![]() |
|
Cytuj:
eeee Wiecznyodpoczynek kozaku będe w Warszawie jakos w tym tygodniu,jak cie nie ma w Chinach to wez wysun tylek zza pixela :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[RP] Shejq: ooo napisz na tibia.pl do yanne odemnie "kurde mogles dac znac bysmy cipy razem pociurali"
[RP] Shejq: "no w calej Czewie don najlepszy ale juz sie przejadl ;/" [RP] Shejq: i napisz ze wcale sie wami nie wysluguje [RP] Shejq: tylko nie chce sie wqriwac o 10 bana juz [RP] Shejq: hahah [RP] Shejq: xDD [RP] Shejq: szkoda mi maili |
I love it <3
|
Adis ktos jeszcze ?
|
ibisz krzysztof
|
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
|
Cytuj:
tak i ciezko zalozyc maila [email protected] [email protected] [email protected] i wszystko idzie na jednego maila _./ tibia- connecting ppl |
HANSONIK kobieto MOJA gdzie jestes??? D:
teraz moge zrealizowac moje marzenie... zostaniesz moja zona? 8o ;D aaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmm oooołłłłłłł jeeeeeeeeeee!!!! |
Madeon - pogromca błonek ( śluzowych ),niespełniony romantyk,największy amant polskiego forum morgany wraca... ;(
|
Arav_ras mam dla Ciebie wiadomość od Wisza =D
"To jak będziesz w Warszawie, to napisz dokładny dzień, bo nie wiem jak z robotą będzie " |
Cytuj:
informacje o dacie 200zl o miejscu 300zl dojazd 50-200zł zapierdolic abcokow w rlu - bezcenne chetni? |
a Romek bedzie ? :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
okolice poznania <zarobiłem chociaz 50zł?> kto? stary ab team <3 |
Cytuj:
wykopki? nad morze wakacje sa.!!!!!!!!!!11111 |
Mera to pedau i tak naprawde lubi czarnych chlopcow :baby::baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |
|