![]() |
|
Cytuj:
Btw Mr. Krasnal pisze się Sulechów |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak sie pisze Sólehuw to ja wiem ! @Fiszbin lol... Pokaz mi gdzie obrazilem czyichs rodzicow ? |
Cytuj:
|
A czy ludzie z dofu nie czuja co sie swieci? chodzi mi o wojne ;>
ja nie gram a wiem! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: cała "akcja" rozgrywa sie na stronach 288-289 |
Cytuj:
ja tego nie wiedzialem ---...---:( lol2 |
Cytuj:
|
sir kiks czy jak ci tam pozdroffka dla brata w szczyrku sie fajowo z nim pilo ;P
@pojazdy pojazd na starych to chamstwo na maxa jezeli przy przykladzie tajemniczego111 mowicie przyganial kociolgarnkowi to biezcie przyklad zemnie, ani razu rodzicow kogos niepojechalem.... |
@up
tajemniczy111 napisał żeby" zachować kulturę" W poście w którym napisałem "przyganiał..." nawiązałem do jego poprzednich postów, w których często brakowało właśnie kultury. To że ktoś nigdy nie obrażał rodziców innych osób powinno być czymś normalnym, a nie powodem do wielkiej dumy, ehh takie czasy. Cytuj:
@ down A moim zdaniem nie powinieneś ;p<zapewne moje zdanie mało cię obchodzi> |
Cytuj:
i jestem z tego dumny( bo jestem normalny buahuahaua <lol>) |
Cytuj:
Ale macie chore jazdy looknijcie se "Dzień Świra" tam tez sie kucą jak debile kto ma racje. A pozatym...."..Wyzwiska powiedz mi to z bliska poczujeszz jak sie grubo pizga..." |
Oj Gogo niezapominaj ze mialem pokoj obok ciebie...a kim jestem pomysl;P
Nierycz Gammbler nierycz Twoje łzy leca mi na outfit z napisem,,Drazharm servera mistrz" Ja na Azurze moge wszystko... Juz ci mowilem Gammbler nierycz mam w sobie dziskosc do jasnej cholery Gdy ja Pay armor zrobie wtedy niedaj boze Ja jestem Drazharm Azury mistrz Podobrym zielsku pizze rozwoze Ja jestem Drazharm mistrz Azury.... Wena mnie naszla przed spaniem ;P |
zeby tylko Urb sie nie zalamal
Sep 07 2006, 12:44:02 CEST Died at Level 178 by a green djinn |
Cytuj:
|
Dawno mnie tu nie bylo. Po 4 dniach nie czytania forum o Azurze chcialem zobaczyc jak tam nasz "ukochany" swiat. Czytam te okolo 30 stron i cyrwa NIC sie nie dowiedzialem oprocz jechania po wszystkich. Stworzcie nowy temat "Wyzwiska z Azury" i tam sie wyzywajcie. W koncu to "wydarzenia z Azury" -.-'. Chcialem to tylko napisac...
Po 2, moze zaczniecie wkoncu cos dzialac, a nie sie klocic z desperowanym 13-latku po haku ,ktory po wylootowaniu serpent sworda z draga ma orgazm (Najwyzsza Prawda). Pozdro. |
Cytuj:
Pozdrawiam i rączki całuje Fisz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |
|