Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Ptak~ 18-02-2007 22:53

dorpaz mial pz, et masslognelo i go gonilo, dorpaz dal loga.

Ghost111 18-02-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wind (Post 1276606)
Chyba jakaś akcja bo Ng i Et online...

Akcja akcja i po akcji... Nikt nie padl poza masa noobow.

hanspel 18-02-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1276646)
dorpaz mial pz, et masslognelo i go gonilo, dorpaz dal loga.

uciekl dorpaz ja nie wiem jak on wam to zrobil :| ;/

Dodi Brae 19-02-2007 00:49

Zadziwilo mnie dzisiaj ze tylko 2 polakow chcialo trapnac Vixi/ hakera - ja i Olek, nawet Dorpaz przyszedl pomoc a polacy nie przyszli :(
Do wszystkich ktorzy zle pisza o Olku - Tak jak mowilem - jak trzeba to przyjdzie i pomoze.

A swoja droga to troche nieladnie ze napadliscie na Dorpaza bezposrednio po akcji humanitarnej z jego strony. Bo przeciez trapniecie hakera jest jak pozar lasu gdzie wszystkie zwierzeta sie jednocza.

Piotrek

Tibijczyk1984 19-02-2007 04:03

Hoho oto kolejny popis nieskazitelnych et czyzby ???

kolejna frajerska akcja?

ehh szkoda gadac;(

milosz15 19-02-2007 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dodi Brae (Post 1276805)
Zadziwilo mnie dzisiaj ze tylko 2 polakow chcialo trapnac Vixi/ hakera - ja i Olek, nawet Dorpaz przyszedl pomoc a polacy nie przyszli :(
Do wszystkich ktorzy zle pisza o Olku - Tak jak mowilem - jak trzeba to przyjdzie i pomoze.

A swoja droga to troche nieladnie ze napadliscie na Dorpaza bezposrednio po akcji humanitarnej z jego strony. Bo przeciez trapniecie hakera jest jak pozar lasu gdzie wszystkie zwierzeta sie jednocza.

Piotrek

coooooo vixi hacked ???????????;( ;(

don~ 19-02-2007 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dodi Brae (Post 1276805)
A swoja droga to troche nieladnie ze napadliscie na Dorpaza bezposrednio po akcji humanitarnej z jego strony. Bo przeciez trapniecie hakera jest jak pozar lasu gdzie wszystkie zwierzeta sie jednocza.Piotrek

Dokladnie. Wojna wojną, ale w przypadku, gdy mamy do czynienia z hackiem w Tibii to powinnismy zapomniec o wszelkich sporach i zrobic wszystko, aby unieszkodliwic, badz chociaz zminimalizowac szkody i ograniczyc w dzialaniu hackera. Przeciez 'hacking' w Tibii jest najokrutniejszym zlem jakie moze sie przytrafic kazdemu z graczy, dlatego powinno byc tepione. Jak widac Dorpaz to rozumie i staral sie unieszkodliwic hackera mimo sytuacji panujacej na serverze. Mysle, ze ET nie powinno atakowac go w takim momencie nawet mimo wojny.

Szkoda mi Vixi... : (
Cytuj:

1 Vixi de'Hell (*) History Obsidia Knight 78 -10,558,261
...az sie przykro robi :(

Floy 19-02-2007 12:35

Mateusz Dragon Wielki 291 lvl. Eternal 290

CO do wojny... Gdzie sie podziało stare ET?... Dawno tu nie zagladalem ani na forum tibia com a jak dzisiaj zajrzałem to mnie troche zszokowało, Ng dogania ET w fragach? Dziwne, bo to ng expi i ET powino przynjamniej zabijac ng podczas mass logów gdy oni expią. No cóż, widzę że kolejna wojna zmierza do martwego punktu, można chyba mieć teraz jedynie nadzieje bo tylko to nam pozostało.

Signed
ScoTTy

Tibijczyk1984 19-02-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez don~ (Post 1276941)
Dokladnie. Wojna wojną, ale w przypadku, gdy mamy do czynienia z hackiem w Tibii to powinnismy zapomniec o wszelkich sporach i zrobic wszystko, aby unieszkodliwic, badz chociaz zminimalizowac szkody i ograniczyc w dzialaniu hackera. Przeciez 'hacking' w Tibii jest najokrutniejszym zlem jakie moze sie przytrafic kazdemu z graczy, dlatego powinno byc tepione. Jak widac Dorpaz to rozumie i staral sie unieszkodliwic hackera mimo sytuacji panujacej na serverze. Mysle, ze ET nie powinno atakowac go w takim momencie nawet mimo wojny.

Szkoda mi Vixi... : (

...az sie przykro robi :(

Ale widzisz jak sie nie moze honorowo ubic kogos to po takich frajerskich akcjach chca łapac fragi :baby:

Aż mi was zal et

Luppy 19-02-2007 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 (Post 1277106)
Ale widzisz jak sie nie moze honorowo ubic kogos to po takich frajerskich akcjach chca łapac fragi :baby:

Aż mi was zal et

Wezcie go z tego forum plx!

@Wątek Hacku Vixi~
Jestem ciekawy jak by się Ng zachowało...

Kiroy Wind 19-02-2007 15:15

Gdyby dorpaz chcial mu pomoc... to powiedzial by swojej gildi zeby go nie zabijali .. Polowa dedow byla spowodowana przez ng/noob chary ng..

majk 19-02-2007 16:37

@Tibijczyk1984
ojej...
nie wiesz jak to bylo wiec sie nie udzielaj...
mi tez ciebie jest zaaaaallll

tak po za tym zajebiste zdjecie

Kiroy 19-02-2007 16:48

Tibijczyk i strazak czy wy niejestescie rodzina ?? Jełopie peirodlony pierwsze ja i pephy polecielismy vixi leczyc to kurwa wpadlo ng i nas wyjebalo potem ng lognelo czesc na noobchary i jak widac to ng noobchary lapaly fragi an vixim kurwa probujac powstrzymac hackera wiec zanim jelopie peirodlony cos napiszesz to pomysl jak masz w tym łysym lbie choc troche badz resztki mozgu kurwa albo zapytaj kogos konkretnego a nie naogladasz sie kurwa mody na sukces i w*****asz ludzi jelopie na forum !! no tak mnie nikt nie wkuriwl swoja glupota !!!!!!!!!!!!!!!!!! a co kurwa dorpaz kuwra sam latal i cale et zanim latalo i kurwa moze co jeszcze robil w przerwie jak go gonilismy w szachy w calrin gral ?? kurwa nie wiesz to nie psiz i nie mow a jak jestes tkai kolo to kurwa zrob 120 ms i kurwa dolacz do ng i poakz co potrafisz bo tylko kurwa na forum umiesz wrzucac a to nie kurwa forum dla jelopwo tylko forum dla ktorych tibia to hobby i wymieniaj poglady na temat obsidi ia ty kurwa jedynie mozesz z taboretem pogaadc co umiesz w tibii bo ma podobne umiejetnsoci

Signed wuja Kiroy niech mnie zbanuja w pizdu ale kurwa takich kurwa ****i nie ebde musial sluchac !! kurwa Suv przy nim to kurwa Dr Miodek i kurwa jakby mial z 30 lat po 3 kierunakch studiow byl ... a tibikjczyk co studiujesz kurwa kulturoznastwo ?? a potem do cateringu ?? zreszta chuj mnie to interesuje nie psiz tu wiecej jelopie jak gowno wiesz !!!!!

Ptak~ 19-02-2007 16:57

kiroy sie wkurzyl i zrobil to, co wszyscy chcieli zrobic od dawna -.^

Pyro Aris 19-02-2007 17:00

jeszcze nie widzialem wuja z tej strony

strazak 19-02-2007 17:25

Kurwa haklo mnie :(

Eos_Rododaktilos 19-02-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1277528)
kurwa moze co jeszcze robil w przerwie jak go gonilismy w szachy w calrin gral ??

No to jest mocny tekst ... to jest wiecej niz mocny tekst ... :)))))))
Dawno sie tak nie usmialem :)

Szafa 19-02-2007 17:55

noom mocny tekst :D, niezle sie usmialem przy tym tekscie z taboretem :D

cash19 19-02-2007 19:19

$ Kiroy Twoje teksty mnie powaliły ^^ śmiałam się przez 10minut
Jesteś najlepszy! :*
Kiroy RulezZz

$ Vixi nie poddawaj się...

$ Tibijczyk to przykre ze ironizujesz i cieszysz się głupkowato z tej sytuacji. Sadzę, że jest to trochę nie na miejscu, gdyż to może spotkać każdego.
Cały czas tylko oceniasz innych a ciekawa jestem co ty byś zrobił na ich miejscu.

Nagoshotsu 19-02-2007 19:48

@up lol;/ ?????????

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25.