![]() |
|
Było nie było to w końcu 280ms, potężna broń, ja bym kombinował jakąś miejscówkę żeby jak najmniej visionów mogło wejść na combo i eliminował po kolei. Jakby się zgrali ze Spaawem, Jamesem i Kolkiem w jakimś dobrym miejscu, Spaaw blok, James i Kolek by go leczyli a Taif by naparzał. Ale mówię to na "zimno", zupełnie inaczej się myśli na "gorąco" i zrobił jak zrobił, ważne że visiony loota nie dostały : )
|
Ciekawi mnie dlaczego Sindubia sprzedaje all rare itemy z swojego eq wraz z sovem? czyży stwierdził że nie Warto tu grać... a może idzie do jakieś gildi ale to mało prawdo podobne.. :o
A może troszkę maznę coś bo właśnie wstałem.. B) Hail Vision o.O ciekawe dlaczego? na każdym filmie jak wbiegniecie w jakieś podziemia to jest czarno i biegają tylko zielone czaszki z party o.O ale pewnie nie macie Botów.. (pewnie wina mojego monitora :] ) Dwa Duskiness PA! :confused: ... a może Vision a dokładnie... Gohan Oblivion, Triondusis Sevon np. wyspy z żółwiami i PA na nich ;/ teksty typu.. Wpierd**** masz dwie minuty jak cię exivne za 2 minuty i nie będziesz FAR to hunted A piszecie jacy wy to nie lojalni jesteście - A lojalność wobec innych graczy furory macie gdzieś :baby: |
Up Zgadzam sie z toba w 99% procentach ;)
Ale cóz on ma na all wyjeba** tylko jego dupa nic wiecej (: |
Cytuj:
|
Dobrze, że PA nie było jak Duski panowały nie ?; (?
Przestańcie tak jęczeć na Vision;) a nie zazdrościcie w Dusk zebranych wysokich leveli.. A co do śmierci Taifuna pewnie demony są po ich stronie i to własnie one ukradły Vision loota kiedy to miał 1000000 pingu i go wywaliło z gry :( |
Taifun zrobil dobrze ze padl na demcu nie ma co sie z tego powodu smiac. Trzeba zas sie cieszyc z tego ze Vision wygrywa wojne. Spaaw i James ( rumun zydowskiego pochodzenia ktory okradl kumpli z gildii) takze by padli wiec woleli dac loga. Upieczetowaniem wojny bedzie next frag na taifunie. GOGOGO Vision !!!
|
gadacie ze wrzucil do lavy eq a on pewnie oddal spaawowi ;)
|
Wie ktoś co napisał Taifun na forum tibia.com w tym temacie, ze go moderator skasowal ? ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
20:39 Zwidek [151]: 20:39 You advanced from Level 150 to Level 151.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zalowac to mozna tylko jego ;s ma 2 ownerow i obaj NIE mają problemow z netem, a wczorajszy dead na pewno nie byl wywolany przez to ;s :) a swoim głupim postepowniem na forum tibia.com jego post jest under investigation co moze... przyczynic sie do straty senior tutora ? oO :D po prostu, TAIFUN to L4mUS, dba tylko o własne tyły!!!!!!!! zapamietajcie to. Lvl to nie wszystko, po prostu ma CZAS na gre i stąd tyle cyferek przy expie :) |
1) wy tutaj mowicie ze eq tam do lavy wywalil czy oddal myslicie ze on biegal w mpa g legs demon helmet i rare itemy ? z rsem?(to tylko pytanie nie stwierdzenie)
2) teraz juz bym wolal na jego miejscu stanac w miejscu gdzie wiekszosc z vis· bylo by w zadku i spam vis luxow pol ludu z vis na glebe po 4-5 visach |
Cytuj:
@ a pozatym czy vision nie posiada takich rare itans jak m ring albo ss ze by padli na 4 vis luxy??? genialny to ty nie jestes |
Cytuj:
-taifun nie ma extha -vision patrzy jak potezny mag leje ich z vis luxow ( vision nie sdkuje i sie nie uha :() ktos napisal ze biegal w mega super eq? :| nie wiec o co Ci chodzi? @down ale chyba sie uhaja? |
Cytuj:
@down pasi ? ;d |
Cytuj:
btw. Yeetro 131 :P |
Cytuj:
Btw. lamusem to mozna nazwac wielu ludzi z Vision - teraz niewyobrazam sobie zebyscie panowali na serwerze z tym PA, nie mow ze nie wiem co mowie bo sam grałem na Furii i doświadczyłem w ostatnich dniach mojej kariery troche poniżania i PA z waszej strony ;D Nie powiesz mi chyba Mars ze oni sa BEEE i FUUJ a wy to "wcielenie dobra". |
Panowie, oraz Panie,..
Nie przeciągajmy tego cyrku, juz wiemy kto wygrywa i kto chce bardziej panować nad serwerem tutaj zwracam się do Duskiness, by już dali sobie spokój zapłacili bo i tak porażka z honorem to i tak nikogo nie bedzie obchodzić, i nic nie da a levele nie są zbyt niskie, zmiana serwera to też nie małę powchłonięcie czasu. |
Cytuj:
|
A Ty myslisz ze jestes fajny jak powiedziales cos czego nie wiedziales?:| Hail K**** Cie!!!!! ;D
|
@up
to jest "dusk" wiec nie ma sznas zeby napisal cos co by wnosilo "cos" do tematu ; p (jedynie madrze pisza same duski bez wyzwisk etc.) co wy z tym PA?? PA jest wszedzie i tego nie zmienisz ;d PA jakie robil Ima by sie przydalo na furo... przynajmiej byscie sie przymkneli i sie sluchali a nie ;s |
Btw Imargam 201 lvl odrobił.
|
Troszke lepsza organizacja duskow i vison jest zniszczone, ta wojna sie jeszcze nie zaczela.
oczywiscie starania vison sa godne pochwaly i zaangazowanie tez ale to mozna latwo zmienic :) Duski jak se sami nie radzicie poproscie kogos z zewnatrz o pomoc |
Cytuj:
@up-up szybki jesteś -.- ima rano wbil za to haasky: 22:25 You advanced from Level 109 to Level 110. |
Cytuj:
|
Tu się nic nie zmieni... bynamniej do jesieni...wojna będzie i tak trwac do usranej smierci bo vision gra głównie swoimi charami na innych serwach a na Furorze sa po to by sie pobawić.
|
Cytuj:
to jest "srodek" (a nie poczatek) wojny wiec jeszcze kupa czasu spedzonych na polu walki moze duzo sie zmienic ale czego nie zrobic Vision jest i bedzie : ) nie da sie Vision wyrabac z serva i nie da sie wyrabac Taifa i spółki ; p chyba ze ktos hack i narka |
@up
tatuś Magiqa btw. Thellionn 22:47 You advanced from Level 132 to Level 133. Xareta 22:18 You advanced from Level 112 to Level 113. swieci adv na ventrillo :) |
Cytuj:
niedlugo pewnie anubis bedzie w dusk bo widzialem go na allegro ;p co drugi char w dusk bedzie magiq ;s @down ?? wypad na 90minut... |
@Atahun
Pozdro TYLKO WIDZEW !! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@kalashnikov oby ten wmv co wyjdzie nie byl w takiej rozdzielczosci jak poprzedni bo tak jakos dziwnie sie go ogladalo ;d i mulilo troche (jesli rozdzielczosc ma z tym cos wspolnego) |
Cytuj:
widze ze nikt sie do tego nie odniosl tylko tyracie taifa ze taki mierny jest ale widze ze napisalem prawde a wy nie chcecie tego zaakceptowac |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak, ty go posiadasz najwiecej btw nie mow do mnii synku bo nie jestes moim ojcem i tak powiem nie mysl ze cale duskiness to idioci i slepaki jak chcesz kogos oszukiwac to swoich kolegow z piaskownicy mozesz tak robic w jajo btw wesolych swiat :) |
wszystko sie da lol czemu niby vision nie da sie wywalic z serwera ? ;o padna pare razy i im sie poprostu odechce albo lvl poleca na dol rofl
|
Rodri
wiesz co to opoźnienie np. na TS, opoźnienie w hotkeyach?? wiesz co to czas reakcji twojego mózgu na zaznaczenie kogoś i klikniecie? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|