![]() |
|
Rav~
Przestań się kłucić, znam skopa od kiedy robiłem Vanas Williama miał wtedy -/+ 30 lvl, kiedyś szliśmy łeb w łeb, ja bodajrze 60 on trochę mniejszy... No i odcieli mi neta i sprzedałem Vanasa, a na skopie grał ciągle ten sam owner i taki 'noob' Adrian ( ;** )... A ty ciągle swoje tutaj, że kupił chara, etc -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro |
Mam tylko jedną prośbe, Raverton proszę wyjdź...
Co do Galany, zostałem ojeb*ny na 500k :D, tyle o mnie Co do Dajmosa, jakoś nie wierze w to, że odejdzie, jakaś podpucha albo coś w tym stylu Boltina nie przejmuj się nimi... On chce poprostu sobie poexpić, to, że placi to od razu już na niego jedziecie? |
jezeli wolno spytac lub przeoczylem to, o ktorej ta bitwa weekendowa?
|
;) Widzialem propozycje Lithium. Powiem Wam tak. Ja im moze i wierze, ale po tym jak sam zaplacilem i ponownie mialem to zrobic to mam obawy. Poza tym gdybym walczyl za kondy plecami to teraz bym sie nie obracal przeciwko jemu. A noz wroci do ostrej gry z oenem i sie zrobi nieciekawie.
Co do mojego hunta juz all wyjasnione. Mam looz poki co. @up Kiedy opnebattle? |
no wlasnie nie wiem, dlatego pytam
|
nvm nvm nvm nvm nvm nvm
|
Cytuj:
Aj Catri~ ale grozny z Ciebie chlopak XD oj oj oj pewnych rzeczy nie da sie ukryc |
@up
o jeny znowu Ty :D |
Cytuj:
catrishia@ nie podsluchuj! ;) albo nie podgladaj ;) |
19:31 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xisso. He was killed by Konda.
Nov 24 2006, 19:32:00 CET Killed at Level 119 by Xalade Shielyna and by Konda Heh no to gz...:P tak dalej xD |
szkoda ze konda nigdy zadnych filmow nie robi ;<
|
@up
nom szkoda... bo duzo osob z galany sfragowala:P @Lithium haha widzialem was na pustyni... juz wiem why nie chcecie tam walczyc:P Poprostu wasza taktyka ejst zajebista xD all uciekaja w jedna strone, a kodna w druga. Wy wielkie litihum lecicie za konda... a dobze wiecie ze jej nie dogonicie:P haha zadzicie:P |
Xalade Shielyna Nov 24 2006, 19:45:45 CET Killed at Level 99 by Camuh
|
Cytuj:
To prawda ze jutro ma byc kolejne open battle?? Czyzby nasza kochana agniesia miala 59 ms'a?? |
Cytuj:
aj kupilam na bazarze za 6.50 Rajmoon Nov 24 2006, 19:15:59 CET Killed at Level 52 by Lovize > Process Nov 24 2006,Nov 24 2006, 19:13:24 CET Killed at Level 23 by Rattzor, 19:32:00 CET Killed at Level 23 by Xalade Shielyna hyhyhy OMFG co za fragi XD no comment |
Co tak wlasciwie oznacza litihum?? jak to skrut to pewnie to:
lithium-luje i tumany huje imbecyle udupy mamlasy |
Cytuj:
A co ma robic hwl jak konda i lovize sa 2x szybsi? Nawet nie wiem z czego sie cieszysz. Moze tylko ze swojej glupoty. |
Cytuj:
Nie smieje sie z tego ze mogliby gonic kogosc innego, i by go dogonili, trapneli, zabili, a nie uganaic sie za konda jak i tak wiedza ze jej nie dogonia... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |
|