![]() |
|
Cytuj:
A jeżdzenie po kimś, że np. zdrajca i nie jest z Wami w wojnie (bo po co skoro wiadomo że zgranie do dupy jak zawsze mimo że średnia lvla zawsze wyższa) albo że kogoś tam zabił.... wkońcu chyba skoro zdecydował sie na taki serwer i ma chara to co ma nim robić? Tylko chodzić, expić i patrzeć na cyferki czy ma 129 czy juz 130? Trzeba mieć jakieś rozrywki i korzystac z wszystkich elementów gry skoro to sprawia danej osobie przyjemność.. Wszyscy co tu tak piszą na kogoś że jest taki zły i wogóle zazdroszczą, że nic nie osiągneli i obecnie się z nimi nikt nie liczy. Sami sprawdzcie kto z tych co sie tu ciągle kłóci to gra atm? sliver? fajkowy? ( bez urazy dla Was :** ) Jedyne co im pozostało to czepiać sie innych i sobei popłakać na tym forum jaki to X jest zły i niedobry. Gz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ok , koniec offtopa. Acha Cataclism , z tym calym charem to nie było tak że jak była możliwość zmiana rec key'a to drugi owner oszukał Spiegola i zmienił konto na siebie , niechciał oddać mój passów , po jakimś czasie dał passy tobie (trzeciemu ownerowi) , ty zaproponowałeś passy Spiegolowi bo to wsumie jego konto , ale on odmówił bo i tak już niechciało mu sie grać. Jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne , może cofnąć sie do strony 1 tego tematu i zacząć czytać , na 100 % będa gdzieś posty Spiegola potwierdzające domniemaną wersje którą przedstawiłem powyżej. Wystarczy bablania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gadasz a nawet niewiesz z kim byłęś na hydrach :D Zreszta jak raz byles to jzu pewno zajebiste ziomale jesteście i best frjends |
Cytuj:
|
"napisalem pod wzgledem kasy w rl"
Piniondze to nie fszystko! |
...
Wrobel
Niedorozwoju, uzyje madrego slowa bo tylko taki mi przychodzi do glowy, nie nadinterpretuj tego co napisalem. BYL W PORZADKu - W GRZE ZACHOWYWAL SIE OK rozumiesz jaki z tego jest wniosek bambusie? Prosze cie wyjdz, widzialem jak sie na POI zachowywales -.- |
Ehh dalej sie wyzywacie :D
Zna ktoś babolka ?:D Opowiem wam fajna historie o nim. Poznałem go w depo ank dzieki temu że moj rl kumpel go znal (krzyzu kosiaz). Sam domnie babol zagadał i gadalismy z soba z 1miesiac pomagal mi w qestach i wogule kase dawal itp.Niedawno sobie zrobilem retired dochodzi do 2miesiac wchodze na tibie a ten przylatuje z chaosa i za nic pierdolneli mi ue combo. :P Jednym słowem babol to dzieciak i psychol. Niewiem kto leje kumpli zadarmo. |
...
Ja go znam i jest zajebisty wiec nie pisz o nim tak. Hunted!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z tego co zauwarzylem to nie lubicie mnie tylko dlatego ze trzymam ze swe i wladam serwem no i ze mialem resone zajebac d-arm czego to nawet ja nie zrobilem wiec sie wrescie odjeb~
|
Cytuj:
Jestes przykladem zwyklego prostaka, ktory jest zaslepiony stereotypami "bajki zachodu" z powodu swojej glupoty i totalnym braku oczytania. Moja mama mowi na takich ludzi "prymitywy" : P Jeżeli myslisz ze w tym kraju nie mozna zarobic calkiem przyjemnych pieniedzy to niestety jestes w bledzie. Wszystko jest kwestia ambiji i mobilizacji. Nikt Ci nie zabrania sie uczyc pamietaj! ;) |
Cytuj:
Najpierw naucz sie władac swoja ortografia ; ] |
Szwedzi zrobili mu pranie z mozgu , Catrishia probuje byc takim jak oni , probuje "wkupic sie w ich laski" .. Zostawcie go :)
"Trzymam sie ze Szwe i wladam serwem" HAHAHAHAHA you made my day xD! You roxior troxior koxior poxior! Hi Xen =) |
Omg Omg :D:D tak dzisiaj przczytalem ostanie 10 stron :P kurde po huj wy sie klucicie? i o co? o to kto gdzie pracuje jak zarabia? Jedno do cati: pfff nie pierdole ze polacy to jakis tam hujowy narud/narod (nie wiem jak sie pisze) btw. jaki miales powod zeby podjebac d arm? bo piszesz ze masz i ogolnie to proponuje skonczyc dyskusje na temat pracy, pkb etc. (btw. praca jest tylko robic sie nie chce) Omg xD dzisiaj zauwzylem ze jakies 2 tyg. temu mi shakowali 2 chary xD
|
Cytuj:
|
...
Banished: until May 04 2007, 11:33:48 CEST because of account sharing
Nie ma to jak dostac bana bedac retired od ponad roku ^^. A to wszystko bo ironicznie napisale na forum ze mam dostep do wszystkich kont z jakiejs gildi. I ban za acc sharing ^^ I nie moge sie odwolywac bo od Supporta dostalem. CHociaz slusznie ban, bo kiedys jak sie gralo to sie sharowalo ^^ |
Cytuj:
po 1 nie kloce sie ciagle bo napisalem pare postow wczoraj od dobrych paru miesiecy. 2 niczego nikomu nie zazdroszcze co mozesz wywnioskowac z moich wypowiedzi, gdzies mam co catrishia odwala na galanie kim rzadzi z kim trzyma i dlaczego z swe... ustosunkowalem sie jedynie do glupich moim zdaniem i stojacych na przedszkolnym poziomi wypowiedzi na temat polakow, zycia codziennego i takicha tam roznych pierdol w tym guscie, ktore zreszta nie powinny byc przedmiotem dyskusji w tym temacie. |
Cytuj:
|
Yeah, Zazek 2 lvl... To sie nazywa PG;]
Toxo tez nice PG huahahaha Cytuj:
"hodzi" OMG PS twoja interpunkcja tez rox... Nie, zebym ja nie robil bledow, ale ebz przesady xD |
Cytuj:
Zadarmo dostałem i bede dalej go wyzywał bo najpierw sie kumplujemy i to dobrze a puźniej mnie deda.. Może i na rl jest fajny ale tibia mu już odbija.. |
..
Jak mi minie ban to przyloze reke zebys padl one more time
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolejna sprawa zgłoś sie po payment, miałem ci już odpuścić ale to co czytam na forum ( obelgi namnie ) wymagają grzywny. |
Bon Devil na Allegro ? :>
"Ponadto akceptuje ITEMKI LUB CASH na swiecie GALANA, takze mozliwa jest zaplata w tej formie:>" |
5 stron jechania catrischi za to powiedziala 1 zdanie ... rekord , ale ma w pewnym stopniu racje poszukajcie na forum ile jest noobow , ile tematow "powysmiewajmy sie z noobow" i setki postow jak polacy sie noobuja , niedlugo przewyzszymy br.No ale powinnismy sie starac to naprawic a nie dolowac sie nawzajem ^^ ."Pieniandze to fszystko...".Zbluzgajcie mnie plx~
|
Cytuj:
@@@ Edit Po rozmowie z Boltina wyjaśniłem pare spraw, więc zwracam honor i odwołuje się od tej wypowiedzi |
Cytuj:
P.s Selling house Salvation Street 3 (Venore) / 82 square, two beds. :D |
Powie mi ktos ile mozna sie nie logowac na konto zeby nie dostac deleted?:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nic nie chce mówic/muwic ale ty nie wiesz ile to 7*8 B) Today's Death List for players on their worlds' Top 300 by Experience listing: 13 Toxo Yeangus Galana Sorcerer 117 -1,467,038 XP B) no..no czyżby to pechowa 13 ___ Galana coraz wyrzej w rankingu Lost Experience *** gogo Power rengers***8o |
Cytuj:
pisowni . :) Chyba ze Bon Devil mieszka w angli no to sie zgadza ze to On. :PP |
Cytuj:
Ps. macie jakeis itemki na sell na Celesice?:P |
Cytuj:
|
kurde ludzie nie macie juz o czym gadac ...
w Polsce bedzie praca juz duzo miejsc sie zwolnilo bo duzo osob wyjechalo takze cat~ nie mow ze jest zle bo bedzie wspaniale :D |
Cytuj:
______________ GOGO Power Rangers :evul: :evul: :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |
|