![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I wytlumacz mi jak mozna kogos skrzywdzic gestem podniesionej reki. |
Cytuj:
Psychicznie - tak, możesz urazić ludzi, których problem (wiemy jaki) nie był im w życiu obojętny, bo żyli te kilkadziesiąt lat temu i odnieśli pewne straty (wartości, ewentualnie materialne), które zmieniły ich dalsze życie na gorsze. Nie jestem na 100% pewien czy to dobre porównanie ale gdyby na waszych oczach morderca zabił waszych rodziców i śmiał by się wam prosto w twarz? Nie chodzi tu o śmierć dosłownie a raczej ten "śmiech". |
@Up
Idąc takim tokiem rozumowania- Grupa ludzi postanawia, że będzie mordowało ludzi. Chcą się jakoś wyróżniać. Jeden z nich zakłada niebieski podkoszulek, reszta robi to samo. Wyrządzają wiele krzywd i cierpienia na całym świecie, bo okazało się, że takich świrów jest więcej. Każdy ma na sobie wyżej wspomniany niebieski podkoszulek. Wniosek? Zakazać chodzenia w niebieskich podkoszulkach. |
czemu nikt nie odpowiedział na to co powiedziałem? nie wiecie co powiedzieć to dalej mówicie swoje!?
|
Cytuj:
Widocznie dyskusja ciasno zamknęła się wokół ludzi, których IQ pozwala im na wysuwanie sensownych argumentów, więc się nie załapałeś. <edit> Chodzi o TEN post? Przecież tu jest zero treści. |
Cytuj:
1.najeżdżacie na mnie 2.mowie kilka dobrych argumentów na to ze wasze oskarżenia są blednie sformułowane 3.milczenie owiec i zmiana tematu |
Ja bym to zdjęcie "z ręką" usunął.
Chyba nie muszę mówić dlaczego. |
Cytuj:
Na tych zdjęciach wyglądasz jak gejuch, brakuje ci tylko szelek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Osoba żyjąca w dzisiejszym czasach doskonale wie, jak konotowane są te gesty przez większość społeczeństwa. Ktoś, kto ich używa, niezależnie od tego co chce przekazać, ma świadomość jak będą odebrane. Używając wobec prezydenta słowa na "k", mogę utrzymywać, że oznacza to dla mnie "wspaniały". Problem w tym, że nie jest to żaden argument, bo reszta społeczeństwa odbiera to inaczej. Podsumowując : na twoim miejscu wróciłbym do tematu o wydarzeniach sportowych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
dlatego ze komuniści są tolerowani przez młode społeczeństwo a narodowcy nie. |
A ja mogę się podpisać tu tylko pod tym co napisał Gimlos. ; ] Bo pomijając nawet fakt obowiązującego prawa to tak już po prostu jest. ; ]
|
No to żeście zaspamowali...
|
Może stworzycie własny temat na takie rozważania?
offtop Ukryty tekst:
|
Nazizm byl o wiele gorszy niz komunizm. Komunizm mial o wiele lepsza propagande, dlatego jest o wiele lzej traktowany. W komunizmie z samej idei nie ma nic zlego, zreszta wielu ludzi dobrze wspomina komunizm. Myslisz, ze jakis zyd dobrze wspomina nazizm?
|
@Shan: komunizm, afaik, w swoich założeniach zbrodniczy nie jest. A nazizm owszem.
|
Cytuj:
PS OFFTOP tu jest. |
Tak czy siak, stawianie komunizmu na rowni z nazizmem jest glupie. To bylo glowne przeslanie mojego poprzedniego posta.
|
Cytuj:
Cytuj:
A walka klas? A całkowite odebranie własności prywatnej? A tzw. sprawiedliwość społeczna? Cytuj:
Cytuj:
PS Jakiś moderator może przeniesie te wszystkie offtopicowe posty do tematu "Tolerancja"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
mówisz ze żyd źle wspomina nazizm bo był źle traktowany jak coś porównujesz to porównuj dobrze Myślisz ze jakiś niemiec źle wspomina nazizm? czas gdy on był panem we własnym kraju? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale jest jeden fakt ze komunizm nie był lepszy od nazizmu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
blablablaaa
aa berchorovka vodka is okey ; ) |
@Gonzo
ahh :D tanie vodki są dobre, bo są dobre i tanie :) Już obiecuję Ci fotkę z dedykacją po czwartkowej imprezie ;P. |
Tanie wodki <wymioty na klawiature>
Jak piję starogardzką albo złotego kłosa to mam odruchy wymiotne od razu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
- Starogard Gdański - Starogard Gdański = Starogardzka? - Tak - GTFO W żartobliwym skrócie :P Nie pijcie tego shitu, kuje w wątrobę. Już gorzka żołądkowa lepsza _/. Oczywiście nie w zbyt dużych ilościach. |
Eeee tam, nie ma nic lepszego niż 0.7 Starogardzkiej która leżała 2 godziny na słońcu, w 30 stopniowym upale ;)
|
Cytuj:
A ruda to napój bogów <3 |
Cytuj:
|
no cóż. jakoś w sumie niedawno wszedłem do sklepu koło mnie i zagadałem do ekspedientki że jestem zwyczajnie głodny i co spytałem mogę sobie kupić; na co wtrącił się stojący obok facet i wypowiedział słowa, które zapamiętam do końca życia. "Najlepsze na głód jest pół litra gorzkiej żołądkowej!"
Generalnie co do starogardzkiej.. piję czasem, ale od pewnego wydarzenia mam mały wstręt akurat do niej.. Muszę po prostu gulnąć ze 2 kieliszki, żeby zaczęła mi wchodzić. A i tak za najlepszą vodke uważam absolwenta :) @down Nie wierzę na słowo, muszę wypróbować ;p |
Cytuj:
|
Temat alkoholu uparcie wraca, jak widać, co parę stron.
|
Cytuj:
|
Gorzka żołądkowa jest bardzo dobra, co Wy chcecie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |
|