcz przeciwnie?

eerion 11-12-2010 05:48

To jak użyteczny będzie szaman na PvP i PvE zobaczymy jak ludzie zaczną grać i rajdować. Na razie można próbować się bawić w suchą teorię, ale w kwestii PvP jest ona bardzo niewymierna do tego co może być naprawdę

_WrD_ 12-12-2010 03:29

Ding 20 lvl w jeden dzień :D

kołbaś 12-12-2010 08:12

malo. Zlaszcza teraz kiedy jest tak latwo dobic do 60.

ponczus 12-12-2010 10:45

Tak naprawdę KAŻDA postać w WoW akutalnie jest ok do grania. A shamanem gra się bardzo przyjemnie.

Deriz 12-12-2010 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2791517)
Ja jutro kupuję prepaida. Zwiedzę cały świat od nowa iwo gule. I mam pytanie: jaką rolę pełni shaman najczęściej na raidach, w czym jest najlepszy? I co z pvp shamanem? Useless czy wręcz przeciwnie?

pvp shaman jest grozny, w szczegolnosci w ele speccu, ale mage robi z takimi klasami jak ta co chce

na moim alcie- magu (70~ lv) kazdy mial problemy w pvp ze mna oprocz palkow ;\

cheeroke 12-12-2010 15:19

37 a gram od soboty i nie mam itemow do lvlowania...Meczarnia;(Chociaz i tak jest prosciej niz bylo i to duzo...

Cygan Slejter 13-12-2010 19:08

KOlejny rekord
3,3 miliona sztuk sprzedanych w dniu premiery :cup::cup:
w tym i ja :p

CytrynowySorbet 14-12-2010 11:40

Jestem pewien, że dużo więcej kodów zostało sprzedanych PRZED premierą ~~

Rybzor 14-12-2010 16:07

I ile prepaidów dla tych, co "wracali do gry na cata" :P

Dr. Omader 15-12-2010 09:58

Sorbet jak tam, trzepiecie już te bossy takie finałowe obecne?

CytrynowySorbet 15-12-2010 11:11

Był trochę problem ze składem (nie mam jeszcze cata albo nie mam czasu wbijać level to typowe odp. części core składu...), więc póki co położyliśmy tylko Magmawa, Omnotron Defense System, Maloriaka, Wyrmbreakera, Valione i Theraliona, Conclave of Wind i tego trash-bossa w Tol Barad. Nie jest źle, ale mogło być lepiej. Gdybyśmy robili 10tki, pewnie byłoby więcej, ale większość mimo to woli 25tki.

On a side note - kurwa znerfili holy paladynów :( A raczej zmienili system leczenia AGAIN, więc już trzeci raz w przeciągu 3 miesięcy muszę się uczyć jak nim grać (nie wspominając już, że stealth nerf został dokonany w środku raidu).

Dr. Omader 17-12-2010 21:08

Hauheaueahuaeuhaeuhuauh Rybie sie karta graficzna spaliła i ma święta bez wowa :D:D:D :cup::cup::cup::dance::lolo:

PS. Co on biedny teraz będzie robił w sylwka? ;p

kołbaś 17-12-2010 21:31

jakas plaga, mi tez sie spalila =/ dobrze ze lapka mam ale cholera nie uciagnie wowa! buuuuuuuuuuuuuu

eerion 18-12-2010 07:27

Ja tam cisne jak zły.
Tylko na razie na ubitych z 30 bossów na hc nie poleciało dla mnie nic >.>
Ale za to zdążyłem zarobić już 85k golda, za pomocą promocji i obracania na AH. Przebijam 100k i wrzucam na luz :D

ponczus 18-12-2010 10:24

Właśnie z tymi liczbami to blizzarda posrało. Kasy leci jak jasna cholera (a jak się ma profesje mining/skining to już w ogóle). Mój mały taureński DK unbuffed ma 98k hpków (a nie mam sprzętu z cata całego, noszę jeszcze części z Wotlk) na lvl 84. W dungeonach robię po 24k threata a warek bez full dung sprzętu wyciska 15k dpsu. No posrało.

_WrD_ 18-12-2010 11:15

Mieli tą inflację liczb usunąć w Cata, widać im nie wyszło :P

eerion 18-12-2010 12:10

Nic nie mieli usuwać, właśnie potrzebowali zmienić poole, aby można było zmienić styl gry (mniej burstu, itd). A że alternatywą dla takiej inflacji byłoby przebudowanie całego item and base health base, co jest szaleństwem i idiotyzmym, to zrobili najlepszą i najprostszą opcję. Wy mówicie, że ich posrało. To samo może powiedzieć gracz z podstawki (o każdym dodatku), gdzie tankowie w podstawce mieli 5-6k hp. Po prostu jesteście przyzwyczajeni do takich, a nie innych liczb. A przyzwyczajenie nie jest argumentem.

ponczus 18-12-2010 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2792544)
Nic nie mieli usuwać, właśnie potrzebowali zmienić poole, aby można było zmienić styl gry (mniej burstu, itd). A że alternatywą dla takiej inflacji byłoby przebudowanie całego item and base health base, co jest szaleństwem i idiotyzmym, to zrobili najlepszą i najprostszą opcję. Wy mówicie, że ich posrało. To samo może powiedzieć gracz z podstawki (o każdym dodatku), gdzie tankowie w podstawce mieli 5-6k hp. Po prostu jesteście przyzwyczajeni do takich, a nie innych liczb. A przyzwyczajenie nie jest argumentem.

Ale taki przyrost? To znaczy że w endgame dobry dps będzie robił około 200k dpsu. Jeżeli przyrost będzie taki jak w wotlk gdzie różnica między normalem a endgamem była jakoś 10 krotna to liczby pod koniec cata będą INSANE.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20.