Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Jacyna15 06-09-2006 18:13

Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny:p
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.

Pozdrawiam
Jacek

Jacyna15 06-09-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 976431)
Taa, a Tobie widać jest na ręke s*****elu, że Twoja stara puszcza się na prawo i na lewo, a tego felernego dnia jak powstałeś pies ją od tyłu posówał? A jak ojciec Cie zobaczył, po tym jak wyskoczyłeś z wiadra po skrobance to uciekł do lasu i do tej pory nie wrócił...
No cóż, są ludzie i są parapety takie jak Ty, ale cóż na to poradze... Trzeba żyć dalej. Fajnie masz, jak nie przeszkadza Ci, jak ktoś Ci na rodzine jedzie, widać u Was to rodzinnie i masz tak od dziecka...

Yavi nie poniżaj się. Zamiast siedziec cicho znowu kogos wyzywasz. Czasami spróbuj się powstrzymać, taka dobra rada na przyszłość.

Pozdrawiam
Jacek

Sorry za double post :P

Mysliciel 06-09-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 976431)
Taa, a Tobie widać jest na ręke s*****elu, że Twoja stara puszcza się na prawo i na lewo, a tego felernego dnia jak powstałeś pies ją od tyłu posówał? A jak ojciec Cie zobaczył, po tym jak wyskoczyłeś z wiadra po skrobance to uciekł do lasu i do tej pory nie wrócił...
No cóż, są ludzie i są parapety takie jak Ty, ale cóż na to poradze... Trzeba żyć dalej. Fajnie masz, jak nie przeszkadza Ci, jak ktoś Ci na rodzine jedzie, widać u Was to rodzinnie i masz tak od dziecka...

btw, czuj się nakarmiony TROLU ;)

zeus wszytko fajnie ale nie na rodzicow :P ok ?? plz bo to jest przykre moze nie dla niego ale dla niektorych tak :P dzieki z gory :P

zeus1985 06-09-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel (Post 976490)
zeus wszytko fajnie ale nie na rodzicow :P ok ?? plz bo to jest przykre moze nie dla niego ale dla niektorych tak :P dzieki z gory :P

To niech się nie w*******a... SirKiks pojechał po matce Raula, a ten burak którego zwyzywalem do mnie pisze:

Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?

Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie

Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara

Więc jak można to odebrać?

Mysliciel 06-09-2006 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 976497)
To niech się nie w*******a... SirKiks pojechał po matce Raula, a ten burak którego zwyzywalem do mnie pisze:

Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?

Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie

Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara

Więc jak można to odebrać?

w sumie masz racje bo to NOOBas je...ny ale spoko :P rob co chcesz :P tylko zebys ty bana nie dostal :P

Najwyzsza prawda 06-09-2006 18:55

HAHAHAHAHAHHA YAvibavi blysnal nie po raz pierwszy.
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban.
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest.
Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku.
Czekam teraz na liste niewybrednych przeklenstw od ciebie matolku.

zeus1985 06-09-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 976522)
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban.
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest.
Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku.

Musze Cie zmartwić ;( Nie doczekasz sie...

Jacyna15 06-09-2006 19:19

Cytuj:

Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie [BL]ludzie z Dofu sa dorosli[/BL] i jaki on sam jest.

Nie będe pisał że dobrze robi ale wy go do tego prowokujecie, i wykorzystujecie to że sie szybko denerwuje. Wy przestaniecie to może Yavi teżB) I masz racje mówiąc że ludzie z DoFu są dorosłi. Sam wiesz że mają prace, albo studia, a już napewno chodzą do szkoły. A sam ile masz lat? Jak masz coś do Yaviego to pisz to tlyko do niego a nie do reszty gildii, której nie znasz lub która nie zagląda na to forum.

Pozdrawiam
Jacek

Kleskov 06-09-2006 19:25

@Zeus
Jesli SirKiks to Najwyzsza prawda to nie wiedzialem ze wyzywa komus matke,
bo to ze 'dobrze gada' bylo do Najwyzszej prawdy ;-)

Lubie karmic trolle ;>

Raul de Azura 06-09-2006 19:26

ja nadal czekam az Pan Najwyzsza Prawda udowodni mi w czym jest lepszy ode mnie. Skoro odwazyl publicznie oczernic moja Matke, Ojca, moj wyglad i inteligencje niech przedstawi dowod jego wyzszosci. Jesli tego nie zrobi, niech zostanie najwiekszym frajerem jakiego opinie kiedykolwiek czytalem

Fiszbin 06-09-2006 19:31

Cytuj:

Ty natomiast jesteś przykładem wzorowego forumowicza. Zawsze używasz wyszukanego słownictwa i NIGDY ALE TO NIGDY nie unosisz się i nie używasz kolokwializmów lub wuglaryzmów. Jesteś też widze wszechwiedzący i bardzo dobrze znasz całą historię życia, potrafisz opisać wygląd ludzi poznanych w Internecie. Jako osoba fizyczna musisz być ucieleśnieniem piękna i doskonałości. Jesteś też napewno bardzo inteligenty, oczytany nietracąc przy tym skromności. Chicałbym być taki jak ty. Na to forum wchodze tylko po to aby czytać twoje wspaniałe przemyślenia. Gdybyś wydał książke ze swoimi złotymi myślami i maksymami - wykupiłbym cały nakład.

Pozdrawiam,
zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu,
Fiszbin.

Kleskov 06-09-2006 19:33

DOF to dzieci neostrady

Gogo152 06-09-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 976587)
Ty natomiast jesteś przykładem wzorowego forumowicza. Zawsze używasz wyszukanego słownictwa i NIGDY ALE TO NIGDY nie unosisz się i nie używasz kolokwializmów lub wuglaryzmów. Jesteś też widze wszechwiedzący i bardzo dobrze znasz całą historię życia, potrafisz opisać wygląd ludzi poznanych w Internecie. Jako osoba fizyczna musisz być ucieleśnieniem piękna i doskonałości. Jesteś też napewno bardzo inteligenty, oczytany nietracąc przy tym skromności. Chicałbym być taki jak ty. Na to forum wchodze tylko po to aby czytać twoje wspaniałe przemyślenia. Gdybyś wydał książke ze swoimi złotymi myślami i maksymami - wykupiłbym cały nakład.

Pozdrawiam,
zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu,
Fiszbin.

"..Aleś go Pan rugnął bezlitośnie. Wyleczyłeś go z tej buty jak najlepszy doktor..."

Raul de Azura 06-09-2006 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kleskov (Post 976592)
DOF to dzieci neostrady

zal.pl - , -

Fiszbin 06-09-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 976598)
"..Aleś go Pan rugnął bezlitośnie. Wyleczyłeś go z tej buty jak najlepszy doktor..."

"terkowski ch*j sałatki szkoda"

Aber Vego 06-09-2006 19:44

Siemka Dawno nieczytalem tego Tematu Moze mi Ktos przyblizyc Kto Aktualnie Wygrywa??

PozdroB)

Hail Alliance Of Light <Spahira>:D

Zembol91 06-09-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 976433)
Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny:p
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.

Pozdrawiam
Jacek

Mnie Wanted huntowalo za to ze znam satana na RL wiec wiesz ;p.
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.

Sory panowie za wszystkie problemy zwiazane ze mna.....

Gogo152 06-09-2006 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 976642)
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.

Hmm czyli dałeś hajs na kolejne aole blessy dla nich mimo ze chcesz isc na nowy serwer... Niema co bardzo pomogłeś w wojnie.

Jacyna15 06-09-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 976642)

Mi też potem wkręcali że niby za to że znam Dalipiego. Moim zdaniem głupio zrobiłeś że im zapłaciłeś, jak mówisz że nie będziesz tutaj grał to po co to robiłeś?

pozdrawiam
Jacek

tajemniczy111 06-09-2006 20:16

Po pierwsze :Yawi jedyna osoba w tym temacie do bana to jestes TY . Przeginasz troche.
Po drugie : nie jestem Sirkiks,ani zadna Najwyzsza prawda nie jestes Sirkiksem, jestem Sir Kiks i to sa dwie rozne osoby, wiec nie wiem po pier**** takie bzdury skoro wiesz dokladnie kto kim jest. A po 2 jeszcze nikomu stad nie wyzywalem rodzicow, jezeli sie myla prosze pokaz mi to.
Po trzecie : Rozpier**** mnie tekst jak pewien osobnik chcial wejsc do DoFu -Sathanek powiedzial, ze jak chce wejsc to musi zaplacic 20 k ;-)
Po czwarte: Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury, bo zachowujecie sie jak dzieci.

Pozdro Sir kiks :*
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 976614)
zal.pl - , -

zal.sólehuw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.