Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Johny Cross 19-12-2009 16:59

zalosne xd

wyjdzcie bez niklasa czy dempaha i zobaczymy potege wanted na openkach w dzisiejszych dniach :]

\/ retard XD

Kiniol 19-12-2009 17:03

Panowie, swietymi tez nie jestescie. Az milo bylo patrzec jak ten Wasz combo bot latal na ob.;) Gdy uslyszelismy ,ze pomimo tego ,iz macie 4/5 liderow , wynajeliscie sobie Niklasa ,Dempaha i jeszcze z 3+ osoby na chary to banan momentalnie pojawia sie na buzi.

Tak wiec kontynuujac swoja wypowiedz w tym radosnym klimacie ,pytam Was z nadzieja "POWALCZYMY JESZCZE?".

What 19-12-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2706186)
Nephy są dobre w podchodach, bawieniu się na stacku, przepychaniu sie i staniu szesc godzin w trapie, Wanted w prawdziwych bitwach, jak za starych dobrych czasów.

Co byś nie zrobił akcji gdzie nie macie "ogarniaczy z innych serverów" jest więcej od ustawianych Openek. I to one zadecydują o wygraniu wojny.

--- What dodał 2 minut i 30 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sherlock_Holmes (Post 2706191)
Edit: Sa lepsi w podchodach to wiadome, trudno zeby nie skoro maja wszystkie skrypty do takich zabaw, czyt. auto-push, mwall timer, robak-gp, auto-atk i te sprawy nie wspominajac tu o uzywaniu dasza cale zycie..

Broni wam ktoś używać bota i tych skryptów?

PussyWizak 19-12-2009 17:25

Hahahahaha, nie rozpie*dalajcie mnie dudes ;dd

@Kosiarzu
Wy przez całą wojneę oszukujecie używając bota, na openie najprzydatniejszy jest dash, patrz ile musieliśmy się męczyć by złapać Sheriona, a Precika to już w ogóle się nie udało. A teraz raz my ściągnęliśmy sobie małą pomoc i już od razu płacz. Załosneeee.

Zdobywacie w nielegalny sposób nad nami przewagę, to musi jakoś zareagować i to wyrównać. Z tym, że my możemy tak zrobić tylko na OB, na którą wy macie odwagę wyjśće raz na pół roku, a wy oszukujecie codziennie.

Ale i tak najepszy jest Limehit - comba bot MUHAAHAHUAHUAUHAA, a żeś dojebał! :D:D

Nie wiem kto ci takich bajek naopowiadał, ale chyba cię zrobił w... balona. Chyba, że sam to wykminiłeś, to gz!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Where
Broni wam ktoś używać bota i tych skryptów?

Broni wam ktoś załatwić sobie Niklasa?

OgarniaczAzury 19-12-2009 17:25

Sherlock, tak Ci sie tylko zdaje, że od Wanted nie ma gości latających po dp i krzyczących "haha wygraliśmy haha noby wygraliśmy z Wami hahaha"

Po wczorajszej opence w dp venore wpadł Magiczny Umbrella (87 lvl z deduwy) i pierwsze co zaczął krzyczeć to "HAHAHAHAH NEPHNUBS WE WIN HAHAHA NEPH NUBS RETARDS YOU WILL NOT WIN HAHAHAA".

Jestem pewien że Turcy czy Brazylijczycy w Wanted też mają takie polewy i ciskania, tyle że w swoim języku. I my tego nie rozumiemy.

Poza tym strona w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia. Są gracze fair po obydwóch stronach, ale znajdą się też noby typu "haha wygraliśmy noby p****olone nie macie szans jusz serwer jest nasz".

>.<

PussyWizak 19-12-2009 17:35

@UP

A widzisz coś złego w cieszeniu się po wygranej akcji, a bezinteresownym wyzywaniu i obrażaniu ludzi? Chyba, że nie odróżniasz tych dwóch rzeczy.

W cieszeniu się "hahahaha, wygraliśmy! :p" nie ma nic złego.

We wpadaniu w środku akcji z tekstem "Wojcik, któremy pedałowi wyjebać?!!", "orać Żydów, haha, macie wpierdol!!", "yo zjebane ryje" czy "muahaha, zajebalismy Wanted ****om!! PSY PSYYYY" jest.

Na serio, nie wiem czemu muszę tutaj za każdym razem szczegółowo tłumaczyć takie oczywiste rzeczy. Głowę macie nie tylko od noszenia czapki.

OgarniaczAzury 19-12-2009 18:05

Też wyzywał, tylko nie napisałem tego w poście. Co za różnica jak Wanted daje vt każdemu a neph nie?

Kiniol 19-12-2009 18:34

Taka ,ze pozniej placza "PRZEGRALISMY PRZEZ SZPIEGA".

ansekabanse 19-12-2009 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2706270)
Taka ,ze pozniej placza "PRZEGRALISMY PRZEZ SZPIEGA".

Juz nie bede mowil kto dzis bedzie płakać hahahah xD

suehsbzewd123 19-12-2009 19:25

LOL Limehit 5x ded juz nie ma 200 hah

What 19-12-2009 19:48

Padał bo ma wyjebane w Tibia i gra żeby się bawić.

Jednak największą ogaryną był ZUTHER Z ATLETĄ

Tak mówili na vencie.

Marjola : Zuther mów (bo marjan padł)
Zuther : Ja nie wiem co mam mówić Atleta ty mów !!!
Atleta: A ja co mam mowić hyyyy?

Jednak Limehit z Precikiem ogarneli sytuacje do czasu powrotu Marjoli.

Fajna walka była.

Kiniol 19-12-2009 19:51

Padlem 5x ale wybilem 10 z Was! 5:0 dla mnie!

Eloth' 19-12-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2706213)
Panowie, swietymi tez nie jestescie. Az milo bylo patrzec jak ten Wasz combo bot latal na ob.;) Gdy uslyszelismy ,ze pomimo tego ,iz macie 4/5 liderow , wynajeliscie sobie Niklasa ,Dempaha i jeszcze z 3+ osoby na chary to banan momentalnie pojawia sie na buzi.

Tak wiec kontynuujac swoja wypowiedz w tym radosnym klimacie ,pytam Was z nadzieja "POWALCZYMY JESZCZE?".

Ale skoro moga skorzystac z ich pomocy to napisz mi dlaczego by mieli nie skorzystac?

Reloop 19-12-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez What (Post 2706313)
Padał bo ma wyjebane w Tibia i gra żeby się bawić.

Jednak największą ogaryną był ZUTHER Z ATLETĄ

Tak mówili na vencie.

Marjola : Zuther mów (bo marjan padł)
Zuther : Ja nie wiem co mam mówić Atleta ty mów !!!
Atleta: A ja co mam mowić hyyyy?

Jednak Limehit z Precikiem ogarneli sytuacje do czasu powrotu Marjoli.

Fajna walka była.

po co mam mowic po polsku jak 50% osob to obcokrajowcy i kazdy wie ze moj ang nie jest dobry, tak wiec sie nie w*******am w to. a teraz panie kolego moze napiszesz do mnie na vent, czy sie zesrales ?

LadyCipuszka 19-12-2009 22:03

I teraz mamy poważny dylemat - wygrać tą 7-dniową wojnę i powrócić do nuub pvp systemu, czy przegrać, żebyście się nie bali podpisać na dłużej. =/

Bo przecież to widać, że morale spadły o 100 po dwoch przegranych OB, chociaż we fragach jest tylko 7 różnicy, ale z doświadczenia wiem, że jak Nephy nie lubią np tracić 10 ludzi by 10 zabić od nas. Tzn walki oko za oko, frag za frag, trzeba wygrać 20-stoma fragami, bo inaczej MAADDDDDD :baby:

Acriati 19-12-2009 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldar (Post 2706058)
trzeba byc idiota zeby afkowac na ob, i jesli afkowal to jakim cudem sie leczyl?[...]

proste...ELFBOT... na bank ma nawet leczenie ustawione :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2706210)
zalosne xd

wyjdzcie bez niklasa czy dempaha i zobaczymy potege wanted na openkach w dzisiejszych dniach :]

\/ retard XD

Jak dobrze pamiętam to w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, nigdy wam to nie przeszkadzało a teraz posty ze smigamy na dashu? i wielki placz kto lideruje????

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OgarniaczAzury (Post 2706055)
Tak czy innaczej, ta openka o niczym nie znaczyła. To dopiero początek

Druga wygrana coś znaczy? Jak nie to którą uznasz za stosowną daj znać, pewnie to bedzie taka w której wygracie przynajmniej 1 fragiem :)

tajemniczy111 19-12-2009 22:18

Ktos tu podal przyklad jak my sie cieszymy z wygranej akcji, a patrzcie co ludzie z nephilims pisza do Niklasa :( :
21:59 Abu Loppez [185]: you gonna die irl niklas
21:59 Abu Loppez [185]: i promise you

Nie jest to fake, jak ktos chce moge dac filmik :) Chyba powoli ktos nie wytrzymuje ;)
Btw. nie rozumiem co wam przeszkadza w tym iz graja u nas dempah i niklas, na dodatek jeden z nich ma tu swojego chara a 2 dostaje i tyle. A po drugie ani niklas ani dempah jeszcze ani razu nie lidowali, wszystki akcje sa ogarniane w wiekszosci przez mahoone. Wiec juz skonczcie pierdolic bo mnie krew zalewa.
Temat bota powinnien byc skonczony bo zarowno jak i u was, jak i u nas sa osoby co go uzywaja.
Ale to co Michal powiedzial iz wczoraj na OB mielismy combo bota to mnie rozjebalo do reszty ;] Daj sobie spokoj z wypisywanie takich rzeczy. A co do wyniku twojego 10-5 dla mnie zawsze moze tak byc jezeli ofc wygramy ;] Bo po dzisiejszym twoje konto znacznie sie uszczuplilo, co nie?

Zel 19-12-2009 23:11

Chłopaki razicie mnie w oczy!

Acriati tutaj pierwszy mądrala pt: 'ale was pierzemy' a ja pytam czemu nie jesteś w war systemie?

wasz leader w ankh Vasco 240ek też bez war mode gz po raz 2

i ofc ławica savanów i bananów przeplatając się przez ob to jest tooo

walcze na tyle ile potrafie a wy na tyle żeby wygrać więc ja proponuje następny war mode podpisać z 3 gildiami na raz bo to do dupy nie podobne

;]

zjadlemcukierka 19-12-2009 23:21

ahhaha emocje emocje :D

Niklas wiedział co robi idąc na Kyre !!!
Ciekawe czyje lewele na Azurze bedą tak spadać jak tam. Tam to masakra np. w 3 dni 250 ek do 230.

Jak obstawiacie kto najwięcej lvli starci ? ja obstawiam Marjana hahaha :p

@kamyxx co sądzisz o tym OB? dlaczego przegrywacie ? przecież taka zgrana z was ekipa ? a Wanted dopiero co team sklecili :p

Reloop 19-12-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2706367)
Ktos tu podal przyklad jak my sie cieszymy z wygranej akcji, a patrzcie co ludzie z nephilims pisza do Niklasa :( :
21:59 Abu Loppez [185]: you gonna die irl niklas
21:59 Abu Loppez [185]: i promise you

Nie jest to fake, jak ktos chce moge dac filmik :) Chyba powoli ktos nie wytrzymuje ;)
Btw. nie rozumiem co wam przeszkadza w tym iz graja u nas dempah i niklas, na dodatek jeden z nich ma tu swojego chara a 2 dostaje i tyle. A po drugie ani niklas ani dempah jeszcze ani razu nie lidowali, wszystki akcje sa ogarniane w wiekszosci przez mahoone. Wiec juz skonczcie pierdolic bo mnie krew zalewa.
Temat bota powinnien byc skonczony bo zarowno jak i u was, jak i u nas sa osoby co go uzywaja.
Ale to co Michal powiedzial iz wczoraj na OB mielismy combo bota to mnie rozjebalo do reszty ;] Daj sobie spokoj z wypisywanie takich rzeczy. A co do wyniku twojego 10-5 dla mnie zawsze moze tak byc jezeli ofc wygramy ;] Bo po dzisiejszym twoje konto znacznie sie uszczuplilo, co nie?

jacus drago to samo pisal do niklasa jak padl 2x jak go spingowali, a teraz chara oddaje czyz to nie piekne ?: D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40.