![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta cenzura w RtV to absolutne kalectwo, o ile w 3 epie "znietoperzowali" tylko sceny kiedy się wypinały to teraz... szkoda słów. @petycja Coś mi się obiło o uszy że anime-online zbiera podpisy(wiadomość niepotwierdzona). Do tej waszej petycji macie również mój podpis. |
Ba po obejrzeniu CG DN staje sie tylko zwykłym anime pełnym napięcia ; D
2 seria jest o niebo lepsza od 1 chociaż na początku może wydawać sie ze to odgrzany kotlet, : p , CG:R2 spoiler Ukryty tekst:
|
Tez sie podpisuje pod petycja. Nietoperze mnie nie interesuja :P
|
Ok, to kto zna adres japonskiego rzadu, jakiegos rzecznika od tych spraw czy innego czorta?:D
|
Poprośmy talibów żeby porwali jakiegoś japończyka i uwolnili za całkowity zakaz cenzury ecchi w Japoni! No chyba że już macie ten adres ^^"
|
jest ktoś Muzułmaninem? zna talibów? ^^"
|
@Up i 2 up
Wystarczy ktos bardziej opalony... :D |
to kto ma najbliżej najbliżej solarium?
|
Cytuj:
|
Myśle że Japonia to nie Polska i po angielsku by przeszło ^^
|
Cytuj:
|
Mysle, ze by zrozumieli przeslanie ;)
|
Cytuj:
|
Teraz jeszcze podpisy (łatwe) i adres (trudniejsze) :P. A no i kto płaci za znaczki ?
|
Coś mi się wydaje, że japoński rząd dostaje teraz sporo listów z całego świata i że w dużej ilości tych właśnie listów są słowa niecenzuralne, lub nawet groźby. Ale jak sobie zasłużyli to czemu sie dziwić. Ciekawi mnie tylko za ile się z tego durnego projektu wycofają i po jaką cholerę w ogóle był on wprowadzony w życie. Takie rzeczy powinno się gasić w zalążku a nie pozwalać im rosnąć i żerować na nerwach porządnych ludzi.
|
Wyobraźcie co czują tacy Aikiba albo Hentaie, znaczy się Otaku z Japonii ^^. Poczekajmy jeszcze trochę na rozwój wypadków ;].
|
ta...
@offtop zeby podnieść sobie statystykę daje link od nowych rysunków xDD [1sza 7ka od góry] http://deid.deviantart.com/gallery/ |
@up
8o Czego to rysunki?...Pokemony? |
Dla tych co oglądali Lucky Stara...
Obejrzyjcie Lucky Star OAV. Boska... A motyw z kopciuszkiem, czy code geassem... Arcydzieło! No i oczywiście każdy Lucky channel, tym razem w wydaniu RL aktorów :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |
|